Sunku pasakyti, bet jei yra vietos rusyje tai ten gal ir nunešti
QUOTE(matuke @ 2013 09 27, 10:32)
Gal pas kanors atliko ar siaip nenaudojamas toks Braun blenderio priedas kur baltymams skirtas plakti?
http://s020.radikal....1f2222577f0.jpg
http://s020.radikal....1f2222577f0.jpg
jį galima papildomai užsisakyti
Na va pagaliau isigijau. Issirinkau kenwood fp925. Isbandziau beveik viska (liko citrusu sulciaspaude ir plakimo sluoteles nenaudotos). Mano ispudziai:
Malunelis gerai padare cukraus pudra (truko truputi ilgiau nei kavamalei, bet cukraus daugiau buvo pripilta).
Kokteiline tikriausiai tokia kaip ir visos tik kad sunki (stikline).
Nustebino sulciaspaude, galvojau bus prasta, bet isspaude beveik visiskai sausai.
Riekeliu diskas supjauste pomidorus, nesutryne.
Dariau mieline tesla, susitvarke puikiai.
Peiliai visi labai astrus.
Didziausias man sio kombaino minusas, kad palieka ziauziuku tarkuojant. Jie nedideli, juos galima palikti, bet as isimu. Isimti lengva nes visi buna vienoj vietoj.
Likau patenkinta siuo pagalbininku, tikiuosi ilgai tarnaus.
Malunelis gerai padare cukraus pudra (truko truputi ilgiau nei kavamalei, bet cukraus daugiau buvo pripilta).
Kokteiline tikriausiai tokia kaip ir visos tik kad sunki (stikline).
Nustebino sulciaspaude, galvojau bus prasta, bet isspaude beveik visiskai sausai.
Riekeliu diskas supjauste pomidorus, nesutryne.
Dariau mieline tesla, susitvarke puikiai.
Peiliai visi labai astrus.
Didziausias man sio kombaino minusas, kad palieka ziauziuku tarkuojant. Jie nedideli, juos galima palikti, bet as isimu. Isimti lengva nes visi buna vienoj vietoj.
Likau patenkinta siuo pagalbininku, tikiuosi ilgai tarnaus.
QUOTE(Gedd @ 2013 10 15, 10:46)
Na va pagaliau isigijau. Issirinkau kenwood fp925. Isbandziau beveik viska
[...] Didziausias man sio kombaino minusas, kad palieka ziauziuku tarkuojant. Jie nedideli, juos galima palikti, bet as isimu. Isimti lengva nes visi buna vienoj vietoj.
[...] Didziausias man sio kombaino minusas, kad palieka ziauziuku tarkuojant. Jie nedideli, juos galima palikti, bet as isimu. Isimti lengva nes visi buna vienoj vietoj.
sveikinam su nauju pirkiniu
minusas matyt kaip ir visur, kad kombainas tai rankos ir iki menkiausio gabaliuko negali sutarkuoti
aš irgi savuoju Boschiuku vis dar džiaugiuosi, va jubiliejus nesenai buvo, tai žyymiai greičiau viskas ėjosi su pagalbininku
Sveiki
Turiu klausima bosch turetojoms
Ar Bosch 54251 arba 54240 kokteilinese, sukapoja tarkim riesutus?
O pvz varske jei reikia sutrinti, padaryti be grudeliu tai padaro kokteiline?
Jau net galva skauda nuo rinkimosi ir neissirinkimo:)
QUOTE(vilmuze1 @ 2013 10 20, 17:55)
Sveiki
aš to nedariau, bet su tokios konsistensijos masėmis sunkiai susitvarko, dažniausiai reikia daugiau skysčio, kad gerai susmulkintų
o boscho bulvių diskas normaliai sutarkuoja bulves kugeliui/cepelinams? arba kažką ne taip sudėjau arba man kaip smulki burokinė tarka tarkuoja
QUOTE(MAMICY @ 2013 10 21, 21:04)
o boscho bulvių diskas normaliai sutarkuoja bulves kugeliui/cepelinams? arba kažką ne taip sudėjau arba man kaip smulki burokinė tarka tarkuoja
O ar papildomai priedą įsigijote bulvėms tarkuoti?
QUOTE(egllute @ 2013 10 21, 21:30)
O ar papildomai priedą įsigijote bulvėms tarkuoti?
įsigijau, tik vizualiai jis man atrodė toks pats kaip kompekte, tai bandžiau su tuo komplektiniu... vakar temą seną paskaitinėjau, tai vat šiandien dar bandysiu su tuo papildomu...
beje mano brangusis, turintis šiek tiek žinių metalo apdirbime, pakraaupo nuo nekokybiško metalo apdirbimo mėsmalėj... ir plasmasinės detalės jam nepatiko žodžiu vakar buvom nusivylę... šiandien duosim kombainui šansą reabilituotis...
ir dar aš pražioplinau, kad koktelinė komplekte tik litrinė mūsų šeimynai stipriai per maža... praeitoj temoj taaip ir neradau ar kas nors daužė ledą su boschiniu kombainu... pažiūrėjau, kad mano turima kokteilinė yra 600w, o kombainas 900, pulsinis rėžimas irgi yra... tai gal sakau turės pakankamai jėgos? tada gal galima dasipirkti normalaus dydžio kokteilinę...
pabandžiau spec peilį.. visiška parodija bulvių tarkos... tarkuoja "šniūriukais", šalia to dar masėje lieka visokių bulvių kampelių, gabalėlių. palieka vos ne po ketvirtadalį bulvės suktis ant to tarkavimo mechanizmo... gaila išleistų pinigų... pamoka visoms kitoms - nežino užsieniečiai kas yra bulvių tarka...
esu pikta pikta ant boscho... ir ant savęs
esu pikta pikta ant boscho... ir ant savęs