Prisijunkit prie www.levis.com - 30 % ir www.polo.com - 30 % nuolaidele
Paskutine koduko diena
www.macys.com
Papildyta:
22val perkam
www.sierratradingpost.com
-35%
www.gap.com
vienkartinis kodukas
mergytes, su 100 per sedimaja siu dzinsiuku kokio dydzio reiktu? http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Mergiukai, ar pirkot kas is Ralph Lauren mergaiciu skyrius? Ar ju xl atitiktu moteriska s?
Ačiū mergaitėm už kantrybę žvejojant man džinsiukus Prikvaršinau galvą, bet labai dėkinga už kantrybę ir galimybę pasitart...
Turėsiu pirmus G-Star džinsiukus iš amerikės, turėjau tik tarybiniais laikais po blatu gautus Tikiuos bus pakankamai kokybiški...
Turėsiu pirmus G-Star džinsiukus iš amerikės, turėjau tik tarybiniais laikais po blatu gautus Tikiuos bus pakankamai kokybiški...
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 15, 23:39)
Ačiū mergaitėm už kantrybę žvejojant man džinsiukus Prikvaršinau galvą, bet labai dėkinga už kantrybę ir galimybę pasitart...
kur gaudet? as ka tik is 6pm pagautus gavau, nesinori nusimaut, gaila tik, kad sviesus, o vasarele baigesi labai man si firma patinka
as tai dekinga komandai uz vakar yoox'e operatyviai, pagautus moma aulinukus, labai laukiu
Sveiki. MAC Cosmetics renkate? Taxai yra? (pirmame psl neradau )
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 16, 00:39)
ner uz ka , Norikut
QUOTE(driu @ 2013 09 16, 08:50)
kur gaudet? as ka tik is 6pm pagautus gavau, nesinori nusimaut, gaila tik, kad sviesus, o vasarele baigesi labai man si firma patinka
as tai dekinga komandai uz vakar yoox'e operatyviai, pagautus moma aulinukus, labai laukiu
QUOTE(stuleju @ 2013 09 16, 08:59)
Sveiki. MAC Cosmetics renkate? Taxai yra? (pirmame psl neradau )
taip, renkam nuolatos taxai 5.5%
Ir pirksiu netrukus, nes, ziuriu Strobes uz 10$ prikapsejo pilnas pastas
Sveikutes
AR galetumete parekomenduoti parduotuve iš kur nusipirkti Burberi orginalią piniginę ?
Dėkui iš anksto už atsakymą
AR galetumete parekomenduoti parduotuve iš kur nusipirkti Burberi orginalią piniginę ?
QUOTE(Lina K. @ 2013 09 16, 09:36)
Sveikutes
www.burberry.com
www.neimanmarcus.com
www.nordstrom.com
www.bloomingdales.com
O www.saksfifthavenue.com yra -10% kodukas
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 16, 08:43)
www.burberry.com
www.neimanmarcus.com
www.nordstrom.com
www.bloomingdales.com
www.neimanmarcus.com
www.nordstrom.com
www.bloomingdales.com
ACIU ACIU
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 15, 19:21)
Junkites prie www.polo.com laabai geros kainos gaunasi su -30%.