Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 11, 19:13)
galim krepsiuka paimti koki nedideli smile.gif
vaikams tai perku dydziu didesnius. del suaugusiu nezinau . drauge pirko toki , koki visada. gal patars mergaites 4u.gif

aciu nors tiek 4u.gif
gal atsiras pirkusiu juos ax.gif
Atsakyti

Laukiame

www.bluefly.com

user posted image

factory.jcrew.com
-20% kodukas
user posted image

www.bebe.com

user posted image

www.guess.com

user posted image

www.calvinklein.com

user posted image

www.ralphlauren.com
-10% kodukas
user posted image

www.hm.com

user posted image

www.sierratradingpost.com

user posted image

www.macys.com

user posted image

www.yoox.com
www.gap.com
www.armaniexchange.com
www.landsend.com
www.sierratradingpost.com
www.juicycouture.com
www.modnique.com
www.hautelook.com
www.jcrew.com
www.saksfifthavenue.com-10%
www.6pm.com
www.ae.com
www.forever21.com
www.drjays.com
www.eastbay.com
www.victoriassecret.com
www.jomashop.com

vaikams
www.crazy8.com
www.toysrus.com
www.gymboree.com-20%

kosmetika ir kiti smile.gif
www.sephora.com
www.paulaschoice.com
www.naturessheabutter.com
www.maccosmetics.com
www.misshaus.com
www.vitacost.com-12% food
www.fragranceshop.com-15%
www.fragrancenet.com-20%
www.1-save-on-lens.com

Atsakyti
QUOTE(Dowiliukass @ 2013 09 11, 19:11)
siaip nesioju 37 dydi  ax.gif

Man su 25 cm pėda bearpaw emma modelis tinka 8 dydis, tai 24 cm pėdai tiks 7 dydis ir t. t. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, prisireikė dabar Jose Eber garbanuotojo, sakykit, ar čia amazonej brangiau nei tada gilte buvo? ir kiek mm gražiausiai tos garbanos atrodo? ax.gif

http://www.amazon.co.....2Ck:jose eber

Ir dar man reikia kokio purškalo plaukams purkšti prieš tas žnyples, parekomenduokit prašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 11 rugsėjo 2013 - 19:11
Labai laukiu
HAUTELOOK

akinukai ne tik nuo saules 4u.gif

baciukai gerom kainom

Kaledoms snaiges suknele smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar priimtumėte nedidelį užsakymą iš bath&body works? smile.gif Beje, užsisakyčiau pirmą kartą iš jūsų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2013 09 11, 19:54)
Man su 25 cm pėda bearpaw emma modelis tinka 8 dydis, tai 24 cm pėdai tiks 7 dydis ir t. t.  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mam4_xl @ 2013 09 11, 20:16)
Sveiki, ar priimtumėte nedidelį užsakymą iš bath&body works? smile.gif Beje, užsisakyčiau pirmą kartą iš jūsų... smile.gif

atsiuskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukass @ 2013 09 11, 19:31)
mergaites patarkit 4u.gif
koki dydi imti siu batu jei nesioju uk 7 ?
http://www.amazon.co...=pd_sbs_shoe_22
ar cia gera kaina?

na siu neturiu, bet kitus bearpaw firmos batus turiu, tai parasyta US 8, UK 6, EU 39, JP 25
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 11, 19:10)
Labas vakaras, prisireikė dabar Jose Eber garbanuotojo, sakykit, ar čia amazonej brangiau nei tada gilte buvo? ir kiek mm gražiausiai tos garbanos atrodo?  ax.gif

http://www.amazon.co.....2Ck:jose eber

Ir dar man reikia kokio purškalo plaukams purkšti prieš tas žnyples, parekomenduokit prašau 4u.gif

Gilt kaina buvo 90 usd..Hautelook jeigu neklystu neseniai buvo ismete uz 60 usd...buvau very angry gun_bandana.gif , nes permokejau Gilt'e pirkdama.. o standartine jo kaina apie 130 usd. 19mm susuka smulkias garbaneles, 25 vidutines ir dar priklauso nuo to,kokios jums mieliau sirdziai..ar smulkios ar stambesnes..as emiau 32 mm, nes mano plauku daug ir man patinka naturalios lengvai krentancios garbanos..Tai yra keli garbanavimo variantai netgi,viskas priklauso nuo to kaip susuksit tuos plaukus ant tos morkos..Jeigu imti smulkiom smulkiom sruogom gausis labai puri sukuosena su lengvai krentanciom garbanom, jeigu didesnes sruogas suksite bus plaukai labiau pasiskirste, bet svelniai istarsius jas gausis irgi fantastiskai grazu wub.gif wub.gif

Ir minejo man ju oficialus atstovas, kad nereikia absoliuciai jokiu apsaugos priemoniu naudoti, nes tos znyples yra is 100% keramikos ir nekenkia plaukai..nors zinoma uzsipurksus kazka apsaugai blogiau tikrai nebus..

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 09 11, 21:04)
Gilt kaina buvo 90 usd..Hautelook jeigu neklystu neseniai buvo ismete uz 60 usd...

oi, ačiū už tokį išsamų komentarą, taip išeina, kad ir amazonėj pigu?

o koks Jūsų, ten tiek daug jų, vienų pradinė kaina 300, kitų 250, 200 g.gif

sakot atstovas sakė, kad nereikia apsaugos priemonių, bet man tai baisu, kai dūmai/garas eina-tiesinant, gal reikia karštį pamažint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 11 rugsėjo 2013 - 20:12
QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 11, 20:10)
oi, ačiū už tokį išsamų komentarą, taip išeina, kad ir amazonėj pigu?

o koks Jūsų, ten tiek daug jų, vienų pradinė kaina 300, kitų 250, 200 g.gif

sakot atstovas sakė, kad nereikia apsaugos priemonių, bet man tai baisu, kai dūmai/garas eina-tiesinant, gal reikia karštį pamažint g.gif

Kaina kuri nurodyta kaip pradine yra visiska nesamone..nes as buvau uztaikius Dubline ant jo of. astovo tai irgi prikabino makaronu, kad vaaa cia kainuoja 250 svaru (ant dezes buvo kaina uzrasyta ne ranka ir ne lipdukas, o prie bendros info), bet cia yra visiska nesmaone, nes jis man igrudo garbanavimo znyples ir tiesintuva uz 200 euru ir sake, kad esu velnias, kad issireikalavau tokios nuolaidos is jo, bet kaip paskui issiaiskinau ta kaina tai labai lengvai keistinas dalykas lotuliukas.gif
Ta pradine kaina tik ispudi padaro, kad wooow, kainavo 300 o db as galiu paimt uz 60 usd.

Kokybe ju tikrai gera, tos visos znyples ir tiesintuvai buvo pas juos salone ijungti nup pat ryto ir veike non stop.. Jokie garai/dumai neina ir plauku svilino absoliuciai jokio nera.. Tik vienas is svarbesniu aspektu yra,kad plaukai turi buti jau gerai isdziuve..ne dregni..
Eksperimenta darem..prie tu znypliu garbanavimo pridejo vatos diskeli ir laike tol,kol nepasakiau kad uzteks..nes pirstus butu nudeges lotuliukas.gif Tai vatos diskelis liko svarus toks pat baltas..jokiu pridegino ar svilimo zymiu nebuvo smile.gif

Na bet as zinoma vistiek linkus kuo nors pasipurkst profilaktiskai, kad sirdziai ramiau butu smile.gif)
Atsakyti