QUOTE(Vlastimila @ 2013 09 11, 20:10)
oi, ačiū už tokį išsamų komentarą, taip išeina, kad ir amazonėj pigu?
o koks Jūsų, ten tiek daug jų, vienų pradinė kaina 300, kitų 250, 200
sakot atstovas sakė, kad nereikia apsaugos priemonių, bet man tai baisu, kai dūmai/garas eina-tiesinant, gal reikia karštį pamažint
Kaina kuri nurodyta kaip pradine yra visiska nesamone..nes as buvau uztaikius Dubline ant jo of. astovo tai irgi prikabino makaronu, kad vaaa cia kainuoja 250 svaru (ant dezes buvo kaina uzrasyta ne ranka ir ne lipdukas, o prie bendros info), bet cia yra visiska nesmaone, nes jis man igrudo garbanavimo znyples ir tiesintuva uz 200 euru ir sake, kad esu velnias, kad issireikalavau tokios nuolaidos is jo, bet kaip paskui issiaiskinau ta kaina tai labai lengvai keistinas dalykas
Ta pradine kaina tik ispudi padaro, kad wooow, kainavo 300 o db as galiu paimt uz 60 usd.
Kokybe ju tikrai gera, tos visos znyples ir tiesintuvai buvo pas juos salone ijungti nup pat ryto ir veike non stop.. Jokie garai/dumai neina ir plauku svilino absoliuciai jokio nera.. Tik vienas is svarbesniu aspektu yra,kad plaukai turi buti jau gerai isdziuve..ne dregni..
Eksperimenta darem..prie tu znypliu garbanavimo pridejo vatos diskeli ir laike tol,kol nepasakiau kad uzteks..nes pirstus butu nudeges
Tai vatos diskelis liko svarus toks pat baltas..jokiu pridegino ar svilimo zymiu nebuvo
Na bet as zinoma vistiek linkus kuo nors pasipurkst profilaktiskai, kad sirdziai ramiau butu
)