QUOTE(bytte @ 2014 09 29, 14:30)
Bet kai randi savo spalvos galva neskauda - derės su kitais rūbais ar ne. Tarkim turiu aš pilką rankinuką, ir tinka jis tiek prie mėlyno, tiek prie žalio... ar salotinio. Vat tik su batais neapsisprendžiu... tinka pilkas rankinukas prie kokių ne juodų batų ar pilkų?
Man tai tinka
Tai va, žinai kad. Neprisiriši prie vizualizacijos - reiškia, peki neplaningai, reiškia, prisiperki beleko. Prisiriši - nieko nenusiperki
O dar kad reiktų tik spalvos! Be spalvos, yra ir daugiau parametrų. Ir modeliai, ir ilgiai, ir stilius, ir sudėtis, ir atitikimas sezonui, ir kaina...
Užtat vis viena nors kažkiek primeti - bent jau atmetimo keliu, kas netinka. Arba spalvas prisimeti, pvz. žiemai rinksiu tamsiai mėlyna/ruda, arba pilka/melsva/juoda. Bet jau spalvas tai reikia prisimest konkrečiai, nes paskui taip ir būna, kad pilka/tamsiai mėlyna, kaip pas dziudo teisėją
Arba nusiperki eleganc paltą ir gerai prie jo tinkančios spalvos sportbačius
Arba aulinukus ir treningą
Žodžiu, nežinau. Su planu nerandu, be plano randu, bet namo parsinešus paaiškėja, kad tada reikia dar to, to ir ano. tada automatiškai susidaro planas, ir tada nerandu
ratas apsisuko, sėsk, du, vadinasi
Gal čia galima išspręsti arba turint milijoną, arba perkant už pigiai, kad pirkt iškart suderintai. Pvz. pirkai paltą, ir iškart čia pat rankinuką ir batus. Bet tai blin, aš nemėgstu rankinukų po 50 litų, šikt man ant spalvos
Žo, visko pageidaujamos kokybės vienu metu nekertu materialiai. Ir tada niekas man nesikapsuliuoja, susirandu vieną derinį ir drožiu