QUOTE(Noa @ 2014 04 10, 10:27)
Šiaip paltas nėr toks labai jau aptemptas dalykas, žinai probleminę vietą, ir pagal ją sabačini. Man, tarkim, dažniausiai svarbu, kad paltas tiktų per papus, jei tiks per ten, tai subinė jau kaip nors Bet jei, tarkim, papai būtų nežymūs ir jaudinčiaus dėl subinės, tada imčiau subinės dydžio, ir jei viršus atrodytų kaip nors ne taip - neščiau pataisyti...
Kita vertus, būna tokių visokių platėjančių modelių, kur subinė gali būti bet kokia išvis...
Dažniausiai firmos pateikia kažkokius išmatavimus. Be to, jei perki per tarpininkę, galima temoj mergų pasiteiraut, kaip tos firmos dydžiai. Arba net to modelio - pvz. landsende kai kas padidinta, o kai kas ne...
Tai ką, tipo, visos lietuvės - ryžos? Neeeaaaaa jau Anglijoj rudens
Kita vertus, būna tokių visokių platėjančių modelių, kur subinė gali būti bet kokia išvis...
Dažniausiai firmos pateikia kažkokius išmatavimus. Be to, jei perki per tarpininkę, galima temoj mergų pasiteiraut, kaip tos firmos dydžiai. Arba net to modelio - pvz. landsende kai kas padidinta, o kai kas ne...
Tai ką, tipo, visos lietuvės - ryžos? Neeeaaaaa jau Anglijoj rudens
Tarkim pas mane skirtingų firmų paltai skirtingai guli. Berots rezerved nepamenu, pasimatavau vieną dydi kažkoks laisvas apdribes, imu mažesnį - per papus laisvas, per pečius mažas... Va kol svoris buvo mažas, viskas aišku, imi S dydį ir kad apačia būtų plati pagal fasona (na kriaušėm taip ir pataria), o dabar... juk pas kitas firmas apimtis didėja per krutinę, o pečiai ir krutnės ląsta - ne, na kaip ant taves, kad įimt nereiktų per taliją, na gal ne taip žostkai, bet tokia esmė... o pas mane jau nugara o-o kokia plati, o papų kaip nėr, taip nėr... visa krutinės apimtis ties karbonadais užsidėjus, o va pečiai ganėtinai siauri, ir dar nuožulnūs, nu kaip butelys. Tai ir įdomu iškur sužinot kurios firmos rinktis... Va tarkim lindex fasonai tinka, bet šiuo metu nieka ten nėra. Čia seniau buvo donstop įdėjus apie visus populiariuosius tinklus pagal kokį modelį siuva, tai sakau gal yra dar kokių gudrybių kaip tą modelį ir internetinėse parduotuvėse išsiaiškint. Tarkim rašo slim siluetas ir mano dydis yra, tai reiškia kad kūdai pritaikyta, ir dydis dėka apvalumų dydėja (tarkim liemenuko apimtis 75-ki, bet S dydis reiškia kad A krutinė, jai L - reiškia C), ar priešingai slim reiškia kad I tipo figūrai, ir S reiškia kad ji I tipo, o L - tiesiog jau H...