QUOTE(Laluna @ 2005 05 16, 14:32)
Labai giria Viesmann katilus ir kaina ju apie 3000 berods
Na mes irgi Viesman svarsteme, bet kai paklauseme konsultanto, kodel ju kaina, lyginant su ankstesniais metais, taip nukritusi, tai mums paaiskino, kad dabar i juos deda kozkokia kinietiska detale, kuri jeigu sugenda tai labai greitai, jeigu nesugenda - tai tarnauja ilgai. Nezinau, bet kazkodel nesukele pasitikejimo...
O aš dar girgėjau, kad vokiški Buderus katilai neblogi. Tačiau tik tiek ir težinau Nors man taip pat yra visai įdomu sužinoti "ekspertų" nuomonę
Dėkui Ulai už temą
Dėkui Ulai už temą
QUOTE(artlt @ 2005 05 18, 20:37)
O aš dar girgėjau, kad vokiški Buderus katilai neblogi. Tačiau tik tiek ir težinau Nors man taip pat yra visai įdomu sužinoti "ekspertų" nuomonę
Dėkui Ulai už temą
Dėkui Ulai už temą
Kadangi mano vyras tiesiogiai susijęs su šildymu, tai sakė mes dėsime Buderus turbūt, o Viesmann'o sakė tikrai ne . Šiaip jie nėra blogi, bet sakė jų kaina tikrai neatitinka kokybės Taip pat neblogi yra Protherm ( čekiški) ir dalis sakė be problemų galima gauti ir jie nėra brangūs
ula, gal ne Vilant o Vaillant? Jei pirksit pasidomėk kur jis rinktas, ant dežės parašyta turi būt. Vyrs sako kad jie dažniausiai renkami Lenkijoj arba Čekijoj .
QUOTE(westa @ 2005 05 18, 22:23)
Kadangi mano vyras tiesiogiai susijęs su šildymu, tai sakė mes dėsime Buderus turbūt, o Viesmann'o sakė tikrai ne . Šiaip jie nėra blogi, bet sakė jų kaina tikrai neatitinka kokybės Taip pat neblogi yra Protherm ( čekiški) ir dalis sakė be problemų galima gauti ir jie nėra brangūs
ula, gal ne Vilant o Vaillant? Jei pirksit pasidomėk kur jis rinktas, ant dežės parašyta turi būt. Vyrs sako kad jie dažniausiai renkami Lenkijoj arba Čekijoj .
Taip, apie Buderus mes irgi geru atsiliepimu girdejome, bet, kad jie pakankamai brangus...
Westa, o gal galetum vyro pasiteirauti ar tie Vailant neblogi. Mums cia tokia firma (Vilpra) tiek juos isgyre, kad nzn... Tos statybos mane ismoke kiekviena isgyrima dar karta patikrinti, o tai gali visokio niekalo prisipirkti...
Is anksto dekoju.
QUOTE(ula @ 2005 05 19, 22:51)
Taip, apie Buderus mes irgi geru atsiliepimu girdejome, bet, kad jie pakankamai brangus...
Westa, o gal galetum vyro pasiteirauti ar tie Vailant neblogi. Mums cia tokia firma (Vilpra) tiek juos isgyre, kad nzn... Tos statybos mane ismoke kiekviena isgyrima dar karta patikrinti, o tai gali visokio niekalo prisipirkti...
Is anksto dekoju.
Is anksto dekoju.
OK paklausiu, bet kaip jau rašiau jis turbūt labiau bus linkęs į Buderus ar Protherm'ą
QUOTE(violetik @ 2005 05 19, 14:44)
Tai nejaugi niekas grindų elektra nešildo
Šildom Mes šildom Susidėjom tą elektrinį kilimėlį prieškambaryje, virtuvėje ir vonioje.Ir tikrai esam patenkint.Kainavo nedaug - pats kilimėlis su visokiais ten reguliatoriais + montavimas apie 2500 Lt, o plotas apie 30 kv m. Tai va.
Perskaičiau kelias temas apie šildymą,bet niekur neradau užsiminta apie "Stropuvos"katilus,(tokie naujoviški žvakės tipo),gal kartais kas nors tokį turi,gal matė pas kaimynus,gal šiaip girdėjo atsiliepimus,domina visa info,o labiausiai to katilo minusai,nes apie pliusus jau šiek tiek girdėjau.
Nejaugi niekas nieko negirdėjo apie "Stropus"ą
Na panaršiau čia ir vistiek nerandu to kas mane domina. Yra namas dviejų aukštų. Pirmas aukštas apšildomas dujomis, žiemą per mėn reikia mokėt apie 400lt. Bandau įsirengti antrą aukštą. nelabai noriu aš tų dujų jungtis . Gal kas galit patart dėl kitokio šildymo. Yra kaminas svetainėje ir vieta židiniui, gal darytis "kapsulinį apšildymą" bet bijau, kaip ten bus..ar nerūks sienos, ar pakankamai šils kiti kambariai, ar nereiks dieną naktį sėdėt pečkurės kailyje? Jau galvą skauda....o kaip su šildomom grindim?ar įmanoma šildant židiniu apšildyt ir grindis?
Pasiūla firmose begalinė. Visi vieni kitus kritikuoja ir save giria....o kaip iš tikro?beto ir kainos kosminės:(
Pasiūla firmose begalinė. Visi vieni kitus kritikuoja ir save giria....o kaip iš tikro?beto ir kainos kosminės:(