Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

Tikrai tinka kubeliu pjaustykle ir sulciaspaude. Tik pirmoji kainuoja daug pinigu oantraja mazai kas naudoja, per daug vargo mano nuomone.

jei kietesne tesla tai visi kombainai judaja minkant.
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 03, 22:59)
Tikrai tinka kubeliu pjaustykle ir sulciaspaude. Tik pirmoji kainuoja daug pinigu oantraja mazai kas naudoja, per daug vargo mano nuomone.

jei kietesne tesla tai visi kombainai judaja minkant.

tikrai kubeliu pjaustykle kainuoja brangiai sad.gif gal kas esate pirkusios ir zinote kur rasti "gera" kaina? smile.gif
o kodel su sulciaspaude daug vargo, gal naudojate egllute?
Atsakyti
Gal kam teko naudoti Philips hr7762/00? Pradžiui norėjau tik blenderio, o paskui išsirinkau šitą mini kombainiuką. Ką manot?

hr7762/00
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 11 03, 23:38)
tikrai kubeliu pjaustykle kainuoja brangiai sad.gif gal kas esate pirkusios ir zinote kur rasti "gera" kaina? smile.gif
o kodel su sulciaspaude daug vargo, gal naudojate egllute?

is pradziu naudojau, bet atsibosdavo o ir ranka pavarkdavo belaikant perpjautus apelsinus wink.gif jei jau norisi daznai sulciu neatmesciau galimybes isigyti sulciaspaude
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2013 11 04, 05:53)
Gal kam teko naudoti Philips hr7762/00? Pradžiui norėjau tik blenderio, o paskui išsirinkau šitą mini kombainiuką. Ką manot?

hr7762/00

tikrai visai nieko ir kaina nebloga, man truktu tik sluoteles baltymams
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 04, 18:49)
is pradziu naudojau, bet atsibosdavo o ir ranka pavarkdavo belaikant perpjautus apelsinus wink.gif jei jau norisi daznai sulciu neatmesciau galimybes isigyti sulciaspaude
Papildyta:

tikrai visai nieko ir kaina nebloga, man truktu tik sluoteles baltymams

o pats spaudimo procesas ilgai uztrunka, lyginant su sulciaspaude?
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 11 04, 21:09)
o pats spaudimo procesas ilgai uztrunka, lyginant su sulciaspaude?

nezinau kaip kitoms, bet man ilgai. Man nepatinka spausti vaisiu i besisukancia dali, toks jausmas, kad gali suluzti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 04 lapkričio 2013 - 22:03
QUOTE(egllute @ 2013 11 04, 22:02)
nezinau kaip kitoms, bet man ilgai. Man nepatinka spausti vaisiu i besisukancia dali, toks jausmas, kad gali suluzti wink.gif

aciu uz nuomone smile.gif o galbut naudojates ir kubeliu pjaustykle? kaip veikia ji?
Atsakyti
O kaip kombainiukas siemens mk55400? Va toks?
Biski tik nesuprantu iki galo kokios ten funkcijos yra.. g.gif
Kaip suprantu tarkuoja smulkiai, stambiai, griezineliais ir lazdelelem? Tesla irgi minko?

O suriui tarkuot turi buti atskiras priedas ar jis tarkuojamas tiesiog su smulkios tarkos peiliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katiniena @ 2013 11 09, 16:06)
O kaip kombainiukas siemens mk55400? Va toks?
Biski tik nesuprantu iki galo kokios ten funkcijos yra.. g.gif
Kaip suprantu tarkuoja smulkiai, stambiai, griezineliais ir lazdelelem? Tesla irgi minko?

O suriui tarkuot turi buti atskiras priedas ar jis tarkuojamas tiesiog su smulkios tarkos peiliu? g.gif

man atrodo tokio atitikmuo yra Bosch 5530. Kiek žinau geras modeliukas. Tešlą minko bet ne taip gerai kaip su tam skirtu (kur yra minkymo dubuo) kombainu, bet jei labai dažnai nenaudosit tešlai minkyti kažin ar labai skirsis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 09, 21:51)
man atrodo tokio atitikmuo yra Bosch 5530. Kiek žinau geras modeliukas. Tešlą minko bet ne taip gerai kaip su tam skirtu (kur yra minkymo dubuo) kombainu, bet jei labai dažnai nenaudosit tešlai minkyti kažin ar labai skirsis wink.gif

aš jau kaip ir apsisprendžiau pirkti Bosch 5529, bet labai norėtūsi dar ir tešlos minkymo antgalio bei šluotelės (kaip, kad turi 5530). Gal kas turit ir nenaudojat tešlos minkymo antgalio nuo 5530 kombaino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 27, 11:25)
jį galima papildomai užsisakyti

Laba,
o kur ir kaip galima užsisakyti papildomas dalis?
Mano Braun Multiquick reikalinga plastikinė dalis, į kurią dedasi peiliukai daržovių smulkinimui:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 03, 15:04)
O kuom ta mėsmalė tau pasirodė prastoka? Ar kad mažą kiekį galima tik sumalti ir gerklė per maža ar sunkiai mala, stringa, ar kokios detalės plastmasinės ar netvirtos, ar dar kažkas negerai? Nors šiaip mėsmalės lyg ir nereikia labai, bet jei pusę kombaino kainos ji sudaro ir ji prastoka, tai gal man tokio nereikia.  doh.gif  Niekaip neapsisprendžiu. Noriu pigiau, bet tas pigesnis variantas MCM5529 (profi Kubixx) kažkaip abejonių kelia. Dėl minkymo, pjaustymo patikimesnis lyg MUM54251 atrodo.
Kaip tau atrodo?  ax.gif

mėsmalę aš turiu kenwood nu nepalyginamai rimčiau atrodo ax.gif "gerklės" jų visų nedidelės, neišvengiamai tenka mėsą smulkint, nėra ji plasmasinė, mano manymu elementariai mėsmalei mažoka 900W galios. Kokius porą kg. mėsos manau tikrai įveiktų, o didesniems kiekiams reiktų galingesnės.

QUOTE(SSerena @ 2013 11 05, 16:12)
aciu uz nuomone smile.gif o galbut naudojates ir kubeliu pjaustykle? kaip veikia ji?

be priekaištų thumbup.gif mano visos sriubos dabar kubelinės biggrin.gif ir bulves ir morkas ir svogūnus ir t.t. kubeliais varau cool.gif

pagalvojau galėtų jie daryt kombainą tik pjaustymui ir minkymui skirtą. Nes realiai bent jau man nei citrusai (vistiek neatstoja sulčiaspaudės) nei kokteilinė (rankinis blenderis žyyymiai patogiau) nei mėsmalė (galios trūksta) nereikalingos blush2.gif Bet dėja joks gamintojas to nesiūlo unsure.gif
Papildyta:
dar šluotele norėjau pasidžiaugt. Pirmą kartą čiupinėjau kietai išplaktus baltymus, tiesiog sniegas gavosi bigsmile.gif nerealiai thumbup.gif visur rašo receptuose baltymus išplakti iki standžių putų, be stacionaraus plakiklio turbūt neįmanoma, arba man niekad neužteko kantrybės su rankoj laikomu plakikliu (šluotelė prie blenderio ar pan.) iki tokio standumo išplakt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goniuke: 13 lapkričio 2013 - 09:27