Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(Jinafire @ 2013 09 10, 21:15)
Ziuriu, gi vel eile, tik dabar prie piliu  biggrin.gif  Kol issiaiskinau, kokiu cia visoms reikia, teko nemazai praverst  biggrin.gif

nejuokai, deficito laikais ir eilese reikia pasimusti biggrin.gif

nors karta ir as pataikiau, aciu mergaites uz pili 4u.gif
Ramu, jau dalis galvos ksusmo del kalediniu dovanu nukrito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiaryta @ 2013 09 10, 20:40)
Laureta, kodel ignoruojate mano el. laiskus? blush2.gif  smile.gif Nerimauju del savo siuntinuko. 4u.gif

as jusu neignoruoju, VS uzsakymas siustas 24 d ir jokio atsakymo is jusu 4u.gif pervedete avansa ir tyla. siandien turiu maudomiems uzsakyma, bandysiu ir jums nupirkti 4u.gif

QUOTE(Jolanteleee @ 2013 09 10, 20:52)
Parasiau laiskiuka del pilies smile.gif pavelavau?

viena mergyte jau susimokejo, laukiu kitos mokejimo. jei nesusimokes, issiusiu i lt, perduosiu kt mergytei skaiciukus 4u.gif

VS nebesiuskite, as negalesiu tiek daug nupirkti. ana kartuka cancelino du uzsakymus, gaila sugaisto laiko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 09 10, 20:46)
tai tada einu istaisysiu emeila, kad 36 dd 4u.gif  ax.gif

As 36DD perku. Per krutine pas mane apie 100 cm. Po krutine nezinau kiek biggrin.gif
Atsakyti
Laureta gal nusimato skaiciuku?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 09 10, 21:41)
Laureta gal nusimato skaiciuku?

bus skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
Pakomentuokit Harney arbatas. kuri skaniausia ir kuri labai nepatiko? domina juodos arba zalios, palaidos, ne pakeliais.

Turiu Hot Cinamon Spice skardine, tai karta tik pabandziau ir viskas. per intensyvus skonis man. gal kuri noretu? arba gal turit kokia kita ir norit apsikeisti?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2013 09 10, 21:55)
bus skaiciuku  4u.gif

saunu, kaip visada laukiu skaiciuku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 09 10, 22:01)
Pakomentuokit Harney arbatas. kuri skaniausia ir kuri labai nepatiko? domina juodos arba zalios, palaidos, ne pakeliais.

Turiu Hot Cinamon Spice skardine, tai karta tik pabandziau ir viskas. per intensyvus skonis man. gal kuri noretu? arba gal turit kokia kita ir norit apsikeisti?

Man cinamonine irgi nepatiko, o va mama dievina ja rolleyes.gif
Man skaniausia Chocolate Mint wub.gif, turiu dar Paris, Earl Grey, tai jos man nieko ypatingo, paprastos juodos arbatos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 10 rugsėjo 2013 - 21:04
o kaip crazy8? Gal jau susirinko nemokamam?
Atsakyti
QUOTE(almuteee @ 2013 09 10, 22:01)

Man green cinamon labiausiai patiko, ji svelnesne nei hot cinamon.
ta chocolate mint man nelabai schmoll.gif Paris ir pasionfruit nebloga.
Earl gray supreme ir english brekfast paprastos, nieko ypatingo.
Bet pati neskaniausia tai winter white earl gray schmoll.gif

Vienu zodziu, kiek skoniu, tiek nuomoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 09 10, 22:03)
Man cinamonine irgi nepatiko, o va mama dievina ja  rolleyes.gif
Man skaniausia Chocolate Mint wub.gif, turiu dar Paris, Earl Grey, tai jos man nieko ypatingo, paprastos juodos arbatos

O man mint nepatiko schmoll.gif
Paris turiu, tai kaip ir nejaučiu, kad ypatinga, bet va draugė gėrė sakė labai skani g.gif Čia gal aš su skoniu susipykusi blush2.gif
Atsakyti
aciu uz nuomones! labai gerai ir kritiska nuomone suzinot, kad nenusipirkti nesamones smile.gif
pati turiu jau 2ra Chocolate Mint - patinka ji man, paprasta, bet nepaprasto kvapo.

Turiu ir Cranberry Autumn - tikrai nebloga, suvartosim, bet antra karta jauciu nepirkciau.
dabar noriu zaliu uzsipirkt
Atsakyti