Jusu vaikai nera jusu.
Jie - saves issiilgusio gyvenimo sunus ir dukros.
Jie atejo per jus, bet ne is jusu.
Ir nors jie su jumis, jie jums nepriklauso.
Jus galite atiduoti jiems savo meile, bet ne mintis, nes jie turi savasias.
Jus galite priglausti ju kunus, bet ne ju sielas,
Nes ju sielos gyvena rytojaus namuose,
kuriu jus net svajonese negalite aplankyti.
Jei galit siekite buti i juos panasus, bet nesistenkite juos padaryti panasius i save.
Nes gyvenimas neina atgal ir negaista vakarykscioj dienoj...
K.Dzibranas
QUOTE(Vidulė @ 2004 12 02, 11:59)
Istorija apie du draugus, keliaujančius per dykumą...
Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Patyręs skausmą, vienok nieko nesakęs, pastarasis parašė ant smėlio: ,,Šiandien gavau antausį nuo savo geriausio draugo. Jiedu keliavo toliau, priėjo oazę ir nusprendė išsimaudyti. Tas, kuris buvo gavęs antausį, pradėjo skęsti, tačiau draugas jį išgelbėjo. Atgavęs sąmonę, jis išraižė ant akmens: ,,Šiandien geriausias mano draugas išgelbėjo man gyvybę. Tas, kuris buvo trenkęs antausį ir paskui išgelbėjęs savo draugą, paklausė:
- Kai tave įskaudinau, tu apie tai parašei ant smėlio, o kai tave išgelbėjau parašei ant akmens. Kodėl?
Draugas atsakė:
- Kai kas mus užgauna, rašome tai ant smėlio, kad skriaudą užglaistytų atleidimo vėjai. Tačiau, kai kas mums padaro gero, išgraviruojame tai ant akmens, kad joks vėjas negalėtų nutrinti.
- Išmok rašyti skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens...
Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Patyręs skausmą, vienok nieko nesakęs, pastarasis parašė ant smėlio: ,,Šiandien gavau antausį nuo savo geriausio draugo. Jiedu keliavo toliau, priėjo oazę ir nusprendė išsimaudyti. Tas, kuris buvo gavęs antausį, pradėjo skęsti, tačiau draugas jį išgelbėjo. Atgavęs sąmonę, jis išraižė ant akmens: ,,Šiandien geriausias mano draugas išgelbėjo man gyvybę. Tas, kuris buvo trenkęs antausį ir paskui išgelbėjęs savo draugą, paklausė:
- Kai tave įskaudinau, tu apie tai parašei ant smėlio, o kai tave išgelbėjau parašei ant akmens. Kodėl?
Draugas atsakė:
- Kai kas mus užgauna, rašome tai ant smėlio, kad skriaudą užglaistytų atleidimo vėjai. Tačiau, kai kas mums padaro gero, išgraviruojame tai ant akmens, kad joks vėjas negalėtų nutrinti.
- Išmok rašyti skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens...
super... nusiunciau savo draugams
Yra meile - sako ji grazi...
tai tikriausiai, kol mes dar mazi...
Sako, kai uzaugi buna daug sunkiau...
Bukime mazyliais, bus patiems lengviau...
tai tikriausiai, kol mes dar mazi...
Sako, kai uzaugi buna daug sunkiau...
Bukime mazyliais, bus patiems lengviau...
O man patiko šie žodžiai:
Apie tave gavoti noriu, mąstau apie tave,
Apie tave galvot nenoriu, mąstau apie tave.
Apie kitus galvoti noriu, mąstau apie tave,
Nenoriu nieko aš galvoti, mąstau apie tave.
Apie tave gavoti noriu, mąstau apie tave,
Apie tave galvot nenoriu, mąstau apie tave.
Apie kitus galvoti noriu, mąstau apie tave,
Nenoriu nieko aš galvoti, mąstau apie tave.
Man patikusios kelios mintys:
"Tik kvailiai ir numireliai niekada nekeicia nuomones." Dz. R. Lovelis
"Tapti tevu visai lengva.Buti tevu, atvirksciai - sunku." V. Busas
"Tik kvailiai ir numireliai niekada nekeicia nuomones." Dz. R. Lovelis
"Tapti tevu visai lengva.Buti tevu, atvirksciai - sunku." V. Busas
Ir kas Tau zadejo gyvenime teisybe....
Nepakeiciamu nera. Yra tik nepakeisti...
Nepakeiciamu nera. Yra tik nepakeisti...
Jei lauksi idealaus meto, niekada nepajudesi iš vietos; žengti pirmam žingsniui reikia krislelio beprotybės (Paulo Coelho)
Kankini žmogus save, kai bandai įsivaizduoti tai, kas beveik neįmanoma. Regis tetrūksta vieno žingsnio, bet...Turbūt taip reikia, turbūt gyvenimas to nori. Mūsų teisė paklūsti, arba ne...
galbūt daugeliui žioma istorija iš filmo "Žudikai"
Gyveno žvirbliukas, atėjo žiema, žvirbliukas nukrito ant žemės ir sušalo. Pro šalį ėjo karvė ir apši... žvirbliuką. Karvės mėšlas buvo šiltas, jis sušildė žvirbiuką ir šis ėmė čirkšti. pro šalį ėjo lapė. Ji išgirdo žvirbliuko čirškimą, atkasė jį ir suėdė.
MORALAS: jei tave apši.., tai dar nereiškia, kad jis tavo priešas.
jei tau padėjo, tai dar nereiškia, kad jis tavo draugas
jei tau šilta ir jauku - sėdėk ir tylėk
Gyveno žvirbliukas, atėjo žiema, žvirbliukas nukrito ant žemės ir sušalo. Pro šalį ėjo karvė ir apši... žvirbliuką. Karvės mėšlas buvo šiltas, jis sušildė žvirbiuką ir šis ėmė čirkšti. pro šalį ėjo lapė. Ji išgirdo žvirbliuko čirškimą, atkasė jį ir suėdė.
MORALAS: jei tave apši.., tai dar nereiškia, kad jis tavo priešas.
jei tau padėjo, tai dar nereiškia, kad jis tavo draugas
jei tau šilta ir jauku - sėdėk ir tylėk
Niekas nera vertas tavo asaru, o tas, kuris vertas, niekada nepravirkdys
Turbut reikia ziemos, kad lauktum pavasario, turbur reikia skausmo, kad pajustum dziaugsma, turbut reikia meiles, kad brangintum gyvenima...
Turbut reikia ziemos, kad lauktum pavasario, turbur reikia skausmo, kad pajustum dziaugsma, turbut reikia meiles, kad brangintum gyvenima...
Meilė pačiam sau - romanas, trunkantis visą gyvenimą.
Gyvenime reikia stengtis aplenkti ne kitus, o patį save.
Gyvenime reikia stengtis aplenkti ne kitus, o patį save.