QUOTE(bytte @ 2014 04 10, 23:49)
Kas didina užpakalį (ta prasme ko negalima turint didelį užpakalį)
O tai kad čia be ryšio, man regis. Paveiksliukus turiu omeny. Tai ką tada tam dideliam užpakaliui dėtis, aptemptą sijoną, kad visi matytų šiknos tikrąjį parametrą??? Tai kaip tik dėčiau platėjantį sijoną ir akcentuočiau taliją. Švarkai trumpi negerai, ilgi negerai - o tai kas gerai? Reglano rankovės irgi, va, negerai Bet taigi nesąmonė, rankovės ant rankų, ne ant šiknos
QUOTE(Malena @ 2014 04 11, 00:17)
Tai nepalyginti sąžiningiau palyginus su anos paryškintu pasisakymu. Siūlymai būna draugiškam tarpe ir kai žmogus to prašo. Dabar gi numetė pašaipą apie S dydžio švarką vieną saga ir šiaip viską sako žinanti
Nea Jei tu kažką kritikuoji, kad jis neteisus ar neteisingai daro ar mano - tada turi pasakyti, kaip yra teisingai, tavo manymu. Tai yra konstruktyvi kritika. O jei tu pasakai tik kad jis daro blogai, bet nepasakai, kaip reikia gerai - tada tai ne konstruktyvi kritika, o tiesiog zyzimas, bambėjimas, neteikiantis nei kiek naudos, parodantis tik neigiamą požiūrį į asmenį, tipo, "Kubilius vagis".
Pvz. yra skirtumas tarp "tau netinka juoda, negražiai atrodai" ir "tau netinka juoda, o geriau tiktų tamsiai mėlyna arba tamsiai ruda"? Pirmu atveju tu tiesiog važiuoji ant žmogaus, o antru - išreiški dalykinę pastabą. Gal tu ir neteisi, gal ji neteisi, diskusija padeda išsiaiškint. O jei nėr antros nuomonės, tik teigimas kad negerai, o kaip gerai, niekas nežino, tai čia gaunasi - atspėk, ką pagalvojau. Ne diskusija, o kažkoks žaidimas ir važiavimas.
Man atrodo, ne į temą čia važiavimas ant žmogaus. Kokia prasmė, ar mes čia konkuruojam šitoj temoj, ar ką? Kuri gražesnė? O kas čia ką matęs? Dėl to tiesiog diskutuojam, kad visos kažką naujo sužinotume (visažiniai šioje temoje tikriausiai nesilanko, teisingai? Nes ką jie čia veiktų?) ir kritika turėtų būti konstruktyvi. Pasiėsti yra geresnių temų, pvz. apie visokias bjaurias uošves ir panašiai.
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2014 04 10, 23:29)
Va reglanas kaip shemoje atrodo.
Bet man netinka nei tas tiesus, nei varpelis. Aš ieškau kad būtų toks viršuje tiesus, o paskui taip apvaliai panašiai kaip šaukštas užsibaigtų
Bet man netinka nei tas tiesus, nei varpelis. Aš ieškau kad būtų toks viršuje tiesus, o paskui taip apvaliai panašiai kaip šaukštas užsibaigtų
Man regis, kad tu čia kažkokią mistiką susigalvojai Tokie modeliai būna, kai jie madoj, o kai nemadoj, tai kur jų rasi...
Be to, o tai kur tada bus talija???
Užtat kai žmogus ateina į madą, jis turi viską griebti, nes paskui nebus