Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 09 11, 21:19)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas
issiuntem labai daug skaiciuku, labai nedide dalis liko nepasiustu, siandien pabaigsi MM siuntineti ir lauksim mokejimu 4u.gif

jcrew kasmyriukai pajudejo is parduotuves karsta.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
Laba ryta,
POlo 30 off sale kai kurioms prekems.
Mergaites, jei 30 proc. nuskaiciuoja automatiskai krepselyje, koduka 10 proc. Jus dar galesit pritaikyti ar jau ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alara: 12 rugsėjo 2013 - 07:05
Labukas 4u.gif
labai dar tikiuosi sulaukt skaiciuku is VS ax.gif ar dar nebus idomu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2013 09 12, 07:58)
Laba ryta,
POlo 30 off sale kai kurioms prekems.
Mergaites, jei 30 proc. nuskaiciuoja automatiskai krepselyje, koduka 10 proc. Jus dar galesit pritaikyti ar jau ne

nea, 10% koduka ivedus, dingsta 30%...

QUOTE(Hellada @ 2013 09 12, 10:22)
Labukas  4u.gif
labai dar tikiuosi sulaukt skaiciuku is VS  ax.gif  ar dar nebus idomu?  ax.gif

Dabar Daliukas nepaliko . parasys vakare 4u.gif

Labai laukiam
www.gap.com
-30% tik siandien

user posted image
negalioja
Leather and Suede Apparel, Denim Long Bottoms, 100% Cashmere, Women’s Panties, Kids & Baby Sleepwear, Kid's Uniforms, Kid's Backpacks & Bags, First Favorites, Playtime Favorites, Junk Food™, Star Wars™, Minnetonka™, Threadless®, Tailgate®, and NuBra®.

Puiki proga apsipirkti ziemai striukiu smile.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal kas turejot ir zinot, kaip su vaikisku Calvin Klein rubeliu dydziais? ar nedidinti, nemazinti? Galvoju savo 1.3m panelei koki dydi geriau reiktu imti, nes yra smulkute ir neaukstauge g.gif
Atsakyti
Laba diena,

labai prašysiu jūsų patarimo: parekomenduokite, prašom, kokius neįkyrius, ne per stipraus ir ne per saldaus aromato vyriškus kvepalus. Būtų didelis dėkuij. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 12, 07:21)

jcrew kasmyriukai pajudejo is parduotuves  karsta.gif  assa.gif  assa.gif

kokia gera naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirana @ 2013 09 12, 11:28)
Laba diena,

labai prašysiu jūsų patarimo: parekomenduokite, prašom, kokius neįkyrius, ne per stipraus ir ne per saldaus aromato vyriškus kvepalus. Būtų didelis dėkuij.  ax.gif

man tai sie skaniausi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(xenzy @ 2013 09 11, 23:32)

geras unsure.gif

QUOTE(bfv403 @ 2013 09 12, 11:34)
kokia gera naujiena  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 12, 10:36)
man tai sie skaniausi ax.gif

sitie man irgi labai labai wub.gif bet pastaruoju metu jais kvepinasi visi pradedant santechnikais baigiant solidziai atrodanciais vyrais su kostiumais...nebeidomu ir neoriginalu.. schmoll.gif
Nes kvepalai manau turi kazkaip isskirti zmogu is tos didelios mases zmoniu musu kasdienybeje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 12 rugsėjo 2013 - 10:40
QUOTE(gintule @ 2013 09 11, 21:59)
Sveiki, o tu dzinsu kaip dydziai kazi g.gif , su 104cm per storaja  blush2.gif kazi koks dydis tiktu?

Prisijungiu prie klausimo, tai kaip ten su tų džinsų Forever 21 dydžių atitikimu? Kiek paskaičiau atsiliepimus, kai kur siūlorinktis 1 dydžiu mažesnius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūružė: 12 rugsėjo 2013 - 10:56
sveikos, vis delto parduodu, pora kartu pasimatavau ir nesprendziau kad jie mazoki man verysad.gif verysad.gif verysad.gif
bluelab dzinsiukai, dydis 28,dvipusiai, jauciuosi kaip silke verysad.gif man su 96cm klubais jau per daug suvarzyta, manau dydziu mazinti, galiu keisti i didesius arba parduoti

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 12 rugsėjo 2013 - 11:07