Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentencijos

Protingas žmogus girdi tai, kas liko nepasakyta, o kvailas - ti ką nori girdėti...
Atsakyti
Didžiausias pasulyje menas - išgirsti draugo balse dar neištartą žodį ir pamatyti dar nepasirodžiusią ašarą.
Atsakyti
QUOTE(saule @ 2004 09 21, 10:29)
As myliu gyvenima, nes jame esi Tu. Jei man lieptu pasirinkti gyvenima be Taves, as rinkciaus akimirka su Tavimi.

o as ant atviruko maciau: as myliu gyvenima, ne jame esi tu. As myliu tave, net tu ir esi mano gyvenimas
Atsakyti
[quote=Cikadele,2004 09 22, 18:53]
as turiu tokia mintele angliskai wink.gif

keep in mind that you meet people twice, but you never know when wink.gif

as ir turiu ax.gif
it's nice to be important, but it's more important to be nice
t.y. gera buti svarbiu, bet svarbiau buti geru

Mokykites is svetimu klaidu - gyvenimas per trumpas, kad jas visas suspetumete padaryti pats

Sero venientibus ossa
Veluojantiems lieka kaulai ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbyne: 28 vasario 2005 - 19:29
Geras draugas ateis laiduoti uz tave, kad istrauktu is
kalejimo... bet tikras draugas sedes salia taves ir sakys: prakeikimas...Kaip
MES susimovem biggrin.gif
Atsakyti
Reikia prarasti, jei norime rasti. Kas yra neišlaikoma, leiskime nukristi. Yra žmonių, kurie negali pergyventi savojo „aš“ netekties. Jie verkia, kad turi tik vieną savojo „aš“egzempliorių. Tačiau žmogus turi daug „aš“, tartum svogūnas sluoksnių. Esmė visuomet paaiškės dar vieną sluoksnelį nuėmus. Keista, kaip atkakliai žmogus prie savo prietaro prisirišęs. Jis iškenčia didžiausias kančias, kad tik liktų prie „savo“.
Hugo Balo, ekspresionistas, 1916
Atsakyti
Viskas gyvenime yra taip, kaip ir turi būti.
(St. Kašauskas)
Atsakyti
Mano myyyyyyyylimiausi:

Laimingas tas, kuris gali juoktis, nors is skausmo plysta sirdis.

Niekas kitas negali patirti skausmo, skirto jums.
Atsakyti
Tikra meilė pasitaiko kur kas dažniau negu tikra draugystė, bet vis gi meilės daugiau ieškoma ir ji labiau vertinama nei draugystė.
Atsakyti
man mieliausias:

"Meile - tai du sujungti delnai. Ir gurksnis vandens juose - gyvenimas" (Just. Marcinkevicius) 4u.gif

siandien sese pasake toki nerealu (kazkur internete straipsni rado) "sesiolikmete trecioke" biggrin.gif
Atsakyti
Sąžinė liguistai jautri. sąžine galima naudotis, bet, panašiai kaip fantazijos ir skrandžio, jos negalima perkrauti. (R.L. Stivensonas)
Atsakyti
Bukite malonus su zmonemis kildami - jums teks susitikti su jais leidziantis.

Tai kas gera ir net geriausia, greitai ikyri, jei virsta kasdienybe.

Narkotikai suteikia sparnus, bet atima dangu...

Atsakyti