Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(FruitCocktail @ 2015 04 17, 12:58)
Gal padėsit man, ar yra Bosch MUM57860 modelyje bulvių tarkavimo funkcija / diskas? Vienur rašo, kad yra, kitur rašo, kad nėra  doh.gif

Turiu si kombaina, tarkavimo funkcija tikrai yra thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 19, 21:24)
Аčiū, labai padėjote, dabar reiks apsispręsti. 4u.gif
Dar dėl kombaino, gal kas patarsit. blush2.gif
Kuo skiriasi virtuvinis kombainas Bosch MUM 54240 nuo MUM 57860 ? Galingumas tas pats, komplektacija irgi panaši. Gal korpuse skirtumas?
Antrasis brangesnis (Skirtumas tarp kombainų apie 70-80 €.  g.gif).
Tas antras turi dviem tarkavimo diskais daugiau (kombainas perkamas dėl tešlos minkymo ir mėsmalės, o tarkavimas ir citrusų spaudyklė nebus naudojama).
Antrame yra maišymo šluotelė su silikonu padengtais kraštais. Kuo ta šluotelė yra geresnė?
Ar yra kitų skirtumų, kurių nepastebėjau?
Patarkit, kurį imti? Permokėti nelabai norisi. doh.gif

Pagrindinis skirtumas manau korpuse, kadangi pirmo varianto korpuso medziaga plastikas o antrojo - metalas

Atsakyti
Sveikos.ieskau kombaino, kad turetu bulviu tarkavimo f-ja, butu mesmale, pjaustykles siaudeliais ir t.t., tesla maisyti, kkokteilius plakti.kiek ieskojau, nelabai randu, kad darytu viska:) padekit issirinkti modeli, kaina nelabai turi itakos:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 17, 14:00)
paveikslėlyje parodytas, matyt kažkur pamiršo parašyti. Googl įsimeskit "Bosch MUZ 45RS1" pamatysit kuris)

Nusipirkau nesulaukus, tikrai yra tas priedas, jau ragavom bulvinių blynų thumbup.gif

QUOTE(dadadam @ 2015 04 19, 21:21)
Turiu si kombaina, tarkavimo funkcija tikrai yra  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(kanutia @ 2015 04 20, 08:27)
Sveikos.ieskau kombaino, kad turetu bulviu tarkavimo f-ja, butu mesmale, pjaustykles siaudeliais ir t.t., tesla maisyti, kkokteilius plakti.kiek ieskojau, nelabai randu, kad darytu viska:) padekit issirinkti modeli, kaina nelabai turi itakos:) drinks_cheers.gif

Prieš keletą dienų nusipirkau Bosch MUM57860, turi visas Jūsų išvardintas funkcijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 04 20, 14:33)
Nusipirkau nesulaukus, tikrai yra tas priedas, jau ragavom bulvinių blynų  thumbup.gif
drinks_cheers.gif
Prieš keletą dienų nusipirkau Bosch MUM57860, turi visas Jūsų išvardintas funkcijas smile.gif

Aciu.bandysiu ieskoti:)
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 04 20, 13:33)

Kuo šis modelis skiriasi nuo MUM56Z40? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dadadam @ 2015 04 19, 22:21)
Pagrindinis skirtumas manau korpuse, kadangi pirmo varianto korpuso medziaga plastikas o antrojo - metalas

Niekur neparašyta apie korpusus... Arba nerandu...
Sulyginau svorius:
MUM 57860 sveria 7.2 kg
MUM 54240 sveria 7.4 kg

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 20, 13:05)
Papildyta:
Sulyginau svorius:
MUM 57860 sveria 7.2 kg
MUM 54240 sveria 7.4 kg

g.gif

Be spalvos skirtumo, MUM 57860 turi du papildomus tarkavimo diskus ir kitokį maišymo antgalį
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 20, 14:05)
Papildyta:
Sulyginau svorius:
MUM 57860 sveria 7.2 kg
MUM 54240 sveria 7.4 kg

g.gif

https://www.topocent...h-mum57860.html

http://www.kainos.lt...0-p665800/about

Info apie korpuso medziaga rasite specifikacijoj, ta pacia info galite rasti ir uzsienietiskuose psl 4u.gif
Atsakyti

sveiki, iškylo klausimas, jei man reikia mėsmalės, bulvių tarkavimo funkcijos ir sulčiauspaudės ar geriau pirkti viską atskirai ar visas šias funkcijas atliekantį bosch mum kombainą? bent jau anksčiau man patarė kad negali vienas daiktas atlikti visų funkcijų gerai, bet gal jau ištobulėjo prietaisai, šiaip vietos pasidėjimui turiu, tai galėčiau ir 5 prietaisus pasidėti:)))
Atsakyti
QUOTE(marina30 @ 2015 04 27, 23:22)
sveiki, iškylo klausimas, jei man reikia mėsmalės, bulvių tarkavimo funkcijos ir sulčiauspaudės ar geriau pirkti viską atskirai ar visas šias funkcijas atliekantį bosch mum kombainą? bent jau anksčiau man patarė kad negali vienas daiktas atlikti visų funkcijų gerai, bet gal jau ištobulėjo prietaisai, šiaip vietos pasidėjimui turiu, tai galėčiau ir 5 prietaisus pasidėti:)))

Jei ne po kiaule kasdien malsit tai tiks mesmale. Atskirai mesmales buna greitesnes, anga didesne, bet jei nedideliais kiekiais tai tikrai uzteks mum mesmales. Del bulviatarkes tai net nesvarstyciau, man kombainas tuo klausimu geresnis. Del sulciaspaudes nepakomentuosiu, tame modelyje nebuvo, bet bet kokiu atveju rinkciausi letaeige sulciaspaude jei jau jos is vis reikia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 28 balandžio 2015 - 06:14
QUOTE(marina30 @ 2015 04 27, 22:22)

Jei ne kasdien malate mėsą ir tarkuojate bulves, tikrai užteks kombaino. Manasis Bosch MUM turi tik citrusų sulčiaspaudę, o jei reikia "tikros", rinkitės lėtaeigę smile.gif
Atsakyti

Pradedu žvalgytis kombaino, reikia, kad darytu viską smile.gifišskyrus bulvių tarkavimą ir mėsos malimą, nes turiu atskirus aparatus biggrin.gif ar būna tokių komplektacijų? padekit išsirinkti, modelis ir kaina nelabai turi įtakos:)

Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 04 29, 09:36)
Pradedu žvalgytis kombaino, reikia, kad darytu viską smile.gifišskyrus bulvių tarkavimą ir mėsos malimą, nes turiu atskirus aparatus biggrin.gif ar būna tokių komplektacijų? padekit išsirinkti,  modelis ir kaina nelabai turi įtakos:)

Parasykit ka pagal Jus reiskia "viska" - tai labai individualu.
Atsakyti