Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

4u.gif
Sveikos, jungiames prie timberlandu, merginai reik 38 dydzio ar gerai galvoju kad 5,5 dydis?
http://shop.timberla...ductId=15852046 blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas nors galite pakomentuoti CK striukes? Padidintos pamazintos. turiu viena bliuzele tai ji padidinta. Nezinau kaip su striukemis.
Atsakyti
QUOTE(Virgau @ 2013 09 18, 19:01)
4u.gif
Sveikos, jungiames prie timberlandu, merginai reik 38 dydzio ar gerai galvoju kad 5,5 dydis?
http://shop.timberla...ductId=15852046 blush2.gif  ax.gif

kad sakyciau 38 dydis = 8 dydziui arba 8.5 jei platesne peda, ai bet Jus junior ziuryte, tai tada nepatarsiu, bet sakyciau timberland atitinka lentele smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bfv403: 18 rugsėjo 2013 - 18:09
QUOTE(xenzy @ 2013 09 18, 18:59)
Sveikos, aš irgi dėl GAP dydžių blaškausi, man kažkaip anksčiau susirodė, kad jie pamažinti, lyginant su kokiais NEXT'ais. Dabar nežianu kokį 7 metų vaikui imti. Ir dar, kurios auginat berniukus, kokias kelnes imti, su pašiltinimų gal kokias, kad nereikėtų pėdkelnių, nes jau tikrai jų nebeuždėsiu. Gal džinsiukų pašiltintų būna?

Cia yra su pamusalu , bet ziuriu , kad jis toks paprastas , ne flysinis ,kaip mazesniu vaiku skyriuj g.gif einu dar ON paieskot. pagalvojau , kad gal ir man juk reiktu nupirkt pirmokui savo...

O kai jau tikrai salta, po kombiu galima tokias kelnytes uzmauti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2013 09 18, 19:05)
Laba,

gal kas nors galite pakomentuoti CK striukes? Padidintos pamazintos. turiu viena bliuzele tai ji padidinta. Nezinau kaip su striukemis.

turiu paltuka- tai padidintas ax.gif pirkau S , nors paprastai M , o jei ilgas rubas ir L del placiu klubu perku
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 18, 19:11)
Cia yra su pamusalu , bet ziuriu , kad jis toks paprastas , ne flysinis  ,kaip mazesniu vaiku skyriuj  g.gif  einu dar ON paieskot. pagalvojau , kad gal ir man juk reiktu nupirkt pirmokui savo...

O kai jau tikrai salta, po kombiu galima tokias kelnytes uzmauti  4u.gif

Įdomu kaip šitos? http://www.landsend....pants/id_244257 ar šitos http://www.landsend....jeans/id_257634
Atsakyti
Ačiū MM 4u.gif

Pirksit iš Rue La La?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 18, 19:11)
Cia yra su pamusalu , bet ziuriu , kad jis toks paprastas , ne flysinis  ,kaip mazesniu vaiku skyriuj  g.gif  einu dar ON paieskot. pagalvojau , kad gal ir man juk reiktu nupirkt pirmokui savo...

O kai jau tikrai salta, po kombiu galima tokias kelnytes uzmauti  4u.gif
Papildyta:

turiu paltuka- tai padidintas  ax.gif pirkau S , nors paprastai M , o jei ilgas rubas ir  L del placiu klubu perku

o tie dzinsiukai su flysiniu pamusalu tik maziukams vaikams ?
QUOTE(xenzy @ 2013 09 18, 19:18)

ziurint pagal situacija, jeigu tarkim is namu iki masinos ir atgal tai gal ir uztektu g.gif , bet jeigu kieme zaisti, tai reiktu daugiau kazko panasaus i snow pants'us
kelnes

snowbibs

kiek metu vaikuciui jus ieskot ?
Papildyta:
QUOTE(cooliuke @ 2013 09 18, 19:23)
Ačiū MM  4u.gif

Pirksit iš Rue La La?

perkam praktiskai kiekviena diena is ten ,junkites drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2013 09 18, 19:18)

tos pirmos tai itartinos man g.gif antros geriau smile.gif na, bet cia taip rudeniui ,kaip suprantu ? nors as ziema kombi rengiu kasdienai i kiema darzely , dabar i mokykla bus, nes pas mus vaikai gali persirengti klaseje ir i kiema kitais rubais . o tokius dzinsiukus rengdavau jau kur savaitgali i miesta smile.gif

QUOTE(daliux78 @ 2013 09 18, 19:27)

taigi va, pasirodo , kad tik iki 5 metu unsure.gif ON apskritai nera jokiu pasiltintu dzinsu vyresniems ...
Papildyta:

Tik siandien !

shop.timberland.com

user posted image

www.juicycouture.com
-30% krepselyje
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 18 rugsėjo 2013 - 18:35
[quote=dominno,2013 09 18, 16:55]
[quote=Indre,2013 09 18, 11:12]
http://www.williams-...ng_Billboard-_-
o šita ne tokia pat? Tik gerokai pigiau....
http://www.amazon.co...n/dp/B00004RFPL
[/quote]
na kaip ir tokia pat, ir gamintojas tas pats g.gif tik kaina, tai jo, labai skiriasi:) tik ten free shippas nuo 25$ mirksiukas.gif
Atsakyti
Junkites prie www.saksfifthavenue.com - 10 % kodukas viskam ( kosmetikai irgi ) taxu nera drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre @ 2013 09 18, 19:42)
na kaip ir tokia pat, ir gamintojas tas pats g.gif tik kaina, tai jo, labai skiriasi:) tik ten free shippas nuo 25$ mirksiukas.gif

man tai jos truputi skiriasi, ne tik kad rankenos ne tokios pat, bet ir pats pavirsius man atrodo kitaip pagamintas, bent sitos is amazon, tai panasu kad lupasi tas pavirsius plaunant keptuve unsure.gif

When trying to clean the pan, with a dish cloth with a nylon mesh back, the non-stick surface came off at each point the preserves touched. I'm afraid that after a few more uses the pan will no longer have any non-stick coating on the surface.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 18 rugsėjo 2013 - 20:11
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 18, 19:27)
ziurint pagal situacija, jeigu tarkim is namu iki masinos ir atgal tai gal ir uztektu  g.gif , bet jeigu kieme zaisti, tai reiktu daugiau kazko panasaus i snow pants'us
kelnes

snowbibs

kiek metu vaikuciui jus ieskot ?

7 metai. Man reikia tokio iš mokyklos į mašiną ar šiek tiek paeiti. Kieme dūkti turiu kombezus. Mokykloje ten nėr labai galimybės persirengti.

QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 18, 19:37)
tos pirmos tai itartinos man  g.gif antros geriau smile.gif na, bet cia taip rudeniui ,kaip suprantu ? nors as ziema kombi rengiu kasdienai i kiema darzely , dabar i mokykla bus, nes pas mus vaikai gali persirengti klaseje ir i kiema kitais rubais . o tokius dzinsiukus rengdavau jau kur savaitgali i miesta smile.gif
taigi va, pasirodo , kad tik iki 5 metu  unsure.gif  ON apskritai nera jokiu pasiltintu dzinsu vyresniems ...

Oj sunkus reikalas su tais vaikais, reiks pabandyti tas apatines kelnes pirkti, ale nežinau kaip įkalbinsiu doh.gif
Atsakyti