Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 10:53)
ir apskritai, kokia cia tvarka ar sistema yra siuntinuku issiuntimo ir gavimo? Vakar klausiau, tik atsakymo negavau ar praleidau  blush2.gif viena jau gavau, o kiti? skaiciukus gavau keliu dienu skirtumu, mokejau uz visus ta pacia diena, maniau visi trys kartu ir ateis  g.gif kaip cia buna, mergaites?

jeigu kosmetika, tai atskirai siuncia, i kitas dezes. todel ne kartu ir ateina. arba i skirtingas dezes supakavo, vienodai issiunte, bet ilgiau kazkuria uzlaike 'kai kas'..
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 10:53)
ir apskritai, kokia cia tvarka ar sistema yra siuntinuku issiuntimo ir gavimo? Vakar klausiau, tik atsakymo negavau ar praleidau  blush2.gif viena jau gavau, o kiti? skaiciukus gavau keliu dienu skirtumu, mokejau uz visus ta pacia diena, maniau visi trys kartu ir ateis  g.gif kaip cia buna, mergaites?

visi imetytai ateina,as mokejau gal uz 4 ta pacia diena, viena gavau pries kelias d,kiti dar tik atejo du,o vieno isvis dar ner ateje...nieks kartu nededa cia,o atskirai po viena.
Atsakyti
Mergaites, help, man VS tamsus miskas doh.gif
Nu gi jau neprilicno neturet, kai tokios kainos biggrin.gif

Patarkit ka nors, maidenform 36D nesioju, be push up, nu pakietinimas truputuka gali but, kad prilaikytu, nes po dvieju vaiku (.) pakrite blush2.gif
Ir triusikelius pridengancius, be visokiu raisteliu/ziedeliu

Kokius modeliukus ziuret g.gif

Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 11, 11:03)
Mergaites, help, man VS tamsus miskas doh.gif
Nu gi jau neprilicno neturet, kai tokios kainos biggrin.gif

Patarkit ka nors, maidenform 36D nesioju, be push up, nu pakietinimas truputuka gali but, kad prilaikytu, nes po dvieju vaiku (.) pakrite blush2.gif
Ir triusikelius pridengancius, be visokiu raisteliu/ziedeliu

Kokius modeliukus ziuret g.gif

as turiu nemazai VS BH, ir man jie nepatinka, kad visi su baisiom pagalvem ar pakietinimais g.gif ir siaip, kazkaip viskas ten yra pastatyta ant to "push" . na nebent tie, kuriu tos pagalves issiima, bet bet kuriuo atveju, dabar ir man po vaiko, kai krutine padidejo 2 Nr. jie netinka, nes atrodau kaip super sexbomba biggrin.gif

kelnaites, bent jau man pasitaike, tai ne stebuklingos kokybes. Maidenform yra jega, as uz ji.
Papildyta:
gal kuri pirkusi tokia striuke savo vaikuciui? kazi ji silta?

http://www.amazon.co...n...613&sr=1-53
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2013 - 10:12
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 11:15)
as turiu nemazai VS BH, ir man jie nepatinka, kad visi su baisiom pagalvem ar pakietinimais  g.gif ir siaip, kazkaip viskas ten yra pastatyta ant to "push" . na nebent tie, kuriu tos pagalves issiima, bet bet kuriuo atveju, dabar ir man po vaiko, kai krutine padidejo 2 Nr. jie netinka, nes atrodau kaip super sexbomba  biggrin.gif

kelnaites, bent jau man pasitaike, tai ne stebuklingos kokybes. Maidenform yra jega, as uz ji.

http://www.amazon.co...n...613&sr=1-53

As maudomo noriu biggrin.gif neparasiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 11, 10:17)
As maudomo noriu biggrin.gif  neparasiau doh.gif

Man atrodo galit nebesukti sau galvos. Pabandžiau įeiti į VS išparduodamų maudymukų psl. rašo, kad puslapis "no longer available" 4u.gif
Atsakyti
viduj fleesas siaip neblogos pagal kaina...tik nepamenu pagal modeliu viename buvo flisas rankovese kitoje nebuvo g.gif siaip gana siltos 4u.gif iki minus 20 pakanka 4u.gif
as ir panasia mastau tik nezinau ar londog fog imt, arsios firmos ar timberland laukt nukainuos -columbia su omni heat brangu o maniskis auga gan greit nespeju striukiu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 rugsėjo 2013 - 10:27
QUOTE(Loxxy @ 2013 09 11, 11:21)
Man atrodo galit nebesukti sau galvos. Pabandžiau įeiti į VS išparduodamų maudymukų psl. rašo, kad puslapis "no longer available"  4u.gif

O man rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 11, 10:23)
O man rodo biggrin.gif

Tai matyt žino, kad aš vakar apsišopinau ir nėr ko man daugiau ten lysti biggrin.gif
Šiaip jei norit kad daugiau dengtų, tai matyt daugiausiai dengia apatinė dalis su sijonu. Ir jei didelė krūtinė, o D mano akimis didelė blush2.gif , tai žiūrėkit, kad push'as išsiimtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 11, 10:52)
Tai gal dar bus  g.gif

Turiu klausimą  biggrin.gif gal kuri savo mažiams turit tokią columbios striukę? Kokiam ūgiui 4t dydis tinkamas?

turejus savo maziui tikrai nedidintos schmoll.gif arba atitinka arba pamazintos 4u.gif
Atsakyti
Tai taip suprantu, jei VS patvirtinimo negavau, tai nenupirko
O taip maudomo reikia doh.gif
Vis kažkaip nespėju į gerų kainų traukinį
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 09 11, 11:23)
O man rodo biggrin.gif

savo apvalainiems klubams emiau tokias kelnaites

http://www.victorias...talogueType=OLS

patinka, kad ta krastelio palenkima galima reguliuoti pagal save

ir keleta virsutiniu daliu, puikiai laiko man thumbup.gif

tokio tipo