Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 19, 11:31)
Ai, baigesi jau ta nuolaida...

Liko 30% kodukas 4u.gif
shop.timberland.com
prisijunkit drinks_cheers.gif
Taxu ir shipuko nera

o jei butumem speje su nuolaida dar krepselyje minus 30% off butu buve?
Atsakyti

labai laukiam
www.sierratradingpost.com

user posted image

www.jcrew.com
-25% viskam
user posted image

www.piperlime.com
-20% kodukas
user posted image

www.williams-sonoma.com
-15% kodukas
user posted image

www.lastcall.com

user posted image

populiarusis laikrodukas -84$ 4u.gif

user posted image

QUOTE(Hellada @ 2013 09 19, 10:33)
o jei butumem speje su nuolaida dar krepselyje minus 30% off butu buve?

Tai Jums su visomis nuolaidomis nupirkom smile.gif gavosi 39.20$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 19, 11:41)

Tai Jums su visomis nuolaidomis nupirkom smile.gif gavosi 39.20$ 4u.gif

WOW bigsmile.gif oi kaip aciu Jums labai!!!!! wub.gif geriau ir but negalejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 18, 21:11)
man tai jos truputi skiriasi, ne tik kad rankenos ne tokios pat, bet ir pats pavirsius man atrodo kitaip pagamintas, bent sitos is amazon, tai panasu kad lupasi tas pavirsius plaunant keptuve  unsure.gif

When trying to clean the pan, with a dish cloth with a nylon mesh back, the non-stick surface came off at each point the preserves touched. I'm afraid that after a few more uses the pan will no longer have any non-stick coating on the surface.

aha, as kazkaip net nenagrinejau, tik uzmeciau aki ir viskas ax.gif man tai zinokit viskas kas buna itin pigu ir gana zinomu brandu, tai kazkaip itartina atrodo blush2.gif siaip as tai rinkciausi is patikimo ir zinomo pardavejo, kuris atsako uz savo ppreke mirksiukas.gif o kiek pirkta is sonomos, tai tikrai viskas itin kokybiska ir ta pati keptuve pas msu naudojama vos ne kiekviena sekmadieni ( pas mus blynu diena biggrin.gif ) , niekas nesilupa, ir siaip thumbup.gif kad butu ivairiau , tai tuos blynus-bandeles kaip vaikai vadina, padariau praeita savaitgali su ivairiais maistiniais dazais biggrin.gif tai kiek ispudziu buvo valgant raudonus , melynus ir kt. blynus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 19 rugsėjo 2013 - 10:07
QUOTE(Hellada @ 2013 09 19, 10:48)
WOW  bigsmile.gif  oi kaip aciu Jums labai!!!!!  wub.gif geriau ir but negalejo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Indre @ 2013 09 19, 11:00)
aha, as kazkaip net nenagrinejau, tik uzmeciau aki ir viskas ax.gif man tai zinokit viskas kas buna itin pigu  ir gana zinomu brandu, tai kazkaip itartina atrodo blush2.gif siaip as tai rinkciausi is patikimo ir zinomo pardavejo, kuris atsako uz savo ppreke mirksiukas.gif o kiek pirkta is sonomos, tai  tikrai viskas itin kokybiska ir ta pati keptuve pas msu naudojama vos ne kiekviena sekmadieni ( pas mus blynu diena biggrin.gif )

o su kokiais idarais gaminat ? ax.gif Ir ar tinka kaitlentei? Apskritai ,kaip gaminti ten reik blush2.gif aliejaus purskiat?

www.dillards.com
kainos jau su nuolaidom

user posted image
Atsakyti
Labai simpatiski dzinsiukai wub.gif
http://www.aeroposta...53#ReviewHeader
Gal kas turit? Idomu, kaip dydziai g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 19, 11:04)
drinks_cheers.gif
o su kokiais idarais gaminat ?  ax.gif Ir ar tinka kaitlentei? Apskritai ,kaip gaminti ten reik  blush2.gif aliejaus purskiat?

[

visokiais mirksiukas.gif nutelos idedu, arba po sokolado gabaliuka ar vaisiu ikisu (slyvos, vysnios, netgi tokius M&M saldainiukus biggrin.gif ), bet labiausiai vaikai megsta su klevu sirupu juos valgyti thumbup.gif MM, as ir naudoju kaitlentei ( nes kitokios neturim biggrin.gif ) kaista puikiai, reikia net ant mazesnes kaitros nustatyti, nes labai gerai ir tolygiai siluma pasiskirsto mirksiukas.gif o aliejaus nepurskiu, nes taip jau perskaiciau recepte ( kuris buvo pridetas prie keptuves), kad juos reikia kepti ant sviesto mirksiukas.gif tai issitirpinu sviestuko ir po to arbatiniu sauksteliu i kiekviena duobute ilasinu( uztenka po puse saukstelio lydyto sviesto). o lazdeles apvertimui naudoju tai medinius iesmelius biggrin.gif aisku, gal del mandrumo reiktu specialius nusipirkti biggrin.gif
man tai dar labai geras dalykas sitas dozatorius thumbup.gif
http://www.williams-..._src=AutoCatRel
anksciau nenaudojau ir gerai buvo, bet kai pabandziau, tai galvoju, kodel anksciau neisigijau doh.gif nei prilasini, tiek kiek reikia ipili thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 19 rugsėjo 2013 - 10:20
QUOTE(Indre @ 2013 09 19, 11:15)
visokiais mirksiukas.gif nutelos idedu, arba po sokolado gabaliuka ar vaisiu ikisu (slyvos, vysnios, netgi tokius M&M saldainiukus biggrin.gif ), bet labiausiai vaikai megsta su klevu sirupu juos valgyti thumbup.gif MM, as ir naudoju kaitlentei ( nes kitokios neturim biggrin.gif ) kaista puikiai, reikia net ant mazesnes kaitros nustatyti, nes labai gerai ir tolygiai siluma pasiskirsto mirksiukas.gif o aliejaus nepurskiu, nes taip jau perskaiciau recepte ( kuris buvo pridetas prie keptuves), kad juos reikia kepti ant sviesto mirksiukas.gif tai issitirpinu sviestuko ir po to arbatiniu sauksteliu i kiekviena duobute  ilasinu( uztenka po puse saukstelio lydyto sviesto). o lazdeles apvertimui naudoju tai medinius iesmelius biggrin.gif aisku, gal del mandrumo reiktu specialius nusipirkti biggrin.gif

o teslos recetas is to keptuves priedo ? ar kazka ir savo sugalvojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 19, 12:22)

Sveikos
MM cia receptukas , mergaites buvo nurodziusios, tai vat issisaugojau blush2.gif
http://spoonalley.bl...ate-ragave.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dominno @ 2013 09 19, 09:01)
galiu pasidalinti savo patirtimi dėl pašiltintų džinsų, nes kiekvienais metais savo abiems vaikinams perku. Šiaip jeigu norit į mokyklą, patarčiau pirkti su flaneliniu pašiltinimu, nes su flysiniu patalpoje per karšta, prakaituoja. Su flysu daugiau į lauką tinka, bet kai pusę dienos reikia prasėdėti mokykloje - per karšta. Jeigu labai jau šalta, galima tokias pėdkelnes be pėdų užvilkti. Šiaip šitų pašiltintų džinsų būna ir Gap ir ON, ir kitose parduotuvėse. Tik ON dar nelabai yra, manau vėliau bus. Dydžiai būna iki pat didžiausių. Aš paėmiau saviškiui šiuos
http://www.gap.com/b...9...01&cid=6987
Dėl dydžių tai nežinau, maniškis neaukštas ir kūdas, tai aš imu pagal dyžių lentelę, tik slim, nes regular labai jau per platūs

ačiū labai. dar dėl slim dydžio, maniškis man irgi atrodo kūda, ūgis jo 122, sveria kokius 21 kg. Visas kelnes perku su guma, tai čia turbūt jau man reikia slim imti?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 19, 11:22)

siaip esu dariusi is paprastos blynu teslos, bet sitas ju receptukas skanesnis, nes blynukai tokie labai minksti ir purus gaunasi thumbup.gif as gaminu pagal amerikoniska receptuka, jei kam tinka anglu kalba, galiu parasyti mirksiukas.gif
pasiziurejau sita nuoroda, tai man rodos cia isverstas prie keptuves buves receptas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 19 rugsėjo 2013 - 10:33
QUOTE(Indre @ 2013 09 19, 12:31)
siaip esu dariusi is paprastos blynu teslos, bet sitas ju receptukas skanesnis, nes blynukai tokie labai minksti ir purus gaunasi thumbup.gif as gaminu pagal amerikoniska receptuka, jei kam tinka anglu kalba, galiu parasyti mirksiukas.gif
pasiziurejau sita nuoroda, tai man rodos cia isverstas prie keptuves buves receptas mirksiukas.gif

atsiuskite receptuka amerikoniska 4u.gif
Atsakyti