QUOTE(xenzy @ 2013 09 18, 14:59)
Sveikos, aš irgi dėl GAP dydžių blaškausi, man kažkaip anksčiau susirodė, kad jie pamažinti, lyginant su kokiais NEXT'ais. Dabar nežianu kokį 7 metų vaikui imti. Ir dar, kurios auginat berniukus, kokias kelnes imti, su pašiltinimų gal kokias, kad nereikėtų pėdkelnių, nes jau tikrai jų nebeuždėsiu. Gal džinsiukų pašiltintų būna?
galiu pasidalinti savo patirtimi dėl pašiltintų džinsų, nes kiekvienais metais savo abiems vaikinams perku. Šiaip jeigu norit į mokyklą, patarčiau pirkti su flaneliniu pašiltinimu, nes su flysiniu patalpoje per karšta, prakaituoja. Su flysu daugiau į lauką tinka, bet kai pusę dienos reikia prasėdėti mokykloje - per karšta. Jeigu labai jau šalta, galima tokias pėdkelnes be pėdų užvilkti. Šiaip šitų pašiltintų džinsų būna ir Gap ir ON, ir kitose parduotuvėse. Tik ON dar nelabai yra, manau vėliau bus. Dydžiai būna iki pat didžiausių. Aš paėmiau saviškiui šiuos
http://www.gap.com/b...9...01&cid=6987
Dėl dydžių tai nežinau, maniškis neaukštas ir kūdas, tai aš imu pagal dyžių lentelę, tik slim, nes regular labai jau per platūs