Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 14, 21:28)
Patarkit kurį trintuvą imti. Noriu, kad būtų galima bent kažką sutarkuoti nedideliais kiekiais.
Renkuosi tarp:

PHILIPS HR1677/90

BOSCH MSM88190

BRAUN MQ 785 Patisserie PlusFP Plakiklis

Tik dvejonės ima ar verta imti su tokia tarka - ar gerai tarkos. Ar nepalieka didelių nesutarkuotų gabalų. g.gif
Ar visdėlto geriau imti paprastesnį - kažką tokio

BRAUN MQ 745 Aperitive BC HC

Na jei man reikėtų rinktis tik iš rankinių trintuvų, tai net nesvarstyčiau ir imčiau su tarka. Gerokai palengvina darbą, nematau prasmės iš vis tą paskutinį variantą imti, jo kaina nėra labai maža. O iš tų pirmųjų tai turbūt kokią kaina labiau tiktų tą ir pasirinkčiau. Šiaip ar taip man nelabai patinka neturėti laisvų rankų, nes reikia laikyti mygtuką ir ka-kiek spausti, kad indas nejudėtų, o su kita ranka dėti daržoves ir jas spausti į vidų. Kombainas man priimtinesnis, tik kai nereikia didesnių kiekių pritarkuoti, nelabai smagu didelį inda plauti ir aišku jei blenderio reikės jau teks pilstyti į kokteilinę ar pagrindinį indą, gal nelabai patogu jei mažyliui košytę trinsit nedideliais kiekiais.
Atsakyti
QUOTE(dadadam @ 2015 04 15, 07:37)
Turiu philips labai panasu kaip pirmoje jusu foto (be to pjaustymo disko)  tai man pradziai pilnai pilnai uzteko,  ir pjaustykles ir sluoteles plakimams, blenderiuodavau kasdien kosytes vaikiukui, tyrsriubes darydavau. Ir kokybiskas labai, jau beveik 6 metus turiu ir pfu pfu pfu jauciu dar tiek pat uzteks smile.gif

Tik vat laikui begant jau prireike daugiau funkciju, tai pirkau bosch ir su mesmale ir kad tesla minkytu....

Aš irgi dabar turiu Philips rankinį. Deja sluotele suluzo. Sužinojau kiek kainuos, nusprendžiau geriau kažką naujo nusipirkti. Bet kombainui kaip pas jus neturiu vietos, o ir poreikio tokio tureti kol kas nėra - neruosiu maisto dideliais kiekiais.

QUOTE(egllute @ 2015 04 15, 08:36)
Na jei man reikėtų rinktis tik iš rankinių trintuvų, tai net nesvarstyčiau ir imčiau su tarka. Gerokai palengvina darbą, nematau prasmės iš vis tą paskutinį variantą imti, jo kaina nėra labai maža. O iš tų pirmųjų tai turbūt kokią kaina labiau tiktų tą ir pasirinkčiau. Šiaip ar taip man nelabai patinka neturėti laisvų rankų, nes reikia laikyti mygtuką ir ka-kiek spausti, kad indas nejudėtų, o su kita ranka dėti daržoves ir jas spausti į vidų. Kombainas man priimtinesnis, tik kai nereikia didesnių kiekių pritarkuoti, nelabai smagu didelį inda plauti ir aišku jei blenderio reikės jau teks pilstyti į kokteilinę ar pagrindinį indą, gal nelabai patogu jei mažyliui košytę trinsit nedideliais kiekiais.

Tai kad visu trijų kaina labai panasi.
Noriu su tarka, bet kol kas be minčių kuri imti. Gal kas turi Braun MQ 785 ir galetu pakomentuoti...

Man tokio nedidelio tarkavimo aparato pakaktų - sutarkuoti kažką dviems žmonėms sriubai, salotoms. Tik dvejones ima ar nereikes puse morkos rankom pabaigti tarkuoti. doh.gif

Ta paskutinį turi kaimyne - patenkinta, sako dirba kaip bitute, naudojasi pusmetį ir viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 15, 11:33)

Man tokio nedidelio tarkavimo aparato pakaktų - sutarkuoti kažką dviems žmonėms sriubai, salotoms. Tik dvejones ima ar nereikes puse morkos rankom pabaigti tarkuoti. doh.gif

Ta paskutinį turi kaimyne - patenkinta, sako dirba kaip bitute, naudojasi pusmetį ir viskas ok.

tai ir imkit braun modeliuką, geri jie. Pusės morkos tikrai nereikės pertarkuoti rankiniu būdu, bet šioks toks galiukas liks, mažytis.
Atsakyti
As turiu Braun Multiquick 5 MR 570 Pâtisserie. Puikus aparatas. thumbup.gif Nors ir turiu normalu virtuves kombaina, bet mieliau naudoju trintuva, jei nereikia dideliu kiekiu, ar kokiu "rimtu" darbu atlikti. Jis mielesnis, mazesnis, kompaktiskesnis. Puikiai su juo pritarkuoju darzoves salotoms, sriuboms itt., malu/smulkinu riesutus, sokolada itt., plaku pieno kokteilius, minkau trapia tesla pyragams/ tartaletems, smulkinu zalumynus, ar kokius marinatus paruosiu, ar salotu uzpilus itt. ir pan.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 15 balandžio 2015 - 16:58
QUOTE(Renata123 @ 2015 04 15, 17:55)
As turiu Braun Multiquick 5 MR 570 Pâtisserie. Puikus aparatas. thumbup.gif Nors ir turiu normalu virtuves kombaina, bet mieliau naudoju trintuva, jei nereikia dideliu kiekiu, ar kokiu "rimtu" darbu atlikti. Jis mielesnis, mazesnis, kompaktiskesnis. Puikiai su juo pritarkuoju darzoves salotoms, sriuboms itt., malu/smulkinu riesutus, sokolada itt., plaku pieno kokteilius, minkau trapia tesla pyragams/ tartaletems, smulkinu zalumynus, ar kokius marinatus paruosiu, ar salotu uzpilus itt. ir pan.
4u.gif

Va tokiems darbams man ir reikia pagalbininko virtuvėje. Kad būtų po ranka, nesunkus, greit paruošiamas darbui, mažai vietos užimtų spintelėje.

Tik paaiškinkit man - jei įdėti peiliukus tarkavimui, tai gaunasi, kad viena ranka turi spausti mygtuką, kita ranka morkas stumdai? Ar aš ne taip suprantu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 15, 20:10)
Tik paaiškinkit man - jei įdėti peiliukus tarkavimui, tai gaunasi, kad viena ranka turi spausti mygtuką, kita ranka morkas stumdai? Ar aš ne taip suprantu? blush2.gif

Butent taip, bet man tai problemu nesudaro.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 04 16, 14:13)
Butent taip, bet man tai problemu nesudaro.

O jei į tą didžiausią indą įdėti svogūną, ar peiliukai apačioje normaliai susmulkins? blush2.gif

Vis galvoju ar imti tokį Braun ar paieškoti pažiūrėti kaip atrodo tas Philips - jis pigesnis. Iki šiolei jau ne vienus metus naudojuosi Philips blenderiu ir patenkinta esu šiuo brendu. Aišku nuo dažno naudojimosi kai kurios detales susidevėjo, bet nieko nėra amžino. rolleyes.gif
Atsakyti
Jei zymiai pigiau tai gal ir neverta i braun investuot, bet vis delto man jis patikimesnis
Atsakyti
Gal padėsit man, ar yra Bosch MUM57860 modelyje bulvių tarkavimo funkcija / diskas? Vienur rašo, kad yra, kitur rašo, kad nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FruitCocktail @ 2015 04 17, 12:58)
Gal padėsit man, ar yra Bosch MUM57860 modelyje bulvių tarkavimo funkcija / diskas? Vienur rašo, kad yra, kitur rašo, kad nėra  doh.gif

paveikslėlyje parodytas, matyt kažkur pamiršo parašyti. Googl įsimeskit "Bosch MUZ 45RS1" pamatysit kuris)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egllute: 17 balandžio 2015 - 14:02
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 17, 08:23)
* O jei į tą didžiausią indą įdėti svogūną, ar peiliukai apačioje normaliai susmulkins?  blush2.gif

** Vis galvoju ar imti tokį Braun ar paieškoti pažiūrėti kaip atrodo tas Philips - jis pigesnis. Iki šiolei jau ne vienus metus naudojuosi Philips blenderiu ir patenkinta esu šiuo brendu. Aišku nuo dažno naudojimosi kai kurios detales susidevėjo, bet nieko nėra amžino.  rolleyes.gif

* taip, kapoja gerai. Bet jei reikia sukapoti viena svoguna, tai ir to mazo indelio pakanka.

** Cia jau jus pati turite apsispresti koks modelis jums labiau tinka ir patinka, ir aisku kaina.

Kai rinkausi blenderi, tai irgi is pradziu ziurejau i Philips, nes tokios pat firmos turiu virtuvini kombaina, tfu, tfu, tfu, juo nesiskundziu. Bet butent tokios komplektacijos kokios as norejau, tik dabar tiksliai nepamenu, ar Philips neturejo, ar net per brangus buvo, todel issirinkau Braun.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 04 18, 00:12)
* taip, kapoja gerai. Bet jei reikia sukapoti viena svoguna, tai ir to mazo indelio pakanka.

** Cia jau jus pati turite apsispresti koks modelis jums labiau tinka ir patinka, ir aisku kaina.

Kai rinkausi blenderi, tai irgi is pradziu ziurejau i Philips, nes tokios pat firmos turiu virtuvini kombaina, tfu, tfu, tfu, juo nesiskundziu. Bet butent tokios komplektacijos kokios as norejau, tik dabar tiksliai nepamenu, ar Philips neturejo, ar net per brangus buvo, todel issirinkau Braun.

Аčiū, labai padėjote, dabar reiks apsispręsti. 4u.gif

Dar dėl kombaino, gal kas patarsit. blush2.gif
Kuo skiriasi virtuvinis kombainas Bosch MUM 54240 nuo MUM 57860 ? Galingumas tas pats, komplektacija irgi panaši. Gal korpuse skirtumas?
Antrasis brangesnis (Skirtumas tarp kombainų apie 70-80 €. g.gif).
Tas antras turi dviem tarkavimo diskais daugiau (kombainas perkamas dėl tešlos minkymo ir mėsmalės, o tarkavimas ir citrusų spaudyklė nebus naudojama).
Antrame yra maišymo šluotelė su silikonu padengtais kraštais. Kuo ta šluotelė yra geresnė?
Ar yra kitų skirtumų, kurių nepastebėjau?
Patarkit, kurį imti? Permokėti nelabai norisi. doh.gif
Atsakyti