Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiate spintos atnaujinimui kas mėnesį? (175 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
aš galvoju ką aš nešioju... aš ne visai kriaušė bet man rodo kriaušei puikiai tinka A formos, šiek tiek platėjantys... aš renkuosi platėjančius reikalus, man kažkaip nedidina užpakalio, jei jau jis yra, tai nepaslėpsi, arba reik pas labai išmanią siuvėją eiti (aš tokios neturiu).
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 04, 23:34)
Nu tada variantas sekantis, aš jį dažnai naudoju, kai apima neviltis biggrin.gif Spjaut į viską, nusipirkt naujus batus ir lūpdažį, ir gyvent su tuo, su kuo gyvenai pernai. A siluetai seniai buvo madoj - gal tuoj vėl ateis, ir tada prisigrobsi ir ateičiai biggrin.gif Neseniai taip koralinių ir mint spalvų prisigrobiau, su mintim į ateitį biggrin.gif Dabar jau nerasčiau biggrin.gif

Čia tipo bent į savo fiziomordiją pažiųrėjus nuotaiką pasikelsiu, fyg kokie tie rūbai user posted image

... baigiasi visi prisigrobti A siluetai, jau verkiant reikia, ir reikia ne pirmi metai. Seniau vis dar kažką kažkur eidavo atkast, bet dabar jau basta, lapatyne net nebėra. Jau laukiu nebesulaukiu, kada jie padlos ateis į madą, turiu nuojautą, kad neužilgo... ibo kiek pamenu po tokios va kaip dabar mados ir atėjo.
Aš visgi bandysiu trumpą variantą dar. Turiu trumpą odinį švarkelį/sermėgėlę, atrodo, kaip versti kailinukai, bet kailio tiek ir tėra. Labai gražios pilkai žydros spalvos, veik kaip mano venos (o venų spalva, gi žmogaus dramatiška spalva, ir labai jau tinkama nešioti). Tik jis be pašiltinimo normalaus, užtai laisvokas, galim ir šaliką, ir VS liemenėlę, ir dar vatiną prikišt. Kadangi nieko nerandu, o kol ne žiema su kailiu, pasak kai kurių, nepadoru vaikščiot, tai bandysiu jį žieminiu padaryt. Variantas gausis išskirtinai hipovas, pasisiuvus ilgą šiltą sijoną, galim gyvent. Tik nesugalvoju kokias kelnes prie jo? Su džinsais šikną nušalsiu, su timpom per stora. Tai mąstau kaip atrodytų tunika išlindus, ir kokia jin turėtų būt. Įtariu teks siūtis, arba lapatyne užtikt dar galim. Bet nesugalvoju kokia tiktų unsure.gif . O kokia kapsulė, jai kelnės jokios netinka?

Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2014 11 05, 09:40)
aš galvoju ką aš nešioju... aš ne visai kriaušė bet man rodo kriaušei puikiai tinka A formos, šiek tiek platėjantys... aš renkuosi platėjančius reikalus, man kažkaip nedidina užpakalio, jei jau jis yra, tai nepaslėpsi, arba reik pas labai išmanią siuvėją eiti (aš tokios neturiu).

Tai A siluetai ir paslepia šikną, ta prasme neišdidina, ir svorio neprideda. Nes šikna irgi yra turtas. Panašiai ir su didele krūtine, galim apsirengus atrodyt tiesiog stora, o galim - TURĖT DIDELĘ KRUTINĘ.
Dar didesniam užpakaliui labai netinka tiesaus kirpimo sijonai (vadinami klasikiniai) pasiūti iš įstrižo audinio. Jai jau reikia tiesaus, tai negalim iš įstrižos medžiagos jokiu būdu siūti. Kažkaip atsikiša tas užpakalis, kaip pas kokią Nicki Minaja.
Atsakyti
Man grubiai atrodo, kad tiesūs sijonai niekaip siūti dideliam užpakaliui netinka biggrin.gif

O kelnes - imk džinsus, ir tiek! Patrinti siaurins kojas. Siūlės šonuose irgi siaurins. Geriausias daikc, žiema ar vasara...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 lapkričio 2014 - 10:10
QUOTE(Noa @ 2014 11 05, 11:10)
Man grubiai atrodo, kad tiesūs sijonai niekaip siūti dideliam užpakaliui netinka biggrin.gif

O kelnes - imk džinsus, ir tiek! Patrinti siaurins kojas. Siūlės šonuose irgi siaurins. Geriausias daikc, žiema ar vasara...

tinka tinka... jai viršus tinkamas, o sijonas tiesus iš tiesios kirptas, dar kablai, labai nieko. Tingiu kelt, bet Lopez pasižiūrėjus galim rast gražių variantu su tiesiu sijonu, ir kaip atsikiša šikna, kai įstrižo kirpimo sijonai. Tiesa, gal ji to siekia, bet man tai nežinau...

Papildyta:
Su džinsais man žiema šalta, ypač jai viršus šiknos nedengia verysad.gif . Man jau dabar vakarais taip vėsoka, kojos kaip iš šaldiklio iš lauko parėjus. Pėdkelnės po džinsais labai nepatogu, o pašiltintų mano dydžio nebūna, tik nežinau ar Lt nebūna, ar čia vaikiški išvis.
Beja ištempiau aš džinsus apie 2-3 cm thumbup.gif , taip kad problema su ilgiu jau nebeegzistuoja mirksiukas.gif .
Atsakyti
O tai kam tau tos kelnės, šuniui vedžioti? Į žygius eiti? Čia aplamai mes kalbam apie kokios paskirties kapsulę, susipainiojau? Nes jei veiksmas namai - mašina-darbas-mašina-parduotuvė-mašina-namai, tai nereikia tų pašiltintų... Nu kaip jos atrodys kontoroj.

O jei tikrai darbas lauke, ar šiaip daug vaikščiot tenka, ir būtinai reikia šilumos, ir būtinai netinka pėdkelnės ar specialios sportinės apatinės kelnės (asmeniškai man prie kažkokios temperatūros tai pasidaro pofig, kad nepatogu biggrin.gif) - tai mk tada slidininko kelnes, ir tiek. Arba būna žygio specializuotos, kas nuo slidininkinių skiriasi tuo, kad slidininkų kliošavos (kad tilptų slidžių batai).

Kitokių pašiltintų akyse neregėjus. Jei kas yra regėjęs, prašome mane supažindinti biggrin.gif

Bet tokie inteligentiški paltai tada išvis ne į temą. Tada reikia imti parką su kapišonu ir kumštines pirštines!
Papildyta:
Žp, manau.

Kad arba reik imt tada paltą iki žemės ir normalias kelnes (jei problema tame, kad, tarkim, nevairuoji ir reikia ilgai laukti autobuso, arba toli eiti, bet į darbą, kur reikia padoriai atrodyt).

http://www.landsend....-coat/id_274250

Arba imt padorų tulpinio tipo paltą:
http://www.landsend....-coat/id_274228
ir ilgus batus, ir nesušalt.

Arba rengtis inteligentiškai:
http://www.landsend....-coat/id_274330
Ir vaikščiot tokiu oru, kaip dabar smile.gif

Tik ne dabar, žinia, ten pirkti, o kai nuolaidos bus, nes jos vis būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 lapkričio 2014 - 14:12
QUOTE(bytte @ 2014 11 05, 09:55)
Tai A siluetai ir paslepia šikną, ta prasme neišdidina, ir svorio neprideda. Nes šikna irgi yra turtas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 05, 15:24)
O tai kam tau tos kelnės, šuniui vedžioti?  Į žygius eiti? Čia aplamai mes kalbam apie kokios paskirties kapsulę, susipainiojau? Nes jei veiksmas namai - mašina-darbas-mašina-parduotuvė-mašina-namai, tai nereikia tų pašiltintų... Nu kaip jos atrodys kontoroj.
specializuotos, kas nuo slidininkinių skiriasi tuo, kad slidininkų kliošavos (kad tilptų slidžių batai).

Kitokių pašiltintų akyse neregėjus. Jei kas yra regėjęs, prašome mane supažindinti biggrin.gif

Kasdieninei kapsulei,na kartais į kaboką nueit, kur daug žmonių pasistumdyt. Vaikštau daug, į parduotuvę pėsčiom, kitur irgi dažniausiai pėsčiom, ibo Kl, kartais greičiau pėsčiom ir visuomeniniu. O kai gyvenu ne per toliausiai nuo daug ko, tai einu pėstute - ir pajudi, ir laiko bei nervų sutaupai. Bet galiu pasakyt, nors Kl pastoviai aukštesnė temperatūra žiema, šaltis čia lenda į kaulus. Batų šiltų taip kaip ir nereikia, bet per rūbus tai košia vėjai ir drėgmė. Todėl tie lengvi paltukai manau nelabai tinkami, ibo bijai į lauką nosį kišt. Jų tai yra, bet jie ne mūsų klimatui.
Kelnės tokios su vatinu, pas mane skirtos šuniui vedžioti, po mišką klampoti ir į sodybą retsykiais. Šita kapsulė kažkaip be problemų, ibo viskas ten aišku ir batai kokie, ir striukė, ir kelnės, tik spalvas susiderini. Bet jai ir nesusiderini ne bėda, iš esmės pofik kaip atrodau tada man.

Na Dukrai esu nupirkus pašiltintus džinsus, jie su flaneliniu pamušalu, dydis... 27-tas, tikrai pirkau ne vaikų skyriuje, buvo ir didesnių. Bet sakė mano dydžio nėra turėję. Paskui dar būna tokios šiltos kelnės, kaip kostiuminės.

Kokius baisius paltus čia užrodei biggrin.gif . Taip ir įsivaizduoju prie jų savo maxi ilgio sijonus bei kerzus.
Atsakyti
o man tas pūkavykas super... turiu ir aš tokį A silueto, o Audimo liemenuotą
Atsakyti
Man irgi pūchavykai gerai. Aš turiu išvis be silueto, betgi juos nešioji, kai viskas px. Nori grožio - nusilakuoji kaip nors gudriai nagus, lūpas pasidažai, o kitur - vis tiek kaip miegmaišis. Ir visi kiti irgi figūrų nedemonstruoja, jei šalta!

Nesu regėjus pašiltintų kelnių nesportinio stiliaus. Klaipėdiniai pindėja blink.gif Pas juos ir taip šilta ir malonu! Žinau, mano diedas žemaitis, nuvažiuoji pas uošvius, sušyli biggrin.gif O jiems ten - drėgmė šūdmė... Vanduo - sveikatos šaltinis! biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif na čia kaip kada, dažniausiai man tas puxavykas ir ant suknelės tinka, tačiau prie ilgo sijono gražaus, sunkaus trikotažo emu pusiau šiknos liemenuotą paltą vilnonį smile.gif o po sijonu šiltas pėdkelnes ir būna super biggrin.gif išviso pastebėjau, kad geriausia žiemą yra sijonas ir šiltos pėdkelnės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2014 11 05, 20:29)
biggrin.gif na čia kaip kada, dažniausiai man tas puxavykas ir ant suknelės tinka, tačiau prie ilgo sijono gražaus, sunkaus trikotažo emu pusiau šiknos liemenuotą paltą vilnonį smile.gif o po sijonu šiltas pėdkelnes ir būna super biggrin.gif išviso pastebėjau, kad geriausia žiemą yra sijonas ir šiltos pėdkelnės biggrin.gif

Tai jau faktas, pūchavyku nepasidabinsi biggrin.gif Čia jau kalba apie grožį neina, tik apie šiltumą. Kai jau reikia oficialaus atrodymo, tada reikia palto.

Laimė, kad mano darbo pobūdis toks, kad oficialumo reikia retokai. Tai gali sau eit su kedais ir pūchovyku biggrin.gif Bet va dabar kaip tik prisireikė, tokiam projektiniam reikalui, tai nu ir juos nafig, nežinau nė ką rengtis doh.gif
Ir prisipirkt nesinori, projektinis reikalas gi pasibaigs, ir ką aš veiksiu su tais oficialiais rūbais. Nevaikščiosiu gi kasdien, kaip Jehovos liudytojas biggrin.gif
Atsakyti