Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiate spintos atnaujinimui kas mėnesį? (175 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(groovy @ 2013 10 11, 13:17)
Ką darėt besilaukiančios žiemą, jei svoris pora dydžių pasikeitė? Pirkot striukes specialiai, nešiojot vyrų ar kaip? Man truputį gaila, nes du mėnesiai liko...

Nesu temo aktyvistė, bet paskaitau jumi retkarčiais, tai pasisakysiu.
Pirkau ilgą striukę, maždaug va tokią
Ir visai visai pabaigoje vaikščiojau atsisegusi kišenių užtrauktukus, bo kitaip nesusisegdavo lotuliukas.gif .
O kai suplonėjau sėkmingai ją sunešiojau vedžiodama šunį kai šalta.
Atsakyti
aš turėjau panašią striukę, kaip Piranijos, irgi vaikščiojau su atsegtom kišenėm biggrin.gif gal dydžiu didesnė buvo. Naudojau dar kelias žiemas po to.
Dar turėjau paltuką iš Mango, pirkau, kad gražus, bet realiai tiko ir nėštumui, platėjantis nuo krūtinės. Tiko maždaug iki paskutinio mėnesio.
Šiaip patį paskutinį mėnesį, kai pilvas pats didžiausias ir greičiausiai auga, nelabai daug ir vaikščiojau lauke... auto šilta, parduotuvėj taip pat, kur nors nueiti netoli ir atsisegus galima. Antrojo nėštumo pabaigoj išvis daug gulėjau arba važinėjau auto, tai geriausiai tiko pončas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 09 10, 16:33)
O kaip sausio išpardavimai? Man jie brangiau atsieina, nei liepos  biggrin.gif  blush2.gif

Radau klausimą biggrin.gif blush2.gif Apie kokius sausio mėnesio išpardavimus kalbėt, kai dviejų mano norimų rūbų nebeliko 5 dienos po naujos kolekcijos užvežimo? doh.gif Na tiksliau liko L, XL... Vieno nespėjau visai, kitą pavyko gauti M dydžio, nors reiktų S. Sausį aš nematau nieko perkamo.Nebent pasiimu pigių rūbų namie nešioti.

Gal žinote kada bus "Panoramos" gimtadienis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 10 13, 14:17)
*Sausį aš nematau nieko perkamo.
**Gal žinote kada bus "Panoramos" gimtadienis? 4u.gif

* drinks_cheers.gif
**Lyg ir lapkričio pradžioj (7-8) g.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus. Ryt varysiu po kuistukus truputį, tada žiūrėsiu, jei nieko neprisitaikysiu. Kada dabar ir Prismoj kokioj maciau striuke 270 Lt kažkur... tai pigiau turbūt atsisiųsti...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 10 14, 22:24)
Ačiū už atsakymus. Ryt varysiu po kuistukus truputį, tada žiūrėsiu, jei nieko neprisitaikysiu. Kada dabar ir Prismoj kokioj maciau striuke 270 Lt kažkur... tai pigiau turbūt atsisiųsti...

Maximoj dabar 40 procentu nuolaida rubams, maciau yra ir pukiniu striukiu tik nezinau ar modeliai patogus nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Gendre @ 2013 10 15, 14:04)
Maximoj dabar 40 procentu nuolaida rubams, maciau yra ir pukiniu striukiu tik nezinau ar modeliai patogus  nestuke.gif

O, pabandysiu smile.gif Kuistukuose kažkaip ką radau, ne taip šilta pasirodė.
Atsakyti
Groovy, dar galima pažiūrėti musumazyliai.lt, ten yra skyrius "Apranga nėštukėms" 4u.gif
Atsakyti
Nu dar ir ten pabandysiu smile.gif Ačiū 4u.gif Kažkaip labia aš įsibaiminusi, nes baisiai šaltą žiemą žada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 10 16, 20:53)
Nu dar ir ten pabandysiu smile.gif Ačiū 4u.gif Kažkaip labia aš įsibaiminusi, nes baisiai šaltą žiemą žada unsure.gif

Aš per MD nusipirkau 2 gerus šiltus vilnonius paltus, vieną rudeniui (30 lt) ir vieną žiemai (50 lt) smile.gif Patenkinta kaip dramblys smile.gif Daugiau jokių baisių šimtų viršutiniams rūbams neleisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2013 10 17, 09:21)
Aš per MD nusipirkau 2 gerus šiltus vilnonius paltus, vieną rudeniui (30 lt) ir vieną žiemai (50 lt)  smile.gif  Patenkinta kaip dramblys  smile.gif  Daugiau jokių baisių šimtų viršutiniams rūbams neleisiu  smile.gif

man kažkaip nesiperka stambūs pirkiniai internetu, norėtusi matuoti. Regis dydis tinkamas, o drabužis negula nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 10 17, 11:14)
man kažkaip nesiperka stambūs pirkiniai internetu, norėtusi matuoti. Regis dydis tinkamas, o drabužis negula nors tu ką doh.gif

Aš irgi ne viską pirkčiau be matavimosi. Tikrai nepirkčiau kelnių - labai sunku priderinti. Taip pat suknelių. Būtent iš MD nepirkčiau rankinių - buvo keli nevykę pirkimai/mainai. Kažkaip dar net nekilo minčių pirkti apatinių... mastau.gif

Ką perku drąsiai be matavimosi (ir dažniausiai pataikau) - sijonus, palaidines, bižuteriją.

Na ir taipogi nepirkčiau nieko brangaus, nes vis tiek išlieka rizika, kad netiks ir teks pačiai perpardavinėti ax.gif
Atsakyti