Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

QUOTE (lengvute @ 2004 08 28, 21:52)
"Niekas niekada negrįžta, tik mūsų klaidos"... g.gif

liudna....bet nesinori taip galvoti....

Papildyta @ [mergetime]1093720199[/mergetime]
Na va ir as parasysiu viena : wink.gif
"Jus esate kur kas didingesni negu manote" (Kahlil Gibran "Pranasas")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgitaM: 28 rugpjūčio 2004 - 21:04
Jeigu du žmonės dėl visko susitaria, vadinasi vienas iš jų yra nemąstantis.
Atsakyti
Tu tokia visur esanti,kad galėtum būti erdve.Tu tokia gyva,kad galėtum judėjimu būti.Tu tokia šviesi,kad galėtum būt saule.Tu tokia dosni,kad galėtum būti žeme.Tu tokia stipri,kad galėtum būt vyru.Tu tokia silpna,kad galėtum kūdikiu būti.O tu esi viskas drauge:tu esi moteris.( Eug.Matuzevičius)
Atsakyti
..KUO DAUGIAU ZINOSITE APIE DEKINGUMA, TUO MAZIAU JUS KAMUOS DEPRESIJA, DIRGLUMAS AR NUSIVYLIMAS.DEKINGUMAS KAIP STEBUKLINGA PRIEMONE PASALINS JUSU SAVANAUDISKUMA, NORA TURETI IR VALDYTI IR PAVERS JUS KILNIA BUTYBE. DEKINGUMO JAUSMO VEDAMI, TAMPAME DIDZIOS SIELOS ZMONEMIS.
SEMAS KYNAS
Atsakyti
"Tik tada, kai yra pakankamai tamsu, galima matyti žvaigždes."
- Ch. A. Beard
Atsakyti
mano viena mylimiausiu: ' nezudyk vaiko esancio tavyje, leisk jam uzaugti' A. Mamontovas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiling_girl: 29 rugpjūčio 2004 - 21:28
"Kiekviena savo amziaus tarpsni mes pradedame kaip naujokai, ir ne syki mums pristinga patirties, nors esame gyvene jau nemazai metu." F. de Larošfuko
Atsakyti
manau visai si nebloga... g.gif
KAI LABIAUSIAI GYVENIME NORISI SKUBETI - NESKUBEK!!!:)
Atsakyti
o man labai patinka viena, kur per valentinke ant atviruko gavau, visi mes esame angelas su vienu sparnu, noredami skristi, turime apsikabinti wink.gif
Atsakyti
Pastaruoju metu mano aktualiausios frazės:
Kaskart, kai nori arba trokšti - sėji sėklą.Deepak Chopra
Viskas kartosis tol, kol bus išmokta...
Susirask mėgstamą darbą ir galėsi atostogauti visą likusį gyvenimą... thumbup.gif
Atsakyti
"Jeigu tu pasirinkai kazkoki tiksla, bet pakeliui sustosi ir metysi akmenis i kiekviena lojanti ant taves suni, tai niekada neprieisi prie tikslo." F.Dostojevskis
Atsakyti
kai meile ateina, tai protas iseina, o kai jis sugryzta, buna jau velu wink.gif
Atsakyti