Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(Carm @ 2006 06 09, 10:04)
Nonna, o kai apveji tuos karoliukus ar tuos siulus reikia priklijuoti ar ne? ir jei reikia, su kokiais klijais tai daryti geriausia? Is anksto aciu:)

Kiek prisimenu, tai Nonna rašė jau senoj temos, kad klijuoja ir kokiais klijais taip pat buvo parašiusi. Tad nepatingėk ir paskaitinėk senąją temą mirksiukas.gif . Ten ir daugiau visokių gudrybių surasi laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 09 birželio 2006 - 10:29
QUOTE(Carm @ 2006 06 09, 12:04)
Nonna, o kai apveji tuos karoliukus ar tuos siulus reikia priklijuoti ar ne? ir jei reikia, su kokiais klijais tai daryti geriausia? Is anksto aciu:)

Nepyk, bet paskaityk ankstesne tema, as ten viska aprasiau mirksiukas.gif
Labai pavargusi esu, todel tingiu traukt klijus ir juos ziuret, o be to ten to lipduko tik puse like rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 09, 12:28)
Kiek prisimenu, tai Nonna rašė jau senoj temos, kad klijuoja ir kokiais klijais taip pat buvo parašiusi. Tad nepatingėk ir paskaitinėk senąją temą  mirksiukas.gif . Ten ir daugiau visokių gudrybių surasi  laugh.gif  wink.gif

Aciu Ašarėlė, kad uz mane atsakei aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 08, 23:53)
irnesakyk.gif  mirksiukas.gif
Nonna  thumbup.gif ir laukiam naujo modeliuko mirksiukas.gif

Matyt siandien naujienos Jums neparodysiu, nes ziauriai pavargusi esu unsure.gif
O gal rolleyes.gif pavalgysiu essen.gif pailsesiu ir tada assa.gif yahoo.gif kibsiu i darba rolleyes.gif
Atsakyti
Va nauji karoliai ax.gif
user posted image
user posted image

O naujos apyrankes nepadarysiu, nes ranka sudeginau verysad.gif
Atsakyti
o ka jus i ta idu dedat kad tokia taisiklinga forma?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 09, 17:02)
Va nauji karoliai  ax.gif

Kokie dailuciai. Ir kaip visada profesionaliai padaryti thumbup.gif

QUOTE(Nonna @ 2006 06 09, 17:02)
O naujos apyrankes nepadarysiu, nes ranka sudeginau  verysad.gif

blink.gif Ir kaip gi tu taip neatsargiai...
Atsakyti
QUOTE(alaniukomama @ 2006 06 09, 20:47)
Kokie dailuciai. Ir kaip visada profesionaliai padaryti thumbup.gif
blink.gif Ir kaip gi tu taip neatsargiai...

Dariau valgyt ir kazkas man cia uzplauke ikist i orkaite ranka ir paziuret, ar karstos tortilijos is virsaus 4u.gif ir prisilieciau prie ikaitusiu tokiu grilio vamzdeliu, kurie duoda to karscio i orkaite doh.gif
Tai ZIAURIAI skauda, bet gerai, kad iskart uztepiau tepalo, tai nors pusliu nebus verysad.gif Bet nieko daryt negaliu verysad.gif
Papildyta:
As cia visai nusisnekejau lotuliukas.gif
Parasiau karolius, o rodau auskarus hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Matyt nuo skausmo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 09 birželio 2006 - 18:53
QUOTE(Nonna @ 2006 06 09, 19:56)
As cia visai nusisnekejau  lotuliukas.gif
Parasiau karolius, o rodau auskarus  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
Matyt nuo skausmo  lotuliukas.gif

aš iš kart pastebėjau ax.gif bet nieko nesakiau nes ir tie nauji mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos/moterys, as irgi jusu darbais susizavejau. jau pati nuneriau 5 karoliukus, bet kad net sanarius paskaudo. rytoj nunersiu dar 5 jei turesiu kantrybes o tada jau ir as turesiu karolius. biggrin.gif o gal zinote, kur Kauno urme galima rasti visokiu siuvimo reikmenu ir karoliuku?
Atsakyti
wink.gif+2006 06 09, 17:41-->
QUOTE(kriste wink.gif @ 2006 06 09, 17:41)
o ka jus i ta idu dedat kad tokia taisiklinga forma?

Siaip tai cia apnerti ir siulu apsukti karoliai: plastmasiniai, mediniai, stikliniai ir visokie kitokie mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as viena apyranke nuneriau- pirmas blynas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 06 09, 20:51)
Ir as viena apyranke nuneriau- pirmas blynas

Kokia fainulka thumbup.gif
Ufff, jauciu reik ir man prasinesti po vietines parduotuves ir pasieskoti karoliu. Jau baisiai niezti rankas kazka panasaus sukurti smoke.gif
Atsakyti
NU VA IR AS PAATVIRAUSIU blush2.gif visa laika galvojau kad jusu darbeliai labai grazus ir kad cia tikrai ne mano nosiai irniekada neiseis man apnerti taip, bet apemiau ir pabandziau ir gavosi thumbup.gif tai dabar tiesiog susirgau tuo nerimu thumbup.gif o i situos nertus ir vyras ziurejo, sake grazu, o ne kaip anksciau ziuri i mane kaip i nevisiskai protiskai issivysciuse lotuliukas.gif jei ne jusu groziai tai niekada trubut ir nepabandyciau
Atsakyti