Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Siulyciau buti pirmam mazame kaime nei antram Romoje. (Cezaris)

Pinigai - tarsi sestasis pojutis, be kurio neimanoma deramai naudotis penkiais likusiais.

Vienintele tikra klaida - neistaisyti savo praeities klaidu.

Laikas praleistas be meiles - prarastas laikas. (Tasso)
Atsakyti
Viena meiles akimirka pasako sirdziai daugiau apie mylima butybe, negu istisi menesiai stebejimo. (Romenas Rolansas)

Kunas - maziausia ka moteris gali duoti vyrui. (Romenas Rolansas)

Niekada niekas nesiskunde, kad buvo per daug mylimas. (L. Tolstojus)
Atsakyti
Kai gyvenimas pasiūlo tau citriną, sakyk : " O taip. Mėgstu citrinas. Ką dar man turi?" \
H.Rolinsas
Atsakyti
Pėdsakus paliekame kasdien. bet ne kasdien juos pastebime. pamatome tik tada, kai vakar pereiname per savo rytdieną. Valykitės kojas ties savo šventove DABAR.

pakanka tik pasislinkti, kad kantrybės taurę perpildantis lašas nukristų pro šalį .....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azalija: 22 lapkričio 2005 - 16:34
Moteriai sunku sumindžioti gėlę, bet lengva mirtinai nukankinti vyrą. /B.Kelermanas/
Atsakyti
Meile nevercia pasaulio suktis ratu. Meile suteikia sukimuisi prasme.
(Franklin P.Jones)

Atsakyti
Meile kas diena daro stebuklus: pakerta jegas stipresniesiems ir suteikia jegu silpniesiems, kvailina ismincius ir ikvepia isminties kvailiams, kursto aistras, griauna sveika prota - zodziu, vercia viska aukstyn kojom.
(Marguerite de Valois)
Atsakyti
"Nieko taip nesisaugok, kaip savęs. savo didžiausius priešus mes nešiojamės savyje". (Charlesas Spurgeonas)

"Kad išmintingai suplanuotumėte ateitį, jums būtina suprasti ir vertinti savo praeitį". ( Jo Courdertas)

"Žmogaus turtingumas proporcingas daiktų kiekiui, kurių jis gali atsisakyti" ( Henry David Thoreau)

"Savigaila yra ne tik energijos švaistymas, bet ir pats blogiausias iš visų jūsų įpročių" Dale Carnegie

"Aš buvau prislėgtas, nes neturėjau batų, kol gatvėje nesutikau žmogaus- jis neturėjo kojų." (autorius nežinomas)

"Apie 90 procentų dalykų mūsų gyvenime yra geri, o apie 10 procentų- nepavykę. Jei norime būti laimingi, mums tereikia sukaupti dėmesį į tuos 90 procentų, kurie yra geri, ir nekreipti dėmesio į blogiuosius 10 procentų. Jei norime jaudintis apkartinti sau gyvenimą ir įsigyti skrandžio opą, koncentruokitės į 10 procentų ir nekreipkite dėmesio į 90 procentų, kurie yra nuostabūs." (Og Mandino iš knygos "sėkmės universitetas")

"Geriausi gydytojai pasaulyje yra daktarė Dieta, daktarė Ramybė ir daktaras Linksmuolis" ( Jonathan Swift, knygos : Guliverio kelionės" autorius)

"Daktaro Linksmuolio paslaugomis jūs ir aš galime nemokamai naudotis kiekvieną dieną, kreipdami dėmesį į visus neįtikėtinus turtus, kuriuos turime- turtus, kuriems nė iš tolo neprilygsta Ali Babos turtai. Ar parduotumėte savo akis už bilijoną dolerių? Ką norėtumėte gauti už savo kojas? Savo rankas? Klausą? Savo vaikus ar šeimą? Dar pridėkite savo tiegiamas ypatybes ir pamatysite, kad viso šito turto jūs neparduosite nė už visą auksą, kurį sukurpė Rockfelleriai, Fordai ir Morganai kartu sudėjus." (Og Mandino iš knygos "sėkmės universitetas")

"Mes retai galvojame apie tai, ką turime, tačiau visada apie tai, ko mūms trūksta" (Schopenhaueris)

" Įprotis įžvelgti kiekvieno reiškinio geriausiąją pusę yra daug vertingesnis nei tūkstantis svarų per metus" ( dr. Samuelis Johnsonas)

"Kiekviename iš mūsų yra susinaikinimo sėklų, kurios, jie leisime joms augti, neš vien nelimes" ( Dorothea Brande)

"Nesielg taip, lyg gyvenimas truktų tūkstančius metų" ( Markas Aurelijus)

"Labai dažnai esame didžiausi priešai patys sau, nes kvailai statome kliūtis ant kelio, vedančio į laimę" ( Louisas Binstochas)

"Daug lengviau gulėti ant kušetės ir kapstytis po praeitį, negu sėdėti ant kėdės ir žvelgti įpraeitį" Žymiai sunkiau atsikelti ir žengti į ateitį

"Sėkmė yra nepastovi deivė; manome, kad turime ją, tačiau ji žino geriau" (Og Mandino iš knygos "sėkmės universitetas")

"Pasiekti sėkmę, reiškia, kad jūms gali tekti išeiti iš rikiuotės ir žygiuoti pagal savo būgno maršą" (Keith DeGreen)

"Palyginus su tuo, kas mes turime būti, esame tik pusiau gyvi. Mūsų laužai prigesę, projektai riboti, mes išnaudojame tik mažą savo proto ir fizinių išteklių dalį" ( Wiliamas Jamesas )

"Galbūt gyvename netobulame pasaulyje, bet jame ne visos sienos nepraeinamos, ne visos durys uzdarytos." (Daktaras Maxwellas Maltzas)
Atsakyti
"Kai vertini grožį, nesijauti pavargęs. Esi veiklus. Esi gyvybingas,
entuziastingas".
(sentencija iš Rytų)
Atsakyti
"Lašas kantrybės vertas kibiro smegenų."

"Kam reikalingos žmogui smegenys? Tam, kad supratus jog jomis galima naudotis, pradėtum gailėtis jog per vėlu..."

Kol bandysi išsimiegoti... "Ne kiekvienas, atsisėdęs į boso kėdę, yra bosas... Ne kiekvienas, ryte prabudęs, jaučiasi išsimiegojęs... Moralas: kas bebūtum, Tu esi Tu, ir nei kėdė, nei miego nestygius ryte negali pakeisti to, ką gali pats..."

"Jei esi vienas, tai dar nereiškia, kad esi vienišas."

"Geriau paliesti nei pamatyti , nes tuomet gali būti tikras , kad tai neišnyks."

"Tiek visko įmanomo pasilieki, jog paskui nebežinai kaip surasti..."

"Nueiti įmanoma myliu mylias bergždžiai, bet neimanoma žinoti ar jos bergždžios kol jų nenueini... Tiesa yra tik ta kurią pats suvoki..."

"Meilės žaizdos gal ne visada mirtinos, bet užtat niekada neužgyja..."

"Kai brangini, ir paprasčiausia kriauklė iš jūros įgauna vertę..."

"Tiesa nei gyva, nei mirus; ji tik visą laiką susinaikina pati. " (Markas Tvenas)

"Pažadai daugina skolas, o skolos - pažadus. " /Olandų patarlė/

"Niekados neignoruok instintyvių pojučių, bet ir niekados netikėk, kad jų pakanka. " (Robert Heller)

"Paties išgalvotos taisyklės, įlgainiui paveiktos įsitikinimo, virsta rėmais, kurių nebepavyksta sulaužyti."

"Skaudžiau už kumščių smūgius yra smūgiai trenkti žodžiais. Kumščių smūgius galime išgydyti, bet žodinių smūgių - ne. Nematomas randas lieka amžiams."

"Sėkmė yra laimės dalykas. Paklausk bet kurio nevykėlio." (Earl Wilson)

"Laimė - atsakymas į klausimą, kodėl neturint reikia, o reikia, ko įvardinti neimanoma."

Kur juodas katinas?
"Visų sunkiausia yra surasti juodą katiną tamsiame kambaryje... ypač, jei nėra jokio katino." (Konfucijus)

"Visų sunkiausia yra tikėtis surasti juodą katiną gyvą tamsiame kambaryje... ypač, jei taip ir nežinai, ar tikrai ten nėra jokio radioaktyvaus spinduliavimo šaltinio." (variantas pagal Šriodingerį)

"Pelytė
- Ak, - pasakė pelė, - pasaulis darosi mežesnis su kiekviena diena. Pirmiausia jis buvo toks platus, kad man buvo baisu, aš vis bėgau toliau ir buvau laiminga kai pagaliau toli dešinėje ir kaireje pamačiau sienas, bet tos ilgos sienos taip greitai susiaurėjo, kad aš jau esu paskutiniame kambaryje, ir ten, kampe, guli spąstai, į kuriuos aš bėgu.
- Tau tereikia pakeisti kryptį, - pasakė katė ir ją suėdė."( Franz Kafka)
Atsakyti
Kai esi vienisas ir be mylimo zmogaus, veltui isvaistai savo kuna. Kai esi vienisas su mylimu zmogum, veltui isvaistai savo siela.
Atsakyti
Reikia taip tiketi savo laime, kad isplauktu nuskende laivai

Jei myli zmogu, mylek ir jo klaidas

Atsakyti