QUOTE(bride @ 2013 11 26, 23:18)
Beje, mamos, norėjau paklaust, ar vis dar migdote kovinukus ,,lėliukiškose" lovytėse, ar jau į normalias vaikiškas lovas be grotų perkėlėte?
Grėtė vis dar miega savo leliukiškoj lovoj mūsų kambaryje.
QUOTE(Myciute @ 2013 11 27, 10:44)
Zazu, o tai tu nakti sodini gelyte ant puodo ar neduodi nieko gerti pries nakti, kad ji nesislapina. Maniskis uzmiega tik isgeres buteliuka avizu pieno ar arbatos, o tada net nakti reikia keisti pampi, nes kitaip baloj pabunda
Ne, naktį nesodinu. Nueina į WC prieš miegą (apie 20 - 20.30 val.) ir paskui jau tik ryte (apie 6 - 6.30 val.). Visą naktį išmiega sausa, nors prieš miegą gauna MP ir dar 2-3 kartus naktį keliasi MP pagerti
Kažkaip man net pačiai keista, kad ji taip lengvai su WC susidraugavo. Kurį laiką vis savo iniciatyva ant puodo sodindavau, ji padarydavo (jei norėdavo), bet pati nesiprašydavo. O vieną dieną lyg kažkas kažkokią "knopkę" būtų nuspaudęs, ėmė ir savarankiškai nuėjo visų reikalų ant puodo daryt. Dar kurį laiką pabuvo toks mišrus variantas, kai ir pati prašėsi, ir aš sodinau kas kažkiek laiko, o dabar jau visada pasiprašo kai nori sysių ar kakų (nors viską vadina vienu žodžiu "kaku" ) ir aš jau į norėjimo procesą nebesikišu Net jei tą pačią minutę, kai pasiprašo, negaliu nuvest, kurį laiką jau ir pakenčia.
Kažkaip net juokinga buvo, kai kurią čia dieną suvokiau, kad iš vidurinėlės lovos vienkartinių palų dar neištraukiau (nes, nors ir retai, bet naktimis dar kartais nutinka nelaimių), o va, Grėtei į lovytę taip nieko, kas saugotų nuo drėgmės, net ir neįklojau