Aha, ir man idomu. Kadangi mano svajoniu busto niekas nepastate arba neparduoda, teks shiltint senuchiuka musu butuka nes labai shalta.
Kas liecia ploto ekonomiskumą tai taip sutinku kad gal ir gerai taciau esu tikra kad kai pirkote putų polisterolo plokstes pardavėjai nesakė kad jis kenksmingas ir tinka tik lauko darbams.Pats geriausias ir veiksmingiausias siltinimo būdas tai tik dedant Parok akmens vatą (užtenka 5cm storio) ir montuoti gipso plokstes ant metalinio karkaso
QUOTE (Amanda @ 2004 09 17, 14:24) |
O jei siena yra truputį apipelyjusi, ar ją apšiltinus pelėsis "neišlys" į paviršių pro "parok" vatą ir kitus sluoksnius? |
Jei desite plevele tai tikrai neislys joks pelesis o ir siaip pagal technologijas plevele butinai reikia deti
Jei siena pelyja reikia ja apdirbti antiseptiku ,poto spec plevele ,mes dejom medinius karkasus ir i tarpus paroc vata ,virsum gipso kartonas ,cia siltinom balkonus nes ten bus atvira zona ,zinokit silta
QUOTE (renax @ 2004 10 24, 10:48) |
Jei siena pelyja reikia ja apdirbti antiseptiku ,poto spec plevele ,mes dejom medinius karkasus ir i tarpus paroc vata ,virsum gipso kartonas ,cia siltinom balkonus nes ten bus atvira zona ,zinokit silta |
zinoma kad geriau pries siltinant kuo nors pelesi bandyti isnaikinti bet as labai abejoju kad tai įmanoma nes as bandziau pirkau kazkoki brangu purskala ispurskiau is pradziu labai dziaugiausi nes reakcija buvo staigi bet po pusmecio vel islindo tai tada visas kapitalines sienas apsisiltinom tai ir silta ir tikrai sausa kambaryje kad net galvojam statyti oro drekintuvą niekas nepasakys kas ten uz tos gipso plokstes darosi ar darysis po kokiu metu ar dviejų.
Prasau dabar man paaiskinti. Mano tevai persikrauste i sena sodyba. Ji pastatyta is rastu, is isores apkalta lenciukem, o is vidaus - kazkokiom plokstem, kur tarp dvieju kartono lapu yrakazkokio spakliaus. Bewt tom plokstem jau kajuk. Reikia per nauja daryti apsiltinima. Tai kaip dabar daryti: lupti tas plokstes ar antvirsaus ka nors klijuoti ir su kuo? Ar tai, kas tinka standartinio buto siltinimui, tiks ir mediniam namui?
Jei tai daroma daugiabutyje, tai visu pirma tai nelegalu. bet siaip praktiskas ir geras dalykas, kai vonios grindys visada siltos
Jei suzinos kaimynai teks islupt ir bauda moket O kaimynai suzinos nes apatiniuose aukstuose bus salti gyvatukai nebent jus 1 gyvenate
QUOTE(renax @ 2005 01 13, 16:46)
Jei suzinos kaimynai teks islupt ir bauda moket O kaimynai suzinos nes apatiniuose aukstuose bus salti gyvatukai nebent jus 1 gyvenate
Kodel pas kaimynus bus salti gyvatukai?
Mano tevai taip pasidare ir, jei pas kaimynus nuo to butu salti gyvatukai nemanau, kad jie taip ilgai tyletu (jau kazkur penki metai)
p.s. is tiesu tai nelegalu, o kaip tai daroma pasitark su santechniku
Jie yra saltesni negu turetu but , bet siaip jei suzinos ir parasys skunda teks islupt visa konstrukcija , mes norejom daryt ir santechnikas perspejo .
QUOTE(renax @ 2005 01 13, 17:10)
Jie yra saltesni negu turetu but , bet siaip jei suzinos ir parasys skunda teks islupt visa konstrukcija , mes norejom daryt ir santechnikas perspejo .
Salti ir saltesni skirtingi dalykai, o siaip tai neisivaizduoju kaip kaimynai tai gali suzinoti