Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 2 dalis

Aš tai žiūriu žiūriu į visas tas grožybes...komplimentų nesakau...nes žiauriai pavydžiu..nu jau taip gražu blush2.gif bigsmile.gif ..
Bet tik..sutikit..gyvai visi tie karoliai daug gražiau atrodo...Aš pabūsiu baisiai nekukli..bet maniškiai tai gyvai tikrai gražiau žiūrisi negu čia forume...O kai pamatau visų kitų karolius..ir bandau įsivaizduoti, kaip gyvai atrodo...tai nu jau taip pavydu... blush2.gif rolleyes.gif Ech..

Bet vistiek kokius jūs šaunuolės...Aš pažiūriu į karolių kainas parduotuvėse...akys ant kaktos iššoka...o ir nė už ką tiek nemokėčiau...Jau taip negražiai ir grubiai tie karoliai parduotuviniai apnerti.. doh.gif ..taip skystai..ir netvirtai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 21, 18:04)
...Jau taip negražiai ir grubiai tie karoliai parduotuviniai apnerti.. doh.gif ..taip skystai..ir netvirtai.. g.gif

tavo teisybė mirksiukas.gif , mačiau Jūratės akmenėliuose apnertus karolius, tai siaubas, kaip negražiiai apnerti, o ir kainelė 60 lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 21, 19:07)
tavo teisybė  mirksiukas.gif , mačiau Jūratės akmenėliuose apnertus karolius, tai siaubas, kaip negražiiai apnerti, o ir kainelė 60 lt  doh.gif

drinks_cheers.gif Aisku, kad realybej darbeliai atrodo graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 21, 19:14)
drinks_cheers.gif Aisku, kad realybej darbeliai atrodo graziau  mirksiukas.gif

sveikute nonna. buvau aplankius tavo darbeliu parodėlę, tai norėčiau tave labai pagirti. ar galėtum išduot kaip tuos karoliukus darai, kokius siūlus naudoji. atrodo lyg siūlai būtų priklaijuoti.ačiū
Atsakyti
QUOTE(mikeliuniene @ 2006 06 21, 20:05)
sveikute nonna. buvau aplankius tavo darbeliu parodėlę, tai norėčiau tave labai pagirti. ar galėtum išduot kaip tuos karoliukus darai, kokius siūlus naudoji. atrodo lyg siūlai būtų priklaijuoti.ačiū

Nepatingek paskaityt praeitos temos, viska viska esu parasiusi mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS .sendie nusipirkau teniso kamuoliuku is iki sesi kainavo tik 1.49 .kazkam reikejo tai va ten yra.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimike @ 2006 06 21, 20:31)
SVEIKOS .sendie nusipirkau teniso kamuoliuku is iki sesi kainavo tik 1.49 .kazkam reikejo tai va ten yra.... bigsmile.gif

bigsmile.gif geras,o aš senukuose žiūrėjau tai vienas 0,99lt doh.gif ,vadinasi ryt lėksiu po IKI ieškodama kamuoliukų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 21, 22:41)
bigsmile.gif geras,o aš senukuose žiūrėjau tai vienas 0,99lt doh.gif ,vadinasi ryt lėksiu po IKI ieškodama kamuoliukų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As vis uzmirstu parduotuvej ju paziuret doh.gif
O as ka tik is parduotuves ir aisku minties i ta puse nebuvo doh.gif
Kokio jie dydzio? blush2.gif Cm?
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2006 06 21, 21:59)
As vis uzmirstu parduotuvej ju paziuret  doh.gif
O as ka tik is parduotuves ir aisku minties i ta puse nebuvo  doh.gif
Kokio jie dydzio?  blush2.gif Cm?

apie 5cm tai tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 06 21, 23:34)
apie 5cm tai tikrai bigsmile.gif