Rudeniui
Žiemai
Žiemai
Gražu, ypač žieminis
Nu labai, o dar kaip tokiomis kainomis
Aš nieko neradau, paskutinė viltis - Maxima
Aš nieko neradau, paskutinė viltis - Maxima
Ačiū, merginos
QUOTE(dontstop @ 2013 10 17, 19:23)
Aš tai rudeninį konfiskuot norėčiau, vien dėl spalvos
Laba, tyla čia, reikia atgaivint
Sudariau vieną šiltojo sezono kapsulę iš turimų ir keliu planuojamų daiktų (daiktai tik panašūs, kai kurie tik tie patys). Ašis - ryškūs klasikinių spalvų languoti marškiniai, baisiai užsinorėjau Pirksiu tik keturis daiktus (tuos marškinius, šlepečių tipo batelius ir baltą bei navy maikutes), visa kita turiu.
Sudariau vieną šiltojo sezono kapsulę iš turimų ir keliu planuojamų daiktų (daiktai tik panašūs, kai kurie tik tie patys). Ašis - ryškūs klasikinių spalvų languoti marškiniai, baisiai užsinorėjau Pirksiu tik keturis daiktus (tuos marškinius, šlepečių tipo batelius ir baltą bei navy maikutes), visa kita turiu.
QUOTE(groovy @ 2014 01 23, 22:03)
Laba, tyla čia, reikia atgaivint
Aš irgi noriu tokių marškinių ir jau kuis laikas galvoju
Man gražu, gal norėtųsi dar kur nors tos raudonos, kai bendrai žiūri
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2014 01 23, 23:09)
Aš irgi noriu tokių marškinių ir jau kuis laikas galvoju
Na tai pasiulymu tada laukiu Bet siaip babkiu ner As cia dariau, kad sau pasiteisinciau, jog su daug kuo galesiu marskinius nesiot ir man ju reikia
QUOTE(groovy @ 2014 01 23, 23:48)
Na tai pasiulymu tada laukiu Bet siaip babkiu ner As cia dariau, kad sau pasiteisinciau, jog su daug kuo galesiu marskinius nesiot ir man ju reikia
Kapsulėje nemažai rūbų ir nebūtina papildomai, nes prarast kapsulės ekonomiškumą Pas mane batai ir rankine raudoni
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2014 01 24, 09:38)
Kapsulėje nemažai rūbų ir nebūtina papildomai, nes prarast kapsulės ekonomiškumą Pas mane batai ir rankine raudoni
Rankinės nenoriu raudonos, o batus planavau aukštakulnius raudonus pirkti, bet čia gal nelabai, nu nors galima kokį elegantiškesnį derinį padaryti su aukštakulniais bendrai (tarkim su ilgesniu pilku kardiganu ir balta maikute bei džinsais ar tamprėmis ). tai va gal. Tik kada nusipirksiu gal