vian vakara velai parejau is darbo, isijungiau tv, rode kazkoki filma su Patricia Kaas ir isgirdau tokia viena demesio verta minti
Melas- tai svajone, uzklupta nusikaltimo vietoje
isigilinau i siuos zodziu, o juk taip ir yra , ka manot?
Dailus kūnas gali pritraukti kūno gerbėjus, bet norint juos išlaikyti reikia dvasinio grožio.
/Č.Koltanas/
/Č.Koltanas/
Musu sirdyse yra mazos kapinaites, kuriose ilsisi tie, kuriuos kazkada mylejome
Istorija apie du draugus, keliaujančius per dykumą...
Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Patyręs skausmą, vienok nieko nesakęs, pastarasis parašė ant smėlio: ,,Šiandien gavau antausį nuo savo geriausio draugo. Jiedu keliavo toliau, priėjo oazę ir nusprendė išsimaudyti. Tas, kuris buvo gavęs antausį, pradėjo skęsti, tačiau draugas jį išgelbėjo. Atgavęs sąmonę, jis išraižė ant akmens: ,,Šiandien geriausias mano draugas išgelbėjo man gyvybę. Tas, kuris buvo trenkęs antausį ir paskui išgelbėjęs savo draugą, paklausė:
- Kai tave įskaudinau, tu apie tai parašei ant smėlio, o kai tave išgelbėjau parašei ant akmens. Kodėl?
Draugas atsakė:
- Kai kas mus užgauna, rašome tai ant smėlio, kad skriaudą užglaistytų atleidimo vėjai. Tačiau, kai kas mums padaro gero, išgraviruojame tai ant akmens, kad joks vėjas negalėtų nutrinti.
- Išmok rašyti skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens...
Du draugai ėjo per dykumą, susipyko ir vienas trenkė kitam antausį. Patyręs skausmą, vienok nieko nesakęs, pastarasis parašė ant smėlio: ,,Šiandien gavau antausį nuo savo geriausio draugo. Jiedu keliavo toliau, priėjo oazę ir nusprendė išsimaudyti. Tas, kuris buvo gavęs antausį, pradėjo skęsti, tačiau draugas jį išgelbėjo. Atgavęs sąmonę, jis išraižė ant akmens: ,,Šiandien geriausias mano draugas išgelbėjo man gyvybę. Tas, kuris buvo trenkęs antausį ir paskui išgelbėjęs savo draugą, paklausė:
- Kai tave įskaudinau, tu apie tai parašei ant smėlio, o kai tave išgelbėjau parašei ant akmens. Kodėl?
Draugas atsakė:
- Kai kas mus užgauna, rašome tai ant smėlio, kad skriaudą užglaistytų atleidimo vėjai. Tačiau, kai kas mums padaro gero, išgraviruojame tai ant akmens, kad joks vėjas negalėtų nutrinti.
- Išmok rašyti skriaudas ant smėlio, o patirtą džiaugsmą ant akmens...
ne sentencija, bet grazu
"noriu:
- puodelio su skraidančiom karvutem;
- skubotu glamoniu pasislepus parke už medžio;
- raudonu kojinaičiu;
- oranžinio drambliuko smilkalams smilkyti;
- vyšniu raudonumo lupdažiu;
- šokti balkone užsidejus ant ausu griozdiškas ausines;
- palaimingo tingumo isisupus i minkšta šlta anklode;
- atsidavimo aistros;
- tepti sviesta ant karštos bandeles;
- kalbetis iki ryto apie tai, kad labai labai vienas kitam patinkam...
- gražiausiu pasaulio pasaku pirmosios dalies;
- nepadoriai aptempiančiu marškineliu su kvailoku užrašu: "I'm not a girl, not yet a women;
- karameliniu ledu;
- naujos dienoraščio knygeles rožiniais puslapiais;
- eiti lietui lyjant ir nieko negalvoti. "Tai atsitiks, geriau butu, jei neatsitiktu, bet ka padarysi, toks gyvenimas, ar ne
- didziausio burinio skrajuno, ir kad jis ne tik per vandeni, bet ir per smelio jura plauktu! Suptis ant okeanijos bangu, ir kad girdeciau miela, artima balsa is kaires..
- tykaus vakaro, kada raudona saule i smelio jura leidziasi.
- skaiciuoti debesis ir formas ju spelioti..
- dar noriu, kad boruze liptu mano kelio briauna, sparnus isskleistu ir..
- geriausiai islaikyto vyno, dvi taures, ir dvi zvakes..
- aistros, aistros, ir dar karta aistros. Nesuprantu gyvenimo be jos.. Tokios, kuri geriausiai moka tarp dvieju sirdziu gyventi, ir semiasi jegos tai is kaires, tai is desines..
- kad lytu zvaigzdemis, o as nerasciau noro joms papuosti. Gereciausi, bet netureciau kuom apkraut..
- kvapo, nuo kurio oda drebetu.. arba jasminu sodo.
- as noriu nesurasti priezasciu ir nesuvokti, kodel sypsaus ryte, kada zvelgiu i veida is kaires..
- taciau ironiskiausi is visu, jog noriu pasakos su laimingiausia pabaiga..
Zinau, tai atsitiks, nes abejoju as viskuom, isskyrus tai, jog gyvenimas yra ironija..
norekite...juk arteja Kaledos- stebuklu metas, kai norai isipildo
Su sventem Cikadele
"noriu:
- puodelio su skraidančiom karvutem;
- skubotu glamoniu pasislepus parke už medžio;
- raudonu kojinaičiu;
- oranžinio drambliuko smilkalams smilkyti;
- vyšniu raudonumo lupdažiu;
- šokti balkone užsidejus ant ausu griozdiškas ausines;
- palaimingo tingumo isisupus i minkšta šlta anklode;
- atsidavimo aistros;
- tepti sviesta ant karštos bandeles;
- kalbetis iki ryto apie tai, kad labai labai vienas kitam patinkam...
- gražiausiu pasaulio pasaku pirmosios dalies;
- nepadoriai aptempiančiu marškineliu su kvailoku užrašu: "I'm not a girl, not yet a women;
- karameliniu ledu;
- naujos dienoraščio knygeles rožiniais puslapiais;
- eiti lietui lyjant ir nieko negalvoti. "Tai atsitiks, geriau butu, jei neatsitiktu, bet ka padarysi, toks gyvenimas, ar ne
- didziausio burinio skrajuno, ir kad jis ne tik per vandeni, bet ir per smelio jura plauktu! Suptis ant okeanijos bangu, ir kad girdeciau miela, artima balsa is kaires..
- tykaus vakaro, kada raudona saule i smelio jura leidziasi.
- skaiciuoti debesis ir formas ju spelioti..
- dar noriu, kad boruze liptu mano kelio briauna, sparnus isskleistu ir..
- geriausiai islaikyto vyno, dvi taures, ir dvi zvakes..
- aistros, aistros, ir dar karta aistros. Nesuprantu gyvenimo be jos.. Tokios, kuri geriausiai moka tarp dvieju sirdziu gyventi, ir semiasi jegos tai is kaires, tai is desines..
- kad lytu zvaigzdemis, o as nerasciau noro joms papuosti. Gereciausi, bet netureciau kuom apkraut..
- kvapo, nuo kurio oda drebetu.. arba jasminu sodo.
- as noriu nesurasti priezasciu ir nesuvokti, kodel sypsaus ryte, kada zvelgiu i veida is kaires..
- taciau ironiskiausi is visu, jog noriu pasakos su laimingiausia pabaiga..
Zinau, tai atsitiks, nes abejoju as viskuom, isskyrus tai, jog gyvenimas yra ironija..
norekite...juk arteja Kaledos- stebuklu metas, kai norai isipildo
Su sventem Cikadele
Женщины поступаются малым, а требуют всего.
Никогда не поступай вопреки своему сознанию, даже если этого требует государство. Альберт Эйнштейн
Орлы летают одиноко, бараны пасутся стадами. Ф. Сидней
Один добытый опыт важнее семи правил мудрости. Арабское изречение
Легко критиковать автора, - но трудно оценить его. Л. Вовенарг
Jeigu ka nors myli, paleisk.
Tavo tai bus tuomet,
jei sugris. O jeigu ne,
tai niekad tau ir nepriklause.
Tavo tai bus tuomet,
jei sugris. O jeigu ne,
tai niekad tau ir nepriklause.
Mano kalendoriuj siandien parasyta- "Tai, ka galite atideti kitai dienai, atidekite"
Tai kaip man dabar prisiversti dirbti?
Tai kaip man dabar prisiversti dirbti?
Laimė didėja, kai ja dalijiesi su kitais
Ž.DE LAMETRI
Ž.DE LAMETRI