Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

Žinokit, labai panašius auskarus Maximoj mačiau, kainuoja 3,99 Lt. Na, bet man daug gražesni ir mielesni mūsų darbeliai wub.gif .
O čia manieji karoliai, tik dabar geltoni kamuoliukai apsiuvinėti melsvai karoliukais, kai fotografavau, dar nebuvau sugalvojus siuvinėti karoliukais rolleyes.gif .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 30 birželio 2006 - 13:48
Ačiū kam patiko mano marguciai wink.gif Pati tai vargu ar as juos kada uzsidesiu ( gal jau metai nebe tie blush2.gif ) - atiduosiu dukrytei.

Man taip pat jūsų visų darbeliai LABAI PATIKO wub.gif , tai ir nusprendziau pabandyti pati. O Jūs nesiojat? Pamaniau g.gif juk vasara, kai karsta, kūnas prakaituoja....juk ju neisplausi g.gif

okio dydzio imat karoliukus? As pasirinkau kuo mazesnius ax.gif
Atsakyti
AŠ tai nešoju ir pakankamai dažnai, nes ką gali žinoti gal greitai bus nebemadinga. mirksiukas.gif . Tai jau atsinešiosiu, kad poto gail nebūtų.
Atsakyti
Aš tai tuos mėlynai geltonus nešioju, o ir praplauti manau visai galima. Švelniai su šiek tiek muiliuko mirksiukas.gif .
Atsakyti
neshioju ir dar kaip drinks_cheers.gif wub.gif
net drabuzhiu prisipirkau kad prie karoliu ir tashiuko tiktu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Štai ir mano naujas darbelis - karoliai pusseserei ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 07 01, 18:31)
Štai ir mano naujas darbelis - karoliai pusseserei  ax.gif

Grazu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 07 01, 16:37)
Grazu  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
kaip bjauriai gavosi su tuo teniso kamuoliuku doh.gif ,reikia daugiau jų arba jau man įkvėpimas dingo doh.gif žodžiu einu ardyti doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 01, 21:14)
kaip bjauriai gavosi su tuo teniso kamuoliuku doh.gif ,reikia daugiau jų arba jau man įkvėpimas dingo doh.gif žodžiu einu ardyti doh.gif
user posted image

Man tai gražu thumbup.gif . Nusipirkau ir aš teniso kamuoliukų, tik dar nebandžiau aperinėti.
O mano naujausias vėrinys čia, tik nuotrauka nelabai kokybiška doh.gif .

user posted image
Atsakyti
MONAMi man su tuo teniso kamuoliuku visai grazu ir ordinalu ir spalva veriniu liuksova thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 07 01, 21:14)

g.gif na jei ten teniso kamuoliukas gal ir didokas, bet ideja labai thumbup.gif vidury iverti dideli karoliuka thumbup.gif

Gražūs visų darbeliai - savo jau nebedesiu - sarmata blush2.gif

spaNguole o kas ten dar tarp apnertu karoliuku , iverta? Graziai atrodo - tik neiziuriu kas ten rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sanija: 01 liepos 2006 - 21:35