Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

O vat prašau ir man patarkit kokį agregatą man įsigyti 4u.gif
Tas visų išgirtasis Boshas labai vilioja, bet man tiek priedų nereikia, nes mėsmalę turiu, kokteilinės nelabai reikia, nes blenderį gerą turiu, sulčiaspaudės (citrusam ir necitrusam) irgi nereikia, nes turiu, tai vat norimos funkcijos:
tarkavimas (bulvių taip pat)
pjaustymas
pjaustymas kūbeliais irgi pageidautinas
plakimas, maišymas
tešlos minkymas.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 22, 13:58)

esu pikta pikta ant boscho... ir ant savęs sad.gif

kažkaip Jūs čia žiauriai unsure.gif
aš tai bulvių priedo nepirkau, bet va kubeliais, azijietisku ir smulkia tarka neatsidžiaugiu wub.gif o dar kietą tešlą kaip idealiai minko rolleyes.gif
mėsmalę turiu ir aš rimtesnę, bet va kokiems žemaičių blynams ruošti pilnai pakanka ir šios.
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2013 10 30, 09:33)
aš tai bulvių priedo nepirkau, bet va kubeliais, azijietisku ir smulkia tarka neatsidžiaugiu wub.gif o  dar kietą tešlą kaip idealiai minko rolleyes.gif
mėsmalę turiu ir aš rimtesnę, bet va kokiems žemaičių blynams ruošti pilnai pakanka ir šios.

Labutis. Ir aš neapsisprendžiu, kokį kombainą ar blenderį pirkti.
Noriu, kad pjaustytų kubeliais, būtų sulčiaspaudė, minkytų tešlą, kiaušinio baltymus plaktų ir būtų labai stambi burokinė tarka.
Galvoju apie MUM54251, tik nesuprantu, ar ten yra sulčiaspaudė obuoliams, morkoms? Gal kas pamatavo, kokio dydžio būna supjaustyti kubeliai ir kokio pločio sutarkuoti burokėliai? doh.gif lotuliukas.gif doh.gif Man tai labai svarbu žinoti.
Mėsmalė kaip lyg ir nelabai reikalinga, tai pasižiūrėjau paparsatesnę, pigesnę MCM5529, bet ir čia kažin, ar yra sulčiaspaudė?
Dar žiūrinėjau blenderį Philips HR1659, bet ir čia lyg sulčiaspaudės nėra.
Philips HR7778 turbūt yra normali sulčiaspaudė morkoms, obuoliams, bet nėra plaustyklės kubeliams, nors yra reguliuojamas pjaustymo diskas. Ir nerandu, kad būtų galima Philipsams papildomai kokį priedą nusipirkt.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 09 25, 07:53)
dėžę turėjau, viską turėjau. Tik maniau, kad gali nepriimti dėl įskelto kombaino kraštelio (niekaip nesuprantu kas jam galėjo atsitikti, numestas nebuvo) ir citrusinė sulčiaspaudė įskilusi, nes numečiau, bet praėjo...

Eglutte, gal tu galėtum patarti dėl kombaino? Kokį tu ten pati Bošiuką turėjai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 03, 04:17)
Labutis. Ir aš neapsisprendžiu, kokį kombainą ar blenderį pirkti.
Noriu, kad pjaustytų kubeliais, būtų sulčiaspaudė, minkytų tešlą, kiaušinio baltymus plaktų ir būtų labai stambi burokinė tarka.
Galvoju apie MUM54251, tik nesuprantu, ar ten yra sulčiaspaudė obuoliams, morkoms? Gal kas pamatavo, kokio dydžio būna supjaustyti kubeliai ir kokio pločio sutarkuoti burokėliaidoh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif Man tai labai svarbu žinoti.

Vakar pirmą kartą išbandžiau pjaustyklę kubeliais thumbup.gif didžiulis bliūdas baltos mišrainės. Burokėlius supjaustė 1cm*0,8cm*0,7cm thumbup.gif dydžio kubeliais. Didžioji tarka tarkuoja turbūt panašiai kaip runkelių tarka senovinė biggrin.gif Bet vakar suvakavau tokius stambiai tarkuotus, žiūrėsim kaip pojūtis bus valgant. Sulčiaspaudės obuoliams nėra, nebet tarkuot su papildoma bulvių tarką ir spaust per merliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 11 03, 11:43)
Vakar pirmą kartą išbandžiau pjaustyklę kubeliais  thumbup.gif didžiulis bliūdas baltos mišrainės. Burokėlius supjaustė 1cm*0,8cm*0,7cm  thumbup.gif dydžio kubeliais. Didžioji tarka tarkuoja turbūt panašiai kaip runkelių tarka senovinė  biggrin.gif Bet vakar suvakavau tokius stambiai tarkuotus, žiūrėsim kaip pojūtis bus valgant. Sulčiaspaudės obuoliams nėra, nebet tarkuot su papildoma bulvių tarką ir spaust per merliuką  smile.gif

Ačiū labai už atsakymą. aciuks.gif drinks_cheers.gif
Kubeliai bus liuks. Tik va dabar galvoju, ar nebus tarka per didelė, nors mama nori, kad būtų labai stambiai tarkuojami burokėliai. Jos draugė turėjo Philips HR 7774, tai mamai nepatiko, kad per smulkiai burokinė tarkuoja.

Ar įmanoma būtų pamatuoti (kalbu apie Bosh MUM54251), kokio pločio, kiek milimetrų tie stambūs tarkiai gaunasi? Ar yra smulkesnė, bet ne per smulki tarka, kad jei nepatiks, kaip stambiai tarkuoja, kad tarkuotų smulkiau?
Papildyta:
QUOTE(Goniuke @ 2013 10 30, 09:33)
aš tai bulvių priedo nepirkau, bet va kubeliais, azijietisku ir smulkia tarka neatsidžiaugiu wub.gif o  dar kietą tešlą kaip idealiai minko rolleyes.gif

O kuom ta mėsmalė tau pasirodė prastoka? Ar kad mažą kiekį galima tik sumalti ir gerklė per maža ar sunkiai mala, stringa, ar kokios detalės plastmasinės ar netvirtos, ar dar kažkas negerai? Nors šiaip mėsmalės lyg ir nereikia labai, bet jei pusę kombaino kainos ji sudaro ir ji prastoka, tai gal man tokio nereikia. doh.gif Niekaip neapsisprendžiu. Noriu pigiau, bet tas pigesnis variantas MCM5529 (profi Kubixx) kažkaip abejonių kelia. Dėl minkymo, pjaustymo patikimesnis lyg MUM54251 atrodo.
Kaip tau atrodo? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 03 lapkričio 2013 - 13:13
Snaudale, aš turėjau Bosch MUM 56340, gaila, kad jame nebuvo kubelių pjaustyklės. Patiko man šis kombainas, bet stambi burokinė tai tikrai stambi, maždaug dviem trečdaliais didesnė nei įprastinė burokinė tarka (t.y. tarkiai).
Mėsmalė man patiko, malė tikrai gerai, tik susmulkinti jau reikėdavo laiko.

Nemanau, kad Bosch MUM 5... tarkuoja daržoves geriau nei Bosch 5529, bet tešlos minkymui tai tikrai skirtas pirmasis. Man patinka, kad 5529 indai mažesni ir į nedidelę indaplovę galima sudėti, ne taip kaip MUM modeliukų. Be to ir kaina 5529 gerokai geresnė ir jis univeralesnis nes tame didžiajame inde ir mėsą sukapoji ir tešlą plaki ir daržoves smulkini be kažkokių didelių priedų. Nenusivyliau bosch'ais, o ir garantinis gerai tvarkomas, tik jie jau ir kainuoja ne šimtą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2013 11 03, 13:48)
Snaudale, aš turėjau Bosch MUM 56340, gaila, kad jame nebuvo kubelių pjaustyklės. Patiko man šis kombainas, bet stambi burokinė tai tikrai stambi, maždaug dviem trečdaliais didesnė nei įprastinė burokinė tarka (t.y. tarkiai).
Mėsmalė man patiko, malė tikrai gerai, tik susmulkinti jau reikėdavo laiko.

Nemanau, kad Bosch MUM 5... tarkuoja daržoves geriau nei Bosch 5529, bet tešlos minkymui tai tikrai skirtas pirmasis. Man patinka, kad 5529 indai mažesni ir į nedidelę indaplovę galima sudėti, ne taip kaip MUM modeliukų. Be to ir kaina 5529 gerokai geresnė ir jis univeralesnis nes tame didžiajame inde ir mėsą sukapoji ir tešlą plaki ir daržoves smulkini be kažkokių didelių priedų. Nenusivyliau bosch'ais, o ir garantinis gerai tvarkomas, tik jie jau ir kainuoja ne šimtą wink.gif

AČIŪ aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu kombaina BOSCH MUM 52120, jau antri metai naudojuosi ir negaliu atsidziaugti - pagalbininkas nepakeiciamas smile.gif
user posted image
taciau labai noreciau, kad mano kombainas turetu ir kubeliu pjaustymo galimybe, ieskojau internete ir radau, jog tokia galimybe turi BOSCH MUM 54251, taciau ar si kubeliu pjaustymo diska galima butu naudoti su MUM 52120? ir galbut kas zino kaip vadinasi si dalis (nr ar pan.) galbut tuomet iseitu ja rasti interenete ir nusipirkti.

Taip pat, gal zinote ar citrusinių vaisių sulčiaspaudė MUZ5ZP1
user posted image
tinka MUM 52120?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSerena: 03 lapkričio 2013 - 19:47
QUOTE(SSerena @ 2013 11 03, 19:47)
Sveikos, turiu kombaina BOSCH MUM 52120, jau antri metai naudojuosi ir negaliu atsidziaugti - pagalbininkas nepakeiciamas smile.gif

Radau, kad tas priedas vadinasi BOSCH MUZ5CC1 Cube Cutter.
Yra jis čia:
http://www.amarket.l...earchparam=MUM5

Supratau, kad tinka visiems MUM5..., bet nesu įsitikinusi.

Ir tavęs norėjau paklausti: o kaip tas tešlai minkyti kablys? Per YOUTUBE pažiūrėjus filmuką, kaip maišo tešlą, kažkaip baisokai atrodo - visa mašina kratosi, ant kablio prilipęs tešlos gumulas tik vartosi ir labai sunkiai. Ar čia tik taip per video pasirodė, ar vis tik gerai tešlą išminkko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 03 lapkričio 2013 - 20:28
QUOTE(Snaudale @ 2013 11 03, 20:23)
Radau, kad tas priedas vadinasi BOSCH MUZ5CC1 Cube Cutter.
Yra jis čia:
http://www.amarket.l...earchparam=MUM5

Supratau, kad tinka visiems MUM5..., bet nesu įsitikinusi.

Ir tavęs norėjau paklausti: o kaip tas tešlai minkyti kablys? Per YOUTUBE pažiūrėjus filmuką, kaip maišo tešlą, kažkaip baisokai atrodo - visa mašina kratosi, ant kablio prilipęs tešlos gumulas tik vartosi ir labai sunkiai. Ar čia tik taip per video pasirodė, ar vis tik gerai tešlą išminkko?

labai aciu! smile.gif

tiesa pasakius, siuo kabliu naudojuos retokai, taciau isties taip ir maiso - sunkiai, visas kombainas atrodo trata is jegos, taciau isminko gerai, bent jau as likau patenkinta, nors mano patirtis nera didele, kokie 5 kartai...viena karta minkiau tikrai dideli kieki teslos, ko gero siek tiek per daug buvau jos pridejus i inda, taciau nepaisant to tesla isminke be priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(SSerena @ 2013 11 03, 20:33)
labai aciu! smile.gif

Ačiū ir tau už info.
Atsakyti