Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Tanite @ 2015 04 03, 15:12)
Aš irgi tokios nuomonės dėl KitchenAid, imčiau tikrai ne tradicinės saugios spalvos. Bet čia aišku skonio reikalas, kiekvienas renkasi tai, kas jam arčiau širdies, ne veltui tokia pasirinkimo gama yra smile.gif

Man tai violetinis "gyvai" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 03 31, 21:28)
O kaip su mieline tešla, tešla duonai ar tešla koldūnams? Ar kombainas susitvarko?
Ir domina kaip šis kombainas sumala mėsą? Labai smulkiai reikia supjaustyti mėsą, kad įlistų į tą angą? Kaip greit gali sumalti mėsą ir ar neužsikemša jei pasitaiko kokių gyslų?

Perskaičiau visą temą, tai kiek suprantu Bosch MUM serijos kombainai vieni populiariausių. Kas turit įsigyję MUM 54251, MUM 52131, MUM 52120 - kaip ten yra su mėsmale? Kaip su tešla koldūnams ar mieline tešla duonai?

Parašykite kas jau ne vieną dieną naudojat... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 06, 21:01)
Perskaičiau visą temą, tai kiek suprantu Bosch MUM serijos kombainai vieni populiariausių. Kas turit įsigyję MUM 54251, MUM 52131, MUM 52120 - kaip ten yra su mėsmale? Kaip su tešla koldūnams ar mieline tešla duonai?

Parašykite kas jau ne vieną dieną naudojat...  blush2.gif

Ka ir kiek malsite su mesmale? Jei mesytes tik po kilograma ar du tai gerai susitvarko, didesniais kiekiais nebandziau, bet jei butu reikeje tai be baimes buciau malusi.
Su tesla viskas puiku.
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kada mano kenwoodas nusibaigs, pirksiu sita :

http://www.elektroma...nas-silver.html
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2015 04 07, 18:39)
Laukiu nesulaukiu, kada mano kenwoodas  nusibaigs, pirksiu sita :

http://www.elektroma...nas-silver.html

Kokio kenwood'o taip norisi atsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 07, 21:12)
Kokio kenwood'o taip norisi atsisakyti?

Kenwood multipro fp 920.
Turiu kitchenaid plakikli stacionaru, jau 6 metus, dabar labai kombaino uzsireike. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2015 04 06, 22:46)
Ka ir kiek malsite su mesmale? Jei mesytes tik po kilograma ar du tai gerai susitvarko, didesniais kiekiais nebandziau, bet jei butu reikeje tai be baimes buciau malusi.
Su tesla viskas puiku.

Čia tevams žiūriu kombaina. O jie mala retai, bet po daug - 7-8 kg iš karto.
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 04 09, 13:06)
Čia tevams žiūriu kombaina. O jie mala retai, bet po daug - 7-8 kg iš karto.

Tuomet manau drasiai galit rinktis bosch kuri nors varianta
Atsakyti
Kaip toks MUM priedas MUZ45XTM1 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, turiu Bosch MUM 57860 , tai zinokit negaliu atsidziaugti bigsmile.gif geriausias įrankis mano virtuveje bigsmile.gif dabar ieškau kur įsigyti antrą dubenį ir pjaustymo kvadratėliai diską. Gal kas pirkite šiuos priedus? Kur galima įsigyti?
Atsakyti
Patarkit kurį trintuvą imti. Noriu, kad būtų galima bent kažką sutarkuoti nedideliais kiekiais.
Renkuosi tarp:

PHILIPS HR1677/90
user posted image

BOSCH MSM88190
user posted image

BRAUN MQ 785 Patisserie PlusFP Plakiklis
user posted image

Tik dvejonės ima ar verta imti su tokia tarka - ar gerai tarkos. Ar nepalieka didelių nesutarkuotų gabalų. g.gif

Ar visdėlto geriau imti paprastesnį - kažką tokio

BRAUN MQ 745 Aperitive BC HC
user posted image
Atsakyti
Turiu philips labai panasu kaip pirmoje jusu foto (be to pjaustymo disko) tai man pradziai pilnai pilnai uzteko, ir pjaustykles ir sluoteles plakimams, blenderiuodavau kasdien kosytes vaikiukui, tyrsriubes darydavau. Ir kokybiskas labai, jau beveik 6 metus turiu ir pfu pfu pfu jauciu dar tiek pat uzteks smile.gif

Tik vat laikui begant jau prireike daugiau funkciju, tai pirkau bosch ir su mesmale ir kad tesla minkytu....

Atsakyti