Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(wetriuke @ 2013 09 10, 22:52)
As turiu hot cinamon,ziema geriu ja,man nebloga ir turiu caribe labai aromatinga ir skani, visi sveciai ja ragauja:) draugei nupirkau strawberry and kiwi, bet dar neklausiau ar bande,labai ja gyre merginos

aciu kad pasidalinat ispudziais!

Nusiunciau jau nemaza Harney uzsakyma, gal dar kuri prisijungsit:)
Ten yra sample (pavyzduku) uz 2$. ju pasiemiau nemazai - isbandysiu skonius smile.gif
turiu is anksciau viena sample, tai turio visai nemazai, tikrai uztenka ne vienam ir net ne dviem kartams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 09 11, 00:02)
aciu kad pasidalinat ispudziais!

Nusiunciau jau nemaza Harney uzsakyma, gal dar kuri prisijungsit:)
Ten yra sample (pavyzduku) uz 2$. ju pasiemiau nemazai - isbandysiu skonius smile.gif
turiu is anksciau viena sample, tai turio visai nemazai, tikrai uztenka ne vienam ir net ne dviem kartams  4u.gif

Sakykit, o kokio dydzio mazdaug tie pavyzdziai? Kaip arbatos pakelis ar didesni?
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 09 10, 21:35)
tas namukas atsidares 40 cm plotis ar uzsidares ?
jei jis atsidares 40*2 (t.y 80cm ) as imu pyli .

nu tikrai antra buvai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridkam @ 2013 09 10, 21:04)
Lauretuk, o iki kaledu ateitu. Paimciau savo merginai. O tos lelytes nera labai mazos g.gif

o cia buvo pirmas postas apie pirkima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(misslady @ 2013 09 10, 22:55)
ar ryt pirksite vs?noreciau ir as.tik patarkite merginos koki virsu imti mano apimtis liemenuko su nedideliu pakietinimu 75b, ir apacia kokia,kai klubai 88?aciu labai

QUOTE(Parachutes @ 2013 09 10, 23:39)
Kaip suprantu siandien jau VS nupirkote? Ar galima atsiusti VS uzsakyma rytdienai?

siandien pirksiu krepsiuka, o ryt ziuresiu jei bus issiusta,galesiu paimti. 4u.gif

QUOTE(Astukasas @ 2013 09 10, 23:43)
Laureta, lastcall.com tax yra laikrodžiams?

QUOTE(evvva @ 2013 09 10, 23:54)
kad ne jusu tik vienos mergaite nori sios pilies  smile.gif , as va pirma sia pilim susidomejau irgi rasiau kad noriu ir ka atiteko ne man, bandziau pasiaiskinti atsakymo iki siol negavau ,linksma  biggrin.gif

perskaitysiu dar kartuka tema kur ikeliau paveiksliuka del pilies.
gal busiu jus praleidus kai skubejau skaityti, jei klaida tikrai ji bus istaisyta. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2013 09 11, 00:24)
Sakykit, o kokio dydzio mazdaug tie pavyzdziai? Kaip arbatos pakelis ar didesni?

tie harney pavyzdziai tai tikrai didesni nei arbatos pakelis. jie gal kaip kokie 6-8 pakeliai. gaila nera parasyta kiekis gramais ant maiseliu. ten tiesiog biri arbata pripilta ir tiek. atrodo graziai, galima net dovanot smile.gif
Atsakyti
Na ir aš parašysiu dėl pilies. Mergaitės, būkim biednos, bet teisingos. Ką reiškia aš pirma norėjau tos pilies? Sąžiningai atsekiau eilę ir štai ką radau.

QUOTE(evvva @ 2013 09 10, 18:31)
o koks jo dydis ,svoris bent mazdaug  (rimtas zaislas ) ir cia su lelem ? g.gif

QUOTE(ingridkam @ 2013 09 10, 19:04)
Lauretuk, o iki kaledu ateitu. Paimciau savo merginai. O tos lelytes nera labai mazos g.gif

QUOTE(Onelė @ 2013 09 10, 19:31)
Laureta, imu pilį, jei dar nepavėlavau.

Gerai žinau, kad forume, norint ką nors parduoti, kartais klausiančių, koks dydis, plotis, patogumas ir t.t. kartais būna tikrai daug. Išklausinėja nuo A iki Z, o paskui dingsta. Klausinėjanti nereiškia, kad perkanti. Kad perku pilį (iš pacituotų postų matosi) pirmoji parašiau aš. Ir nėra čia ko kaltinti Lauretos, kad ne pirmai užsisakiusiai mamytei pardavė.
Atsakyti
QUOTE(Onelė @ 2013 09 11, 04:54)
Na ir aš parašysiu dėl pilies. Mergaitės, būkim biednos, bet teisingos. Ką reiškia aš pirma norėjau tos pilies? Sąžiningai atsekiau eilę ir štai ką radau.
Gerai žinau, kad forume, norint ką nors parduoti, kartais klausiančių, koks dydis, plotis, patogumas ir t.t. kartais būna tikrai daug. Išklausinėja nuo A iki Z, o paskui dingsta. Klausinėjanti nereiškia, kad perkanti. Kad perku pilį (iš pacituotų postų matosi) pirmoji parašiau aš. Ir nėra čia ko kaltinti Lauretos, kad ne  pirmai užsisakiusiai mamytei pardavė.

Pritariu Onelei, net nepatingėjau atsiverst keletą lapų ir paskaityt. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes VS neleidzia pirkti kol neisiuncia sio uzsakymo ir taip cancelino jau kai norejom daugiau,kol kas nepirksim kai galesim parasysime.

Mergytes mane snebus siandien iki pietu, turiu neatideliotinu reikalu, po piet busiu
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 09 10, 20:25)

viena mergyte jau susimokejo, laukiu kitos mokejimo. jei nesusimokes, issiusiu i lt, perduosiu kt mergytei skaiciukus  4u.gif
VS nebesiuskite, as negalesiu tiek daug nupirkti. ana kartuka cancelino du uzsakymus, gaila sugaisto laiko  verysad.gif

Labas rytas. Laureta, gal dar Tau iseitu nupirkti tokiu piliu ? Labai jau mums vienos reiketu.
Atsakyti
na ka, mergaites, negavote dar laisko is Jcrew? Kitoj temutej skaiciau, ka parase del tu megztuku. Sakiau, kad parasys paskui, sorry mes loxai, mygtuku nedamaigem lotuliukas.gif tai vaaaaaaa.... taip ir buvo biggrin.gif kazi kiek ju atsius g.gif
Atsakyti
as ir noreciau jau kaledom dovanas susipirkt-tik ka pirkt nezinau g.gif vyrui pinigine tai tikrai gera jau nusiziurejau... g.gif o va ka vaikam g.gif
kai bus timberland geros nuolaidos rekit-mano bernam vel reik batu doh.gif
mano vidurineliui gripas-kiaulyste tik ruduo prasidejo doh.gif mazius ir kazkokiu virusu prasirgo-mokykloj po truputi adaptuojasi-nors pirmos dienos su asarom doh.gif Kaip tavo mazius Ingutt adaptavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 11 rugsėjo 2013 - 08:06
Gal kuri tokias sukneles turite? Ar vertos demesio?
http://www.aeroposta...mp;clickid=cart
http://www.aeroposta...ductId=20571396
Atsakyti