Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiate spintos atnaujinimui kas mėnesį? (175 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Bandom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 01 24, 11:45)


Man tai gražu raudoni batai bigsmile.gif Gal dar kuri pasisakys smile.gif Jau turbūt galima sveikinti ir su pagausėjimu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2014 01 24, 11:53)
Man tai gražu raudoni batai  bigsmile.gif Gal dar kuri pasisakys smile.gif Jau turbūt galima sveikinti ir su pagausėjimu? blush2.gif

Man ir gražu. Jo, jau 5 savaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 01 24, 11:58)
Man ir gražu. Jo, jau 5 savaitės smile.gif


Tai Sveikinu user posted image
Atsakyti
Ačiū, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
vietoj batu galima salika raudona i kapsule itraukti. bus pigiau ir daugiau naudojamas
Atsakyti
Pagalvosiu apie šaliką, ačiū 4u.gif Dar pagalvojau, kad galima kokį koralų vėrinį g.gif Bet tokių aksesuarų nedėjau į paveiksliukus, tingiu biggrin.gif

Sudėjau dar vieną kapsulę ir papildžiau pirmąją. Dar trečią planuoju sudaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 24 sausio 2014 - 16:31
arba laikrodi raudona apyranke 4u.gif

dar tiesa, jau kai buvau parasius ankstesni posta apie salika dar karta zvilgtelejau i paveiksleli ir pradejau skaiciuoti batus. daaug ju kaip ekonomiskam garderobui. jei jau nupirkti batai, tai nupirkti, bet jei planauojate dar ka pirkti ar verta ?
dar -kiekvieno skirtingas gyvenimo budas, bet bent jau man kol leliukas buvo mazas ir tvirtai savo kojomis nevaiksciojo (iki kokiu 1,5-2 m) aukstakulniu nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2014 01 25, 20:16)
arba laikrodi raudona apyranke  4u.gif

dar tiesa, jau kai  buvau parasius ankstesni posta apie salika  dar karta zvilgtelejau i paveiksleli ir pradejau skaiciuoti batus. daaug ju kaip ekonomiskam garderobui. jei jau nupirkti batai, tai nupirkti, bet jei planauojate dar ka pirkti ar verta ?
dar -kiekvieno skirtingas gyvenimo budas, bet bent jau man kol leliukas buvo mazas ir tvirtai savo kojomis nevaiksciojo (iki kokiu 1,5-2 m) aukstakulniu nereikejo.


Geras laikrodis irgi nemažai kainuoja 4u.gif

O batus sakė tik vienus pirks, vadinasi jau yra. Ir apskritai gi nesusiperki kasmet visų, o kuo daugiau turi, tuo ilgiau avisi:)
Atsakyti
Apskritai tai gal rimtai nepirksiu tų raudonų aukštakulnių, kol kas į kokį balių nepakvies (gal iš viso nereiks, tik čia užgaida tokia biggrin.gif). Dar susižiūrėjau, ką turiu, tik nesimatavau dar, ar viskas tiks (na, gal iki pavasario tiks).

Susidaro tokios dvi kapsulės (žinau, žinau, negali daiktai migruoti iš vienos į kitą, bet kad kai kurie abiem tinka blush2.gif).

user posted image

user posted image

Taigi planuoju nusipirkti baltą bei navy maikutes, juodus loaferius, leopardines bei fuksines ballerinas ir šviesiai rožinį rankinuką ax.gif Visus kitus daiktus turiu (na, čia panašius suradau parodyti bendram vaizdui). Žiūriu, kad visai nemažai čia ir prikaupta tų daiktų.

Dėl to, ar verta pirkti batų daugiau, na, juodi loaferiai, nes balerinos juodos tuo pareis, o kiti batai sportiškesni tokie, tai pravers gal. O antrai kapsulei tai būtų aukštakulniai (retai nešioju), basutės (o gal ne visada taip šilta bus) ir mėlyni bateliai tie, tai kažkaip mažai būtų. Tai va užsiskiedžiau leopardinių ir fuksijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 27 sausio 2014 - 15:09
Groovy, sveikinu su nuostabiu įvykiu 4u.gif
Labai smagu matyti žinutes šioje temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2014 01 27, 15:08)
Groovy, sveikinu su nuostabiu įvykiu  4u.gif
Labai smagu matyti žinutes šioje temoje  smile.gif

wub.gif
Jo, gaivinam temą drinks_cheers.gif
Atsakyti