QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 14, 21:28)
Patarkit kurį trintuvą imti. Noriu, kad būtų galima bent kažką sutarkuoti nedideliais kiekiais.
Renkuosi tarp:
PHILIPS HR1677/90
BOSCH MSM88190
BRAUN MQ 785 Patisserie PlusFP Plakiklis
Tik dvejonės ima ar verta imti su tokia tarka - ar gerai tarkos. Ar nepalieka didelių nesutarkuotų gabalų.
Ar visdėlto geriau imti paprastesnį - kažką tokio
BRAUN MQ 745 Aperitive BC HC
Renkuosi tarp:
PHILIPS HR1677/90
BOSCH MSM88190
BRAUN MQ 785 Patisserie PlusFP Plakiklis
Tik dvejonės ima ar verta imti su tokia tarka - ar gerai tarkos. Ar nepalieka didelių nesutarkuotų gabalų.
Ar visdėlto geriau imti paprastesnį - kažką tokio
BRAUN MQ 745 Aperitive BC HC
Na jei man reikėtų rinktis tik iš rankinių trintuvų, tai net nesvarstyčiau ir imčiau su tarka. Gerokai palengvina darbą, nematau prasmės iš vis tą paskutinį variantą imti, jo kaina nėra labai maža. O iš tų pirmųjų tai turbūt kokią kaina labiau tiktų tą ir pasirinkčiau. Šiaip ar taip man nelabai patinka neturėti laisvų rankų, nes reikia laikyti mygtuką ir ka-kiek spausti, kad indas nejudėtų, o su kita ranka dėti daržoves ir jas spausti į vidų. Kombainas man priimtinesnis, tik kai nereikia didesnių kiekių pritarkuoti, nelabai smagu didelį inda plauti ir aišku jei blenderio reikės jau teks pilstyti į kokteilinę ar pagrindinį indą, gal nelabai patogu jei mažyliui košytę trinsit nedideliais kiekiais.