Aš galėjau. Mes niekad nesuvokiame, ką reiškia tie žodžiai. O juk bet kurią mūsų gyvenimo valandą būna dalykų, kurie galėjo įvykti, bet neįvyko. Esama stebuklingų akimirkų, kurios praeina nepastebėtos, ir - staiga - likimo ranka pakeičia visą mūsų gyvenimą.
Jei kas ir yra ismintingas,tai tik todel,kad myli. Jei kas ir yra kvailas,tai tik todel,kad tariasi galįs suprasti meilę...
Viltis panaši į nakties dangų: nėra tokio kampelio, kur atkakliai ieškanti akis galų gale nesurastų kokios nors žvaigždės. [O.Feljė]
Vienatvė slegia ir kamuoja, iškraipo tai, kas įprasta ir krečia bjaurius pokštus su psichika. Ji kaip koks priešas supa tave iš visų pusių, tampo nervus ir siunčia jiems pavojaus signalus, nė akimirką neleisdama pamiršti, kad tu niekam nerūpi, niekas neateis tau į pagalbą. Ji teigia tau, kad esi vienas kaip atomas, paklydęs erdvėje, ir tik laukia progos tave išgąsdinti, mirtinai išgąsdinti - štai ko visą laiką siekia vienatvė ir štai ko jokiu būdu negalima jai leisti.[John Wydham]
"...jei sutikčiau savo likimą išdaužyčiau jam snukį"
"meilė idėjai stipresnė už meilė žmogui"
(J.Ivanauskaitė)
"meilė idėjai stipresnė už meilė žmogui"
(J.Ivanauskaitė)
Moteru viskas sirdis, net galva
Zanas Polis
Humoras- tai gelbejimo ratas gyvenimo banguose
V.Rabe
Zanas Polis
Humoras- tai gelbejimo ratas gyvenimo banguose
V.Rabe
Meile niekada nebus banali.Ji gali buti tik banaliai isreiksta.
"Galvok apie kokį nors vaisių... Kai spusteli apelsiną, kas atsitinka? Bėga apelsinų sultys. Ne greipfruto, ne obuolių sultys, ne pienas. Bėga apelsinų sultys. Visada. Ir žmonės tokie. Jie gali duoti tik tai, ką turi savyje. Tad jeigu tu iš tos S. sulauki tik rūpesčių, vadinasi kad jos viduje ir yra vieni rūpesčiai. Ji dalija pasauliui tik tai, ką turi širdyje."
J. Weiner
Aš ne blogesnė (iš Madame serijos)
J. Weiner
Aš ne blogesnė (iš Madame serijos)
Užgimstanti aistra gera tuo, kad ji vienodai nesuvokia savo atsiradimo ir negalvoja apie baigtį; džiugi ir šviesi, ji nejaučia, kad gali prisišaukti nelaimę. [J.V.Gėtė]