Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 09:37)
na, realiai mastant, pardavejas is pagarbos pirkejui privaletu ispildyti uzsakymus  mirksiukas.gif nes kas bus, jei prades kiekviena karta atsiprasinet, nesiust prekiu ir keist kainas. taip butu tuomet galima pasielgt su kiekvienu daiktu, issaukusiu bent kiek didesni aziotaza ane?

Na, kaip cia pasakius. As vis dar stebiuosi, kaip jie isvis leidzia tokiais kiekiais pirkt ax.gif Nes pvz Abercrombie, tai anksciau ribodavo pirkimu skaiciu, drabuziu vienetus ir netgi blokuodavo profilius. Labai dziaugiuosi, kad jcrew dar sito nedaro ax.gif

O del apsizioplinimo tikrai jie nenubiednes, nes mes jiems tiek pelno atnesam, kad turetu kartais dykai dovanot bett smulkmenas kokias biggrin.gif
Atsakyti
Mamukai, gal kas noretu TAHARI wub.gif sukneles
Nauja, puiki kokybe, graziai gula, tik ne mano spalva unsure.gif
labai tinkama rudeniui, dvisluoksne ,gera sudetis 65% rayon, 29% nylon, 6% spandex.
dydis 8, man su 93-77-100cm tinka, siek tiek tamploka
jos kaina siaip 129$, parduociau uz 100lt thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
kaz,rugpj30 sierros skaicuku dar ner niekam? unsure.gif noriu babkem atsikratyt greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš pažiūrėjau, kad Timbukų per tą masinį pirkimą kur pirkti skaičiukų negavau g.gif Ar yra dar negavusių rugp.21 dienos pirkimo?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 09 11, 10:32)
Na, kaip cia pasakius. As vis dar stebiuosi, kaip jie isvis leidzia tokiais kiekiais pirkt ax.gif Nes pvz Abercrombie, tai anksciau ribodavo pirkimu skaiciu, drabuziu vienetus ir netgi blokuodavo profilius. Labai dziaugiuosi, kad jcrew dar sito nedaro ax.gif

O del apsizioplinimo tikrai jie nenubiednes, nes mes jiems tiek pelno atnesam, kad turetu kartais dykai dovanot bett smulkmenas kokias biggrin.gif

Man tai keista, kad abercrombie nebeleidzia pirkti, negi jiem neapsimoka. Apskritai internetine prekyba daug pigiau atsieina paciam pardavejui, nereikia jokiu parduotuves patalpu ir darbuotoju maziau reikia.
Atsakyti
Mergaitės, gal jau yra gavusių Ideeli pirktą Desigual rankinę, parašykit įspūdžius, ar patiko. Gal kuriai netiko? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 11, 10:40)
O aš pažiūrėjau, kad Timbukų per tą masinį pirkimą kur pirkti skaičiukų negavau  g.gif Ar yra dar negavusių rugp.21 dienos pirkimo?

as tikiuosi juos gauti jau sia savaite g.gif

o gal cia drambliuko svajone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 11, 09:40)
O aš pažiūrėjau, kad Timbukų per tą masinį pirkimą kur pirkti skaičiukų negavau  g.gif Ar yra dar negavusių rugp.21 dienos pirkimo?

Ir as dar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Tai gal dar bus g.gif

Turiu klausimą biggrin.gif gal kuri savo mažiams turit tokią columbios striukę? Kokiam ūgiui 4t dydis tinkamas?
Atsakyti
ir apskritai, kokia cia tvarka ar sistema yra siuntinuku issiuntimo ir gavimo? Vakar klausiau, tik atsakymo negavau ar praleidau blush2.gif viena jau gavau, o kiti? skaiciukus gavau keliu dienu skirtumu, mokejau uz visus ta pacia diena, maniau visi trys kartu ir ateis g.gif kaip cia buna, mergaites?
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2013 09 11, 09:40)

O as gavau Timbuku skaiciukus rugpjucio 31 d,reikejo apmoket iki 09.02 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenavika: 11 rugsėjo 2013 - 09:55
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 09:53)
ir apskritai, kokia cia tvarka ar sistema yra siuntinuku issiuntimo ir gavimo? Vakar klausiau, tik atsakymo negavau ar praleidau  blush2.gif viena jau gavau, o kiti? skaiciukus gavau keliu dienu skirtumu, mokejau uz visus ta pacia diena, maniau visi trys kartu ir ateis  g.gif kaip cia buna, mergaites?

Labai įvairiai biggrin.gif Jau aptarėm praeitą savaitę, kad asilai kaip nori taip pristato doh.gif
Atsakyti