Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 268

Prisijunkit prie www.levis.com - 30 % ir www.polo.com - 30 % nuolaidele drinks_cheers.gif
Atsakyti

Paskutine koduko diena 4u.gif
www.macys.com

user posted image

Papildyta:
22val perkam

www.sierratradingpost.com
-35%
user posted image

www.gap.com
vienkartinis kodukas

user posted image

Atsakyti
mergytes, su 100 per sedimaja siu dzinsiuku kokio dydzio reiktu? http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag
Atsakyti
Mergiukai, ar pirkot kas is Ralph Lauren mergaiciu skyrius? Ar ju xl atitiktu moteriska s? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitėm už kantrybę žvejojant man džinsiukus biggrin.gif Prikvaršinau galvą, bet labai dėkinga už kantrybę ir galimybę pasitart... drinks_cheers.gif
Turėsiu pirmus G-Star džinsiukus iš amerikės, turėjau tik tarybiniais laikais po blatu gautus lotuliukas.gif Tikiuos bus pakankamai kokybiški... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 15 rugsėjo 2013 - 23:42
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 15, 23:39)
Ačiū mergaitėm už kantrybę žvejojant man džinsiukus  biggrin.gif Prikvaršinau galvą, bet labai dėkinga už kantrybę ir galimybę pasitart... drinks_cheers.gif
Turėsiu pirmus G-Star džinsiukus iš amerikės, turėjau tik tarybiniais laikais po blatu gautus  lotuliukas.gif Tikiuos bus pakankamai kokybiški...  cool.gif

kur gaudet? as ka tik is 6pm pagautus gavau, nesinori nusimaut, gaila tik, kad sviesus, o vasarele baigesi smile.gif labai man si firma patinka wub.gif

as tai dekinga komandai uz vakar yoox'e operatyviai, pagautus moma aulinukus, labai laukiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. MAC Cosmetics renkate? Taxai yra? 4u.gif (pirmame psl neradau ax.gif)
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2013 09 16, 00:39)
Ačiū mergaitėm už kantrybę žvejojant man džinsiukus  biggrin.gif Prikvaršinau galvą, bet labai dėkinga už kantrybę ir galimybę pasitart... drinks_cheers.gif
Turėsiu pirmus G-Star džinsiukus iš amerikės, turėjau tik tarybiniais laikais po blatu gautus  lotuliukas.gif Tikiuos bus pakankamai kokybiški...  cool.gif

ner uz ka , Norikut 4u.gif

QUOTE(driu @ 2013 09 16, 08:50)
kur gaudet? as ka tik is 6pm pagautus gavau, nesinori nusimaut, gaila tik, kad sviesus, o vasarele baigesi smile.gif labai man si firma patinka  wub.gif

as tai dekinga komandai uz vakar yoox'e operatyviai, pagautus moma aulinukus, labai laukiu  4u.gif  4u.gif

4u.gif
QUOTE(stuleju @ 2013 09 16, 08:59)
Sveiki. MAC Cosmetics renkate? Taxai yra? 4u.gif (pirmame psl neradau ax.gif)

taip, renkam nuolatos 4u.gif taxai 5.5%

Ir pirksiu netrukus, nes, ziuriu Strobes uz 10$ prikapsejo pilnas pastas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes

AR galetumete parekomenduoti parduotuve iš kur nusipirkti Burberi orginalią piniginę ax.gif 4u.gif ?
Dėkui iš anksto už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina K. @ 2013 09 16, 09:36)
Sveikutes

AR galetumete parekomenduoti parduotuve iš kur nusipirkti Burberi orginalią piniginę  ax.gif  4u.gif ?
Dėkui iš anksto už atsakymą  4u.gif

www.burberry.com
www.neimanmarcus.com
www.nordstrom.com
www.bloomingdales.com

O www.saksfifthavenue.com yra -10% kodukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 09 16, 08:43)
www.burberry.com
www.neimanmarcus.com
www.nordstrom.com
www.bloomingdales.com

www.saksfifthavenue.com yra -10% kodukas  4u.gif

ACIU ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 09 15, 19:21)
Prisijunkit prie www.polo.com - 30 % nuolaidele  drinks_cheers.gif

Junkites prie www.polo.com smile.gif laabai geros kainos gaunasi su -30%.
Atsakyti