Radau,bet nemazai kainuoja 149lt. gaila moketi tiek,bet ka darysi,mums tas plaktuvas yra reikalingas.
QUOTE(egllute @ 2013 11 14, 23:41)
Kaip čia nupasakoti....
Žodžiu smulkinau nemažą kiekį morkų. Viskas veikė gerai. Kitą dieną reikėjo dar jų pasmulkinti ir pradėjo man leisti keistus šaižius garsus, tokius lyg kažkur kažkas dideliu greičiu prasisuktų (aš tą garsą pažįstu, kai sugadinau kažkada senai savo senąjį blenderį - nepilnai užfiksavau ir plastikinė dalis nudilo).
Viską peržiūrėjau, patikrinau - kiti priedai veikia puikiai, tai gerai įsižiūrėjus pamačiau, kad tos dalies apačioje, ta vieta kur tvirtinasi į didesnį plastikinį indą nudilusi ir dėl to prasisuka...
nežinau ar suprantamai aš čia surašiau...
Ačiū už nuorodą, mėginsiu užklausti
Sveiki..... o gal galit parekomenduoti kokia darzoviu pjaustykle ...... Turiu sulciaspaude, turiu blenderi, turiu mesmale, o va darzoviu pjaustykles ne.... gal buna ju atskirai pirkti kokiu ..... ziurinejau philips HR1388, bet rusu forumuose pamaciau ne reklaminius klipukus, bet kaip ji veikia is tikruju, nu visiskas slamstas
Turiu kenwood. Va tokį http://www.derekis.l...ducts/fp925.jpg
Pripratau ir kasdien naudoju.
Pripratau ir kasdien naudoju.
Užsisakiau ir aš neištvėrus tą visų išgirtąjį Bosch Mum 54251 Laukiu dabar atvykstant. Ech kaip nekantru
QUOTE(Ciocė @ 2013 11 18, 19:02)
Užsisakiau ir aš neištvėrus tą visų išgirtąjį Bosch Mum 54251 Laukiu dabar atvykstant. Ech kaip nekantru
Įsivaizduoju kaip nekantraujat
VAITSA turbūt neturite atskiro blenderio. Net susimąsčiau ar man ta kokteilinė reikalinga nes man blenderiu žymiai patogiau. Pasilieku ją tik dėl ledų kokteilių. Kur jūs dar ją naudojat kas turit atskirą blenderį?
irisas kokie nesklandumai su mixtechnika? Man tai su azijietišku peiliu nekilo problemų
QUOTE(Ciocė @ 2013 11 18, 17:02)
Įsivaizduoju
QUOTE(Goniuke @ 2013 11 19, 11:39)
VAITSA turbūt neturite atskiro blenderio. Net susimąsčiau ar man ta kokteilinė reikalinga nes man blenderiu žymiai patogiau. Pasilieku ją tik dėl ledų kokteilių. Kur jūs dar ją naudojat kas turit atskirą blenderį?
irisas kokie nesklandumai su mixtechnika? Man tai su azijietišku peiliu nekilo problemų
Na aš jo laukiu jau ilgai, kombainą užsakiau gal rugsėjo vidury, gavau spalio pradžioj, o azijietiško peilio iki šiol neturiu išpradžių sumaišė tiekėjai, paskui jis kažkur "dingo", dabar laukiu kito žadėjo, kad jau tikrai šią savaitę bus o dar ir neatrašo į elektroninius o daugiau kaip ir gerai viskas, ai dar nuolaidų man nepadarė
QUOTE(Goniuke @ 2013 11 19, 11:39)
Del ledu kokteiliu jis man ir reikalingas, labai juos megstame,o blenderi as turiu.
Šiaip ne taip išsirinkau Bosch MCM 5529 Kol kas dar nedaug užsiėmiau su juo. Taigi iki šiol išbandžiau kubelių pjaustyklę, gavosi maži gražūs kubeliai iš virtų ir nevirtų daržovių. Dabar gerai nepamenu, bet kažkodėl atrodo, kad įdėjimo į pjaustyklę anga didesnė nei MUM 5 modelyje Šiaip gražiai supjausto daržoves, gal net gražiau ir mažiau palieka. Patiko, kad įdėjimo anga gali būti platesnė ir siauresnė (patogu siauresnėms daržovėms, nenukrenta ant šono).
Citrusinių sulčiaspaudę pasidėjau atgal į dėžę, nemanau jos naudoti. O trynimą per sietelį reikės kada nors išbandyti, nors kol kas nelabai suprantu kam ji jei sugrūsti virtas daržoves ir su bulvių grūstuku galima
Kokteilinėje patogu užsimaišyti lietinių tešlą ir po to ją pilti tiesiai į keptuvę. Kadangi šiame modelyje tešlos minkymo kablio nėra norėjau išbandyti smulkinimo peilį kaip kablį, taigi maišiau kūčiukų tešlą (pagal Tepaluotos receptą), šiam kombainui tikrai per daug 600 g. miltų nes tešla užsisuko ant strypo ir išlindo į išorę šiek tiek, manau būtų geriau iš mažesnio kiekio daryti, bet šiaip nėra taip jau blogai, tešlą išmaišė, man minkyti praktiškai nereikėjo, nors šioje srityje tikrai MUM5 gerokai lenkia šį kombainą.
Įdėjau į indaplovę pagrindinį inda, tai tikėjausi su kokteiline šį tą pagaminti, bet nepavyko, pagrindinis būtinai turi būti uždėtas, kad veiktų kokteilinė. Kokteilinė šiek tiek didesnė nei MUM5 komplektacijoje. Pastebėjau, kad abiems kombainams tinka tokie pas pjaustymo peiliai
Taigi labai džiaugiuosi pirkiniu už 400 Lt
Dabar turbūt domins fri bulvyčių ir azijietiški peiliai bei šluotelė ir kablys tešlai iš MCM 5530 modelio.
Citrusinių sulčiaspaudę pasidėjau atgal į dėžę, nemanau jos naudoti. O trynimą per sietelį reikės kada nors išbandyti, nors kol kas nelabai suprantu kam ji jei sugrūsti virtas daržoves ir su bulvių grūstuku galima
Kokteilinėje patogu užsimaišyti lietinių tešlą ir po to ją pilti tiesiai į keptuvę. Kadangi šiame modelyje tešlos minkymo kablio nėra norėjau išbandyti smulkinimo peilį kaip kablį, taigi maišiau kūčiukų tešlą (pagal Tepaluotos receptą), šiam kombainui tikrai per daug 600 g. miltų nes tešla užsisuko ant strypo ir išlindo į išorę šiek tiek, manau būtų geriau iš mažesnio kiekio daryti, bet šiaip nėra taip jau blogai, tešlą išmaišė, man minkyti praktiškai nereikėjo, nors šioje srityje tikrai MUM5 gerokai lenkia šį kombainą.
Įdėjau į indaplovę pagrindinį inda, tai tikėjausi su kokteiline šį tą pagaminti, bet nepavyko, pagrindinis būtinai turi būti uždėtas, kad veiktų kokteilinė. Kokteilinė šiek tiek didesnė nei MUM5 komplektacijoje. Pastebėjau, kad abiems kombainams tinka tokie pas pjaustymo peiliai
Taigi labai džiaugiuosi pirkiniu už 400 Lt
Dabar turbūt domins fri bulvyčių ir azijietiški peiliai bei šluotelė ir kablys tešlai iš MCM 5530 modelio.
QUOTE(irisas @ 2013 11 19, 14:32)
ai dar nuolaidų man nepadarė
tai už kiek pirkai kombianą ir kiek už diską užsiprašė? Aš gi irgi panašiu metu pas juos pirkau, tai įdomu. Nes internete mačiau kaina pakelta.
QUOTE(egllute @ 2013 11 20, 01:01)
Šiaip ne taip išsirinkau Bosch MCM 5529
tai sveikinimai . Žinai skaičiau ir bijojau kad parašysi jog MUM niekuo negeresnis
Kad yra siauresnė anga į indą turi omenį naudojant stūmoklį (jis iš 2 dalių) nepagalvojau jo taip panaudot, gal rimtai bus variantas kad morkos nesigultų tarkuojant
ar pigiau bus priedus užsisakant? Įtariu tikslas buvo kubelius turėt, gal ir variantas ta komplektacija.
QUOTE(egllute @ 2013 11 14, 23:41)
Dar kartą dėkoju Užsisakiau reikiamą dalį
QUOTE(Goniuke @ 2013 11 20, 14:58)
Kad yra siauresnė anga į indą turi omenį naudojant stūmoklį (jis iš 2 dalių) nepagalvojau jo taip panaudot, gal rimtai bus variantas kad morkos nesigultų tarkuojant
ar pigiau bus priedus užsisakant? Įtariu tikslas buvo kubelius turėt, gal ir variantas ta komplektacija.
jei is dvieju daliu tuomet tam ir skirtas tas stumoklis.
Kol kas atrodo, kad dalys visai nepigesnes.
Nusprendziau 5529 imti del to, kad priedai ir pagrindinis indas maziau vietos uzimtu, kubeliu pjaustykles. Taip pat nusprendziau nebenaudoti mesmales, o tarkim mesyte smulkinti kartu su svogunu kapokleje. Tai tik del teslos tikrai gaila, kad nebeturiu MUM5 Idomu kiek sitas laikys o tai man vis ismeginti kazka naujo norisi
Papildyta:
QUOTE(DuoDuo @ 2013 11 20, 15:07)
Dar kartą dėkoju Užsisakiau reikiamą dalį
man ten kainos patiko. Kiek atsiejo?