QUOTE(Vilva @ 2015 02 09, 16:11)
Rinkausi tarp 1, 2 ir 4. Boshiukai man labai , didžiausi jų pliusai buvo išvaizda ir patogumas darbui su tešloms bei priedas pjaustyti kubeliais. Bet pirkau Philips, nes norėjau ne mėsmalės, o kapoklės (iš esmės tai ir labiausiai nulėmė mano pasirinkimą), didesnės kokteilinės, taip pat svarbu buvo dėl vietos visiems priedams, be to, Philips galingumas didesnis (1300 W), o ir labai gerą kainą pagavau . Žodžiu, apgalvokite, ko Jums labiausiai reikia ir ko baisiai truktų, jei nebūtų , ir kiek sau galite leisti.
Aciu uz komentara.
Noriu kokteilines, ivairiu pjaustymo galimybiu (butinai kubeliais), bulviu tarkavimo funkcijos, zinoma galimybiu darbui su teslomis.
Perskaicius visa tema, apsistojau ties siais:
1. VIRTUVINIS KOMBAINAS BOSCH MUM 54251 (Mesmale nelabai reikalingas man daiktas. Taciau, ar yra galimybe papildomai isigyti darzoviu/vaisiu siulciaspaude???)
2. Virtuvinis kombainas PHILIPS HR7778/00 (Gal ir nieko sis variantas, bet jei gerai pamenu nepjausto kubeliais, ar klystu? Kaip su papildomais priedu pirkimais, yra tokia galimybe?)
3. Virtuvinis kombainas KENWOOD KHH326WH
(Ar sis priedas Kenwood AT340 - Pjaustyklė ir tarka tinkamas siam kombainui? Ar tarp tu penkiu pjaustykliu yra pjaustykle kubeliais ir siaudeliais?) Is tiesu, KENWOOD labai vilioja, bet klausimas kokia kaina man galutine susidarytu, jei reikia auksciau isvardintu privalumu?)
Aciu, kas pakomentuosite?