QUOTE(autojo @ 2015 11 03, 12:59)
Sveikos,
Gal padėsite man, niekada nečiupinėjusiai jokio kombaino...
Ten tie rašomi privalumai:
1. daržovių tarkavimas ir pjaustymas t.y. įmeti morką ir gauni morkų salotas (sutarkuoja kaip su burokine tarka ar ten tokiais smulkiais šiaudeliais)?
2. tešlos minkymas - tai reiškia, kad pvz. kepant mielines bandeles liksiu švariom rankom?
3. O kokia funkcija paslėpta po žodžiu smulkinimas?
žodžiu, realiai man reikalingas bulvių tarkavimas, kartais mėsmalė, vaikams patiktų kokteilinė - gal kas patartų kokį aparatą pirkti šiems poreikiams?
o kitus privalumus bandau išsiaiškinti ar jų reikia man - gal tik gero kombaino reikia, kad tapčiau nuostabia viręja
ačiū atsakiusioms
Pabandysiu trumpai atsakyti:
1. Žiūrint kokie diskai būna komplekte. Jeigu komplekte įeina pjaustymo šiaudeliais diskas, taip ir būna parašyta. Jeigu tarkavimas, tai bus kaip burokine tarka (būna dvipusiai stambiau ir smulkiau, kaip koks gamintojas). Dar būna pjaustymo griežinėliais diskas.
2. minkymo darbą atliks kombainas, bet suformuoti teks pačiai. Tad rankom šiaip ar taip vistiek teks padirbeti, bet tai jau "mizeris".
3. Čia tikriausiai turite omenyje didelį peilį? Panaudojimo galimybės plačios - nuo mėsos kapojimo iki užtepų paruošimo ir t.t.
Komplektacijos prasme mano akimis neblogas variantas yra
Philips HR 7778/00. Nemažai yra pirkusių ir čia, gal plačiau pasisakys ir pakomentuos. Tik nzn ar tiek daug visko Jums reikia iš tų priedų, gal užtektų ir kokio paprastesnio kombainiuko.