Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

QUOTE(mikeliuniene @ 2006 06 21, 19:05)
sveikute nonna. buvau aplankius tavo darbeliu parodėlę, tai norėčiau tave labai pagirti. ar galėtum išduot kaip tuos karoliukus darai, kokius siūlus naudoji. atrodo lyg siūlai būtų priklaijuoti.ačiū

išduok paslaptį kur vyksta veiksmas ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 22, 12:09)
išduok paslaptį kur vyksta veiksmas ?  mirksiukas.gif

Tai kad lygtais as savo galerijos neatidarinejau g.gif
Galima rast mano karolius galerijose ir tiek.
Matyt ziurejo mano foto ir taip parase lotuliukas.gif
Kaunietes rugsejo gale laisves alejoje priesais vero moda gales mano darbelius gyvai pamatyt ir isigyt. ten bus nemazai mano darbeliu, ivairiausiu spalvu, bet daigiausia jau rudeniniu ir zieminiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonna: 22 birželio 2006 - 10:32
QUOTE(Nonna @ 2006 06 22, 11:30)
Matyt ziurejo mano foto ir taip parase  lotuliukas.gif

supratau lotuliukas.gif tavo paraše ir aš papuošaliukus esu peržiūrėjusi, bet viena matyti foto, o visai kas kita jus gyvai pamatyti , tai kai perskaičiau, kad aplankė tavo parodėlę - susidomėjau mirksiukas.gif , nes lb jau šaunūs tavo darbeliai wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 22 birželio 2006 - 14:01
rim@ grazu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nauja ideja! thumbup.gif Grazumelis thumbup.gif
Atsakyti
Na ir mano naujas drbelis
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
jus cia tokias grozybes darot kad man net nelabai norisi savo rodyti blush2.gif bet vistiek parodysiu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Visoms clap_1.gif clap_1.gif . Darbeliai gražutėliai wub.gif bigsmile.gif wub.gif .

flame nono.gif nono.gif prašom nenuvertinti savo darbelių. Jie thumbup.gif . Ir prašom rodyti, ir kuo daugiau bigsmile.gif . Manau, kad visos nuoširdžiai parašo jei gražu, tai gražu, o jei ne - tai taip ir lieka neįvertintos lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 22 birželio 2006 - 17:23
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 22, 19:22)
Visoms  clap_1.gif  clap_1.gif . Darbeliai gražutėliai  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif .

flame nono.gif  nono.gif prašom nenuvertinti savo darbelių. Jie  thumbup.gif . Ir prašom rodyti, ir kuo daugiau  bigsmile.gif .  Manau, kad visos nuoširdžiai parašo jei gražu, tai gražu, o jei ne - tai taip ir lieka neįvertintos  lotuliukas.gif .

karsta.gif aciu labai uz gera zodeli friends.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visos šaunuolės 4u.gif

o aš tingiu fotografuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 22, 20:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif visos šaunuolės 4u.gif

o aš tingiu fotografuoti blush2.gif

Matyt nuo karscio taip jautiesi mirksiukas.gif
As tai siandien lauke dariau savo darbelius, tai ziauriai pecius nudegiau doh.gif
Eisiu dabar teptis rolleyes.gif
Atsakyti