QUOTE(Shana @ 2014 10 16, 12:20)
Bytte, man toks derinimas realybeje labai sunkus dalykas atrodo
Na pati autorė, blogerė, su tokiu derinimu sakyčiau atrodė ne labai...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2014 10 16, 12:25)
Bytte, o ko tamsiai mėlyna negerai? Aš tai ieškojau arba pilkos, kokios charchoal, arba tamsiai mėlynos. Žinau, kad charchoal ne visai mano, bet niekas neprisiknis - ne juoda Bet aš jos neradau. Sako, Anglijoj dabar nuo pilkos lentynos lūžta, tai ateis ir pas mus po poros metų, nekur dings... Kai jau nebenorėsiu
Tai kas belieka, mėlyna ir belieka, arba kokia chaki.
Taigi sakiau, ką dėdė Džiordžijus sakė. Kad kūdina dvi spalvos - juoda ir tamsiai mėlyna. Nugis nespjaukim šitam dėdei į snukį, jis gi gudrus
Buvau Maximoj. Ten nieko nėr. Siaubingai nieko, net gėda žmogui apsakyt Pirkau mažiui baltą maikę už 15 litų
Tai kas belieka, mėlyna ir belieka, arba kokia chaki.
Taigi sakiau, ką dėdė Džiordžijus sakė. Kad kūdina dvi spalvos - juoda ir tamsiai mėlyna. Nugis nespjaukim šitam dėdei į snukį, jis gi gudrus
Buvau Maximoj. Ten nieko nėr. Siaubingai nieko, net gėda žmogui apsakyt Pirkau mažiui baltą maikę už 15 litų
Nerandu aš savo tamsiai mėlynos, paskui problemos derinant... be to labai psichiški derinukai gaunas... arba vėl sunku tokių spalvų gaut kaip ten kokio akmens... be to ar čia man taip atrodo, ar rimtai BS paletėje žalia tamsiausia?
charkoal... nusibodo, bet jamsiu jai rasiu.
Labai norėčiau pilkos, bet čia matyt po poros metų reik laukt