QUOTE(bytte @ 2014 10 17, 08:39)
Ai, jai jau į bulvę pavirtai, tai ir suknelė čia nepadės, tada arba slėptis, arba gyvenimo būdą keist
...
Ot ir padės! Su kokia gilesne iškirpte. Tada visi matys tik iškirptę, ir nieko daugiau. Gera iškirptė puikiai maskuoja ir prastą taliją, ir nekokias kojas, ir net akį, fanera užkaltą
QUOTE(Perfect @ 2014 10 17, 12:16)
Noa, visos mano aplinkos skandinavės yra ištekėjusios ir turi vaikų. Tai gal su tais vyrais KAŽKĄ veikia
Labai patiko byttes pasakymas ,,puošiasi dėl savęs". Žinokit, aš tokia. Aš tikrai puošiuosi dėl savęs. VISŲ PIRMA. Tada jau savas vyras, vaikai. Aš patogiai jaučiuosi, kai esu pailsėjusi ir su šypsena, gerai atrodau (išplauta galva, sutvarkyti nagai), dėvių man tinkančius ir patinkančius drabužius.
Ir dar, čia, Estijoje, jei paspaudžia šaltukas, visi rėdosi šiltai. Ir kelnės šiltos, skirtos laukui, ir striukė, ir galvos apdangalai kaip reikia. Pradžioj, po Vilniaus, kur mergikės ir moterys
nuogom šiknom net esant -20, man irgi nelabai buvo įprasta, ale sveikata - svarbiausia.
Tiesa, prie ko nepripratau čia gyvendama jau kelis metus - ryškūs plaukų dažai. Violetiniai, rožiniai, žali, mėlyni. Ir taip plaukus dažosi net pagyvenusios tetos.
Pradžioj net bijojau eiti į kirpyklą
Ale kaip įdomiai. O gal čia tik Estijoj tie spalvoti plaukai? Ką tik buvau Stokholme, šią savaitę, prieš pora dienų grįžau. Ir nieko ten spalvotais plaukais nepastebėjau... Kita vertus, spalvoti plaukai - visai miela. Ypač ant kitų
O kur gauti tų šiltų kelnių? Irgi norėčiau. Bet turiu tik slidinėjimo
Beje, mano supratimu, Estija - ne Skandinavija. Aš tai sakyčiau, tokia pusiaukelė tarp mūsų ir skandinavų. Skandinaviau už mus, bet ne tiek skandinaviška, kaip kokie švedai
Juolab nei geografiškai Estija ne Skandinavija (ne Skandinavijos pusiasaly gi), nei kalba jų iš skandinavų grupės (švedų/norvegų/danų)... Pagal JTO skirstymą, Estija priklauso prie Šiaurės Europos, bet kartu su mumis ir latviais
Estijoj feminizmas nėr toks gajus - kur ten, slėptis jiems tiktai. Žėk, latviai turėjo moterį prezidentę, mes turim jau antra kadencija, plius antra seimo pirmininkė moteris. O pas juos? Fig! Prisiplakėliai
Žo, jos vyrus dar gali ir naudoti, nenuostabu