Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Apklausa: Kiek išleidžiate spintos atnaujinimui kas mėnesį? (175 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(bytte @ 2013 09 11, 13:38)

Aš jau kelinti metai nieko per išpardavimus neberandu, tai matyt jų nelauksiu unsure.gif

Per ispardavimus yra tas pats kas sezono metu, tik likuciai. Jei sezono metu nieko nematei, logiska, kad per ispardavimus nerasi... manyciau...
O as prisipirkau ilgu sukneliu ir sijonu, nzn is kur cia toks ikvepimas, niekad nenesiojau. Prasidejo nuo tu mano silkiniu kelniu, dabar turiu jau tokiu visokiu plazdanciu dalykeliu daugiau g.gif rolleyes.gif Ziema buvo ant miniaku pramuse tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 11, 13:38)
Nemačiau... bet ar nuolaidos pliusuojas?

Man atsiuntė tokį kodą "be858c", įsimetus batus į krepšiuką, paspaudus užsakyti nueina į puslapį, kur yra langelis tam kodui suvesti. Tai suvedus, kaip jau minėjau, rodo BENDRA SUMA: 135,99 LT

Nežinau, ar tas kodas individualus, ar gali bet kas pasinaudoti.

Ir aš per išpardavimus nieko nerandu, tai ir nebeieškau.
Atsakyti
Merginos, kokių firmų drabužius perkate internetu iš užsienio? Kas gamina kokybiškesnius, bet dar už realią kainą?
Atsakyti
daite, abejoju, ar Jums kas nors gali atsakyti - kiekviena savaip supranta kokybę ir normalias kainas - vienai bus kokybiški jcrew, kitai - aeoropostale drabužiai, o kainos skiriasi kelis kartus.... Šiaip, apsipirkimas internetu reikalauja laaabai daug laiko ir domėjimosi, net ir labai patyrusios prisiperka krūvas netinkančių daiktų, kuriuos dažnai žemiau savikainos tenka pardavinėt doh.gif Internetinių parduotuvių temas paskaitykite, panagrinėkite parduotuvių, iš kurių siūlo pirkti asortimentą ir susidarysite savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
Galla, suprantu, kad kiekvieno suvokimas individualus. Tiesiog įdomu pasidarė, kokius prekininius ženklus merginos laiko kokybiškais? cool.gif
Atsakyti
Mane visai tenkina Next, Asos, Otto prekės (ten įvairių prekės ženklų yra). Pastaruoju metu nesiskundžiu net Tesco ir Matalan skudurėliais, kaip už tokią kainą... Nors kai kas greitai nusidėvėjo, bet nesuplyšo.
Atsakyti
http://color.online.ua/#392B54/

kokią spalvą derinti su tokia? labiausiai reiktų šveisiai ža;svos į garstyčių atspalvį (arba šviesiai samaninį), bet kažin?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 10 05, 22:11)

kokią spalvą derinti su tokia?  labiausiai reiktų šveisiai  ža;svos į garstyčių atspalvį (arba šviesiai samaninį), bet kažin?

Mano nuomone, tiktų tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2013 10 05, 23:11)

kokią spalvą derinti su tokia?  labiausiai reiktų šveisiai  ža;svos į garstyčių atspalvį (arba šviesiai samaninį), bet kažin?

su tokia gražiai žiūrisi laimo spalva

http://color.online.ua/laym/#CCFF00/
Atsakyti
Ką darėt besilaukiančios žiemą, jei svoris pora dydžių pasikeitė? Pirkot striukes specialiai, nešiojot vyrų ar kaip? Man truputį gaila, nes du mėnesiai liko...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 10 11, 13:17)
Ką darėt besilaukiančios žiemą, jei svoris pora dydžių pasikeitė? Pirkot striukes specialiai, nešiojot vyrų ar kaip? Man truputį gaila, nes du mėnesiai liko...

Pirma gimdziau gruodzio pabaigoj tai pirkau kazkokia pige didesnio dydzio stiuke maximoj, su antraja, kadangi iki pavasario buvau nestuke.gif tai pirkau dydziu didesni nuo krutines platejanti paltuka, urmo bazej, kita ziema ta paltuka kazkam pardaviau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2013 10 11, 13:17)

Groovy, aš pirkčiau iš MD ką nors laikinai (na o paskui parduočiau, arba jei ir ne, kaip už nedidelę kainą negaila bus ir išmesti smile.gif )
Sau savo laiku pirkau striukę Maximoj (man reikėjo ne žieminės, pavasarinės, ale tas pats vis tiek) XXL dydžio, į jokią kitą tuo metu jau nebegalėjau tilpti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 11 spalio 2013 - 17:57