Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Vilva @ 2015 02 09, 16:11)
Rinkausi tarp 1, 2 ir 4. Boshiukai man labai  wub.gif, didžiausi jų pliusai buvo išvaizda ir patogumas darbui su tešloms bei priedas pjaustyti kubeliais. Bet pirkau Philips, nes norėjau ne mėsmalės, o kapoklės (iš esmės tai ir labiausiai nulėmė mano pasirinkimą), didesnės kokteilinės, taip pat svarbu buvo dėl vietos visiems priedams, be to, Philips galingumas didesnis (1300 W), o ir labai gerą kainą pagavau cool.gif. Žodžiu, apgalvokite, ko Jums labiausiai reikia ir ko baisiai truktų, jei nebūtų smile.gif, ir kiek sau galite leisti.

Aciu uz komentara.

Noriu kokteilines, ivairiu pjaustymo galimybiu (butinai kubeliais), bulviu tarkavimo funkcijos, zinoma galimybiu darbui su teslomis.

Perskaicius visa tema, apsistojau ties siais:

1. VIRTUVINIS KOMBAINAS BOSCH MUM 54251 (Mesmale nelabai reikalingas man daiktas. Taciau, ar yra galimybe papildomai isigyti darzoviu/vaisiu siulciaspaude???)

2. Virtuvinis kombainas PHILIPS HR7778/00 (Gal ir nieko sis variantas, bet jei gerai pamenu nepjausto kubeliais, ar klystu? Kaip su papildomais priedu pirkimais, yra tokia galimybe?)

3. Virtuvinis kombainas KENWOOD KHH326WH
(Ar sis priedas Kenwood AT340 - Pjaustyklė ir tarka tinkamas siam kombainui? Ar tarp tu penkiu pjaustykliu yra pjaustykle kubeliais ir siaudeliais?) Is tiesu, KENWOOD labai vilioja, bet klausimas kokia kaina man galutine susidarytu, jei reikia auksciau isvardintu privalumu?)

Aciu, kas pakomentuosite?
Atsakyti
Įsigijau ir aš BOSCH MUM 54251. Labai jau traukė ta pjaustyklė kūbeliais. Įspūdis po pirmų dienų - norėčiau pasikeisti, bet dabar jau teks metelių penketą palaukti smile.gif

Prieš tai turėjau paprastą, tokio tipo kombainą foto
Naujasis MUM54251 veikia tvarkingai, manau pakankamai gerai pagal savo galimybes. Ir tuo pačiu yra keletas niuansų, lyginat su senuoju:
- mikseris labiau tinkamas didesniam kiekiui kiaušinių plakti. Pabandžius išplakti du, 1-3 greitis yra per mažas, o didinant greitį didėja plakiklių sukimosi amplitudė, ko pasekoje neužkabina dubens dugne esančio mišinio.
- plakant skystesnę tešlą, taškosi per šonus. Nors dubuo turi dangtį, jis nėra vientisas ir per esamas ertmes gerokai prisitaško.
- standartinėje komplektacijoje esantys burokinės tarkos tipo pjaustymo peiliai: vienas per smulkus, kitas gerokai per stambus. Reikia papildomai nusipirkti dar vieną.
- tarp peilio ir dangčio yra didokas tarpas, tad lieka didoki nesupjaustytų daržovių gabaliukai.
- "malūnėlis", skirtas išstumti turiniui iš pjaustymo indo į dubenį, palieka nemažai turinio, kurį reikia po to pačiam rankomis išsikrapštyti.
- dalių kiekis surinkti, o vėliau žinoma ir išplauti, norint ką nors supjaustyti yra didesnis. Jei senąjame buvo pjaustymo indas, peilio laikiklis, peilis ir dangtis ( 4 vnt.), tai Bosch yra dubuo, pjaustymo indas, malūnėlis, peilio laikiklis, peilis ir dangtis (6 vnt.).

Šiai dienai ilgiuosi senojo kombaino ir akies krašteliu dairausi į KENWOOD FP972 smile.gif
Atsakyti
Jei labiau reikia daržovių pjaustyklės irmažesnio kiekio bei tik skystesnės tešlos maišymo, tuomet man daug labiau patinka Bosch MCM5529 (panašus tik su sulčiaspaude ir daugiau tešlos maišymo priedų yra MCM5530 (tik ten jau nera kubelių pjaustyklės, bet tikrai ne visiems jos reikia)). Jame nelieka nesupjaustytu daržovių gabaliukų, nesuprantu kodėl MUM modeliuose to nepadarė doh.gif
Atsakyti
Labas. o aš čia skaičiau, rinkausi kombainą, bet man tas bosh mum kur pjausto kubeliais nepatiko kad near kapoklės. nu kažkoks absurdas doh.gif nors labai viliojo pjaustymas kubeliais, bet paimiau Philips Avance Collection Kitchen Machine HR7958 ir mėsmalė, ir kapoja kubeliais, ir kas man aktualu maišymo dubuo metalinis ir talpus (nesu tikra ar pakankamai lotuliukas.gif ) man asmeniškai kenwoodai neblogai atrodo, bet už tokią kainą doh.gif o jei dar susikomplektuoti ko noriu tai jau geriau namų šeimininkę pasisamdysiu lotuliukas.gif

ir beje kainos jų internetinėse parduotuvėse labai skiriasi - iki 120 eur blink.gif

dar kolkas negavau kombaino, bet tikiuosi jau pirmadienį gauti, tai mano suskilusiu puodu Philips 7775 keliaus į rūsį ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkuriame moteriškme žurnale mačiau nerealų naują kombainą, kuris prkaktiškai pats viską padaro, gal žinote apie kurį kalbu? Nes neberandu tos reklamos...
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2015 02 26, 14:50)
Sveikos, kažkuriame moteriškme žurnale mačiau nerealų naują kombainą, kuris praktiškai pats viską padaro, gal žinote apie kurį kalbu? ...

Manyčiau apie namų šeimininkę good.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 02 26, 13:13)
Manyčiau apie namų šeimininkę  good.gif

rimtai gi! lotuliukas.gif

ačiū už pagalba, įdomu ar muitina jei siųsčiausi iš kinijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2015 02 27, 01:12)
rimtai gi!  lotuliukas.gif

ačiū už pagalba, įdomu ar muitina jei siųsčiausi iš kinijos?  g.gif

Jei siųsitės kaip turistą (-ę), tada ne.
Atsakyti
Sveikos, jau mėnuo kaip turiu Bosch mum5421 neatsidžiaugiu, visus peiliukus turiu tai išbandžiau viską ir kaip mažas vaikas džiaugiuos, kiek palengvina darbą.
Tikiuos kad taip ir po metų kalbėsiu smile.gif
Atsakyti
http://www.iherb.com...een-28-oz/62678

butelis plaktuvas kokteiliams.puikiai tinka ir kiausiniams susiplakt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite/naudojate ledu gaminimo prieda Kenwood kombainui? Siuo metu visus turimus priedus labai naudoju (todel bijau nusipirkti nepatogu - kaina visgi kiekvieno priedo nemaza..) ledu valgome daug, bet vat ar su naminiu gaminimu viskas puikiai pavyksta? 4u.gif
Atsakyti
Gerb. virtuvės šeimininkai ir šeimininkės 4u.gif
Reikia Jūsų pagalbos. O geriau iškart modelio nuorodos smile.gif Renkuosi virtuvės kombainą. Pagrindinės reikalingos funkcijos tešlos maišymas/plakimas, daržovių pjaustymas (pjaustymas kubeliais būtų privalumas, bet ne būtinybė), būtinai reikalinga mėsmalė. Vaisių trintuvų, sulčiaspaudžių nereikia.
Kombainas perkamas ne vieneriems metams, tad reikėtų kokybiškesnio daikto.
Perskaičiau visą temą bei ilgai ieškojau info internete. Apsistojau ties šiais variantais:
1. Bosch MUM57860 (iš komplekto nereikalinga sulčiaspaudė ir kokteilinė);
2. Bosch MUMXX40G (aukšta kaina, o papildomai dar reikėtų nupirkti priedų);
3. KitchenAid 5KSM (aukšta kaina, reikia papildomai daug priedų nupirkti, priedai plastmasiniai ?!..).
Ir dar gąsdina KitchenAid galingumas - 300 W, kai Boschų 900 W ir 1600 W. Gal kas išmanote, kodėl yra toks didelis skirtumas tarp galingumų ir ar 300 W pakaktų mėsmalei ir tešlos išmaišymui.

Gal kas turėsite kokių kitų minčių ar pasiūlymų. Visi patarimai labai laukiami 4u.gif
Atsakyti