Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

Ar pirkot vakar GAP su 40 proc. nuolaida, nes siandien jau nera nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 09 11, 09:04)

antraja turi realiai dar graziau atrodo-ryskios tos geles 4u.gif labai grazi tikrai...tik kad jau ruduo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 rugsėjo 2013 - 08:07
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 08:58)
na ka, mergaites, negavote dar laisko is Jcrew? Kitoj temutej skaiciau, ka parase del tu megztuku. Sakiau, kad parasys paskui, sorry mes loxai, mygtuku nedamaigem  lotuliukas.gif tai vaaaaaaa.... taip ir buvo  biggrin.gif kazi kiek ju atsius  g.gif

Nu kaip nefainiai doh.gif
Bet jei atšaukė, tai kodėl galvojate, kad kažką atsiųs g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 09:58)
na ka, mergaites, negavote dar laisko is Jcrew? Kitoj temutej skaiciau, ka parase del tu megztuku. Sakiau, kad parasys paskui, sorry mes loxai, mygtuku nedamaigem  lotuliukas.gif tai vaaaaaaa.... taip ir buvo  biggrin.gif kazi kiek ju atsius  g.gif

Paskaičiau ir aš kitos tarpininkės gautą Jcrew laišką - nebus kašmyrinių megztukų po $18 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 11, 09:02)
as ir noreciau jau kaledom dovanas susipirkt-tik ka pirkt nezinau  g.gif vyrui pinigine tai tikrai gera jau nusiziurejau... g.gif  o va ka vaikam  g.gif
kai bus timberland geros nuolaidos rekit-mano bernam vel reik batu  doh.gif
mano vidurineliui gripas-kiaulyste tik ruduo prasidejo  doh.gif mazius ir kazkokiu virusu prasirgo-mokykloj po truputi adaptuojasi-nors pirmos dienos su asarom  doh.gif Kaip tavo mazius Ingutt adaptavosi  ax.gif

O gal pasidalinsite kokia piniginė? Manajam irgi reikėtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2013 09 11, 09:14)
Paskaičiau ir aš kitos tarpininkės gautą Jcrew laišką - nebus kašmyrinių megztukų po $18  verysad.gif

tai va..... Scheiße...

tik as dar supratau, kad jie uzsakytus atsius, tik netaikys tokios kainos busimiems pirkimams...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2013 - 08:29
QUOTE(elizieja @ 2013 09 11, 09:16)
O gal pasidalinsite kokia piniginė? Manajam irgi reikėtų  blush2.gif  4u.gif

toni perroti pinigine ju ir kokybe gera, ir atitinka europietiskus norus vyro kad viskas tilptu biggrin.gif
arba sia imsiu
http://www.tonyperot...allet-with-i-d/
arba si keliaus ax.gif
http://www.tonyperot...th-coin-pocket/
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 09 11, 09:27)
toni perroti pinigine ju ir kokybe gera, ir atitinka europietiskus norus vyro kad viskas tilptu  biggrin.gif
arba sia imsiu
http://www.tonyperot...allet-with-i-d/
arba si keliaus  ax.gif
http://www.tonyperot...th-coin-pocket/

Nu labai simpatiškos, tik gaila, kad centų skyrius ne su užtrauktukų, bet tokių ir nebūna turbūt g.gif
O čia būna kokios nuolaidos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2013 09 11, 05:54)
Na ir aš parašysiu dėl pilies.Išklausinėja nuo A iki Z, o paskui dingsta. Mergaitės, būkim biednos, bet teisingos .

Man jusu postas netinka schmoll.gif ,nei dingau kur nors nei klausinejau daug , su pirmu postu pati pirma ja ir susidomejau ,o su antru parasiau kad imu ja tongue.gif

Nedarykim turgaus ,jau kiek cia temoje pardavinejo likucius ir t.t. bunu tolerantiska ir uz akiu nelendu jei matau kad yra jau susidomejes zmogus,palaukiu , arba jei labai dega - parasau jei nepirks tas ir anas pirksiu as.

ir tikrai jau nieko nekaltinau tiesiog uzklausiau i AZ del jos , tegul pati Laureta nusprendzia kam bus ta pilis . 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 09 11, 09:27)
tai va..... Scheiße...

tik as dar supratau, kad jie uzsakytus atsius, tik netaikys tokios kainos busimiems pirkimams...

As irgi lygiai taip pat supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buse @ 2013 09 11, 09:34)
As irgi lygiai taip pat supratau  g.gif

na, realiai mastant, pardavejas is pagarbos pirkejui privaletu ispildyti uzsakymus mirksiukas.gif nes kas bus, jei prades kiekviena karta atsiprasinet, nesiust prekiu ir keist kainas. taip butu tuomet galima pasielgt su kiekvienu daiktu, issaukusiu bent kiek didesni aziotaza ane?

gal koks balbieriskio univermagas ir padarytu, bet netikiu kad toks JCrew paliktu visus pirkejus ant ledo.. g.gif

as optimiste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 11 rugsėjo 2013 - 08:38
QUOTE(sauleliux @ 2013 09 11, 08:08)
Labas rytas.  Laureta, gal dar Tau iseitu nupirkti tokiu piliu ? Labai jau mums vienos reiketu.

tos pilys labai brangios ju atssake viena mergaite tai laureta cia pardave jas uz tiek kad usa jauciu tik kainuoja o svoris jos ar tik ne pora kg... tai pirkti nnzn jei kas nores pilna kaina reik ieskot disnei tik kainuos ji apie 40proc daugiau
QUOTE(zeneta @ 2013 09 11, 09:02)
as ir noreciau jau kaledom dovanas susipirkt-tik ka pirkt nezinau  g.gif vyrui pinigine tai tikrai gera jau nusiziurejau... g.gif  o va ka vaikam  g.gif
kai bus timberland geros nuolaidos rekit-mano bernam vel reik batu  doh.gif
mano vidurineliui gripas-kiaulyste tik ruduo prasidejo  doh.gif mazius ir kazkokiu virusu prasirgo-mokykloj po truputi adaptuojasi-nors pirmos dienos su asarom  doh.gif Kaip tavo mazius Ingutt adaptavosi  ax.gif

pirma sav ok o dabar iseinu o jis verkia

QUOTE(camelija82 @ 2013 09 11, 09:05)
Ar pirkot vakar GAP su 40 proc. nuolaida, nes siandien jau nera nuolaidos.

nesusirinko 125usd

QUOTE(elizieja @ 2013 09 11, 09:14)
Nu kaip nefainiai  doh.gif
Bet jei atšaukė, tai kodėl galvojate, kad kažką atsiųs  g.gif

jie parase laiska bet kol kas cancelinti tik keli vnt kiti palikti.. stebiu kas diena jei necancelins vadinas bus jei cancelins uzs parasysiu

mergaites as ne namuose - gristi turiu iki antros -trecios i laiskucius tik skubius atrasiau 4u.gif
Atsakyti