Įkraunama...
Įkraunama...

Sienų šiltinimas, kiti šildymo būdai

QUOTE(Sandr_e @ 2009 04 28, 16:39)
Na galiu pasigirti ir mes kuo siltinom savas sienas,ogi siltinomes ekologiska vata, vadinama celiulioze(smulkintas popierius berods), kurios jokie parazitai negriauzia, ir plius gavome dar ekologija, kai turim vaiku tai tas labai aktualu, jokios alergijos na kolkas tik dziaugiames thumbup.gif  wub.gif

o tai kas per ekologija, kad parazitai negraužia? g.gif tokio dalyko dar nesu girdėjus, nes kur ekologija, ten gyvūnija tongue.gif
Atsakyti
sveiki visi,

perskaičiau visą forumą, bet atsakymo neradau: noriu užpildyti plytinio namo sienoje eantį oro tarpą. Klausimas kuo geriausia? Čia rašoma apie ekovatą ir termoputas. Termoputos 3-gubai, jei neklystu, brangiau. Kuo skiriasi efektas šiltinant viena ir kita medžiaga? Kokie pliusai ir minusai? Gal kas galite padėti...

Ačiū už atsakymą.

Atsakyti
Sveiki,
gal kas man patars del fasado siltinimo mirksiukas.gif Mes pasirinkome siltinimo medziaga Protermowall, gal kas jau siltinosi ja, kokia nuomone?Aciu.
Atsakyti
Gal galėtumėt pasidalinti informacija kiek mokate už savo elektra šildomas grindis per mėnesį?? reikėtų kad parasytumet kambario kvadratura ir kokia temperatūra šildote... Ačiū visiems atsakiusiems =D
Atsakyti
QUOTE(Savas7 @ 2009 05 06, 12:18)
sveiki visi,

perskaičiau visą forumą, bet atsakymo neradau: noriu užpildyti plytinio namo sienoje eantį oro tarpą. Klausimas kuo geriausia? Čia rašoma apie ekovatą ir termoputas. Termoputos 3-gubai, jei neklystu, brangiau. Kuo skiriasi efektas šiltinant viena ir kita medžiaga? Kokie pliusai ir minusai? Gal kas galite padėti...

Ačiū už atsakymą.

Sveiki. Galvoju irgi cia pasisakysiu. Cia aktualu tiem kas nori apsiltinti savo namo fasadus ar stoga. Siulyciau nauja besiule poliuretaniniu putu ispurskymo technologija - kuri turi daug privalumu ir pranasumu pries kitas technologijas! jeigu ka domina, rasykit man i az, nes man kaip tik atsiunte darbu kainininka -galesiu ir jum persiust. ten kaip tik ir trumpai ir aiskiai papasakota apie sia technologija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva St. @ 2009 05 11, 15:21)
Sveiki,
gal kas man patars del fasado siltinimo mirksiukas.gif Mes pasirinkome siltinimo medziaga Protermowall, gal kas jau siltinosi ja, kokia nuomone?Aciu.

Patarčiau Termoizoliacines apdailos plokštes Raketerm. Tai poliuretano putų ir polistirolo granulių mišinys šiltinimo sluoksnyje, o apdaila naturalaus klinkerio vokiškos plytelės (STROHER). Labai greitas montavimas ir mažos darbo sanaudos. Pasiskaitykite www.raketerm.lt
Atsakyti
Sveiki,

Gal kam teko susidurti su tokiu dalyku - panasus i kinvarpas kirminai stiklo vatoje, kuria buvo siltinamos grindys. Is kur cia ? Ir kodel taip galejo atsitikti???
Atsakyti
mes tai tą tarpą su ekovata užpildėm... va šita ekovata
Atsakyti
o gal kas bandėt tą vadinamą ekovatą?? va radau čia tokią.. ekovata Nes mūsų namas senas ir labai jau nesinori lupt apdailos, o man atrodo čia vienas geriausių sprendimų. Per vamzdį privaryt vatos thumbup.gif
Atsakyti
beje jeigu jau kalbame apie šiltinimą gal kas žinote apie ekovatą ką nors? čia tokią radau: geravata filmuke pas juos rodo, kad nereikia nei dekoro nuo sienų lupt. Gal kas bandėt? Kokios patirtys?
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau paklausti apie dujinius katilus, kurie yra katilai geresni?? buderus ar termona?? ir kurie geresni pastatomi ar pakabinami >?? namo kvadratura 400kvadratu
Atsakyti
Gal galit tada kas nors papasakoti kokia namo apdaila butų apšildžius jį Gamo termoputa?
Atsakyti