Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(kackac @ 2015 01 25, 12:13)
Tų 800 W su kaupu pakanka puikiai atlikti visas funkcijas. O 1200 W ant stalo šokinėjantis ir riaumojantis žvėris "Belorusas", ryškiai signalizuoja lazdos perlenkimą. Kurių galų į žvirblį šaudyti iš patrankos?  biggrin.gif

Na čia su jumis nesutinku, kad kombainas sveriantis 10 kg. blink.gif šokinetu ant stalo, o dėl garso dar nezinau, kaip jis veikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelika71 @ 2015 01 25, 12:43)
Na čia su jumis nesutinku, kad kombainas sveriantis 10 kg. blink.gif  šokinetu ant stalo, o dėl garso dar nezinau, kaip jis veikia blush2.gif

Aš ir pati abstulbau, kai speedy pasigyrė, kaip jo 1200 W Kenwood'as kietą tešlą maišo šokinėdamas ant stalo bigsmile.gif Atvirai pasakius, nesuprantu, kam buitiniam virtuviniam kombainui toks "išpūstas" galingumas. Man tai panašu tik į marketinginį triuką. Nebent su virtuviniu kombainu planuojama malkas pjaustyti. Tada taip, liuks aparatas. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 25 sausio 2015 - 13:04
QUOTE(kackac @ 2015 01 25, 12:48)
Aš ir pati abstulbau, kai speedy pasigyrė, kaip jo 1200 W Kenwood'as kietą tešlą maišo šokinėdamas ant stalo bigsmile.gif  Atvirai pasakius, nesuprantu, kam buitiniam virtuviniam kombainui toks "išpūstas" galingumas. Mant tai panašu tik į marketinginį triuką. Nebent su virtuviniu kombainu planuojama malkas pjaustyti. Tada taip, liuks aparatas. biggrin.gif

Na kiek teko skaityti, ko galingesnis kombainas, to didesnis jo produktivumas. Na jis neperkaista, nebijo dideliu kiekiu. Na ir lengviau susitvarko, pvz. su tarkim mesa su sausgislem..nespringsta ir t.t. Tokie kombainai jau yra liginami su profesionaliais. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelika71 @ 2015 01 25, 13:04)
Na kiek teko skaityti, ko galingesnis kombainas, to didesnis jo produktivumas. Na jis neperkaista, nebijo dideliu kiekiu. Na ir lengviau susitvarko, pvz. su tarkim mesa su sausgislem..nespringsta ir t.t. Tokie kombainai jau yra liginami su profesionaliais. mirksiukas.gif

Viskas teisingai. Jei reikalingas ypač didelis produktyvumas ar ypač dideli dorojamo maisto kiekiai, taip, reikia tokio "Beloruso" biggrin.gif Bet gaminant vidutinio dydžio šeimai... Beveik garantuoju, kad to maksimalaus galingumo jums praktiškai net neprireiks. Nebent, norėsis pasižiūrėti, kaip tas šaunuolis šokinėja ant stalo biggrin.gif Labai lauksiu jūsų atsiliepimų, kai išbandysite. 4u.gif Gal man reikės visus savo žodžius atsiimti atgal biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2015 01 25, 13:18)
Viskas teisingai. Jei reikalingas ypač didelis produktyvumas ar ypač dideli dorojamo maisto kiekiai, taip, reikia tokio "Beloruso" biggrin.gif  Bet gaminant vidutinio dydžio šeimai... Beveik garantuoju, kad to maksimalaus galingumo jums praktiškai net neprireiks. Nebent, norėsis pasižiūrėti, kaip tas šaunuolis šokinėja ant stalo biggrin.gif  Labai lauksiu jūsų atsiliepimų, kai išbandysite. 4u.gif  Gal man reikės visus savo žodžius atsiimti atgal biggrin.gif

Na taip sunku kažka sakyti nepabandžius smile.gif Seip mano pasirinkima lieme tai, kad turejau 600w. kombaina...aisku iš Maximos lotuliukas.gif Tešla syki bandžiau daryti, tai laikiau apsikabynusi kombaina ir šaukiau dukrai, kad išjungtu doh.gif Užtai ir nusprendžiau, geriau sumokesiu, bet nusipirksiu"žveri" lotuliukas.gif Šeip ir rusu tinklapiose labai gyria Kenwood kombainus.
Atsakyti
O kokia diskusija uzvire, kolkas mano philipsiukas 750 galingumo, tyliai be kratymosi ir labai greitai kapoja farsa, bent jau varskeciu tesla minko ir puikiai blenderiuoja. Net nesinori senosios mesmales ar bulviatarkes kratymosi ir garso prisimint. Kol kas tfu tfu thu ziauriai patenkinta. Nors pasiskaicius foruma atrode mizerna palyginus perku, bet virsijo lukescius.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Jau 3mėn kaip ieškau kombaino už kiek įmanoma mažesnę kainą blush2.gif Max iki 150
Pagrindas kuo įvairesnis pjaustymas/tarkavimas/smulkinimas ir ,kad su tešlom susitvarkytų.Tešlos nebūtų kasdieninis reikalas.Ir dar gerai būtų,kad būtų kapoklė ar kaip ten kitaip vadinasi,žodžiu,kokiam nedideliam kiekiui faršo pasidaryt.Būtų privalumas,kad didesnės talpos indas būtų.
Kuo daugiau skaitinėju,tuo labiau nebežinau verysad.gif Praitą savaitę jau galvojau,kad man jokio nebereikia biggrin.gif Reikia cool.gif Ir labai prašau jūsų patarimo 4u.gif
Papildyta:
Oi,ir dar plakimas reikalingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skolasta @ 2015 01 27, 09:52)
Oi,ir dar plakimas reikalingas doh.gif

150 eur ar lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 01 27, 20:35)
150 eur ar lt? g.gif

Parašiau jau taip šiuolaikiškai,kad neparašiau nieko-eurų smile.gif
Nors pati verčiuosi į litus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kreipiuosi į Jus, kurios jau turinčios patirties virtuvinių kombainų pasaulyje smile.gif

Kolkas sąraše yra šie:

1. BOSH MUM57860
2. BOSH MUM52120
3. BOSH MUM64085
4. PHILIPS HR7778/00

Gal galite pakomentuoti skirtumus ir kurį rekomenduotumėte įsigyti. Mėgstu turėti vieną gerą daiktą, o ne apsistatyti elektriniais atskirais prietaisais.

Dėkoju iš anksto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2015 02 06, 09:59)
Sveikos,

Kreipiuosi į Jus, kurios jau turinčios patirties virtuvinių kombainų pasaulyje  smile.gif

Kolkas sąraše yra šie:

1. BOSH MUM57860
2. BOSH MUM52120
3. BOSH MUM64085
4. PHILIPS HR7778/00

Gal galite pakomentuoti skirtumus ir kurį rekomenduotumėte įsigyti. Mėgstu turėti vieną gerą daiktą, o ne apsistatyti elektriniais atskirais prietaisais.

Dėkoju iš anksto  drinks_cheers.gif

Ar atsiras Jūsų tarpe kas galėtų pakomentuoti?
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2015 02 06, 08:59)
Sveikos,

Kreipiuosi į Jus, kurios jau turinčios patirties virtuvinių kombainų pasaulyje  smile.gif

Kolkas sąraše yra šie:

1. BOSH MUM57860
2. BOSH MUM52120
3. BOSH MUM64085
4. PHILIPS HR7778/00

Dėkoju iš anksto  drinks_cheers.gif

Rinkausi tarp 1, 2 ir 4. Boshiukai man labai wub.gif, didžiausi jų pliusai buvo išvaizda ir patogumas darbui su tešloms bei priedas pjaustyti kubeliais. Bet pirkau Philips, nes norėjau ne mėsmalės, o kapoklės (iš esmės tai ir labiausiai nulėmė mano pasirinkimą), didesnės kokteilinės, taip pat svarbu buvo dėl vietos visiems priedams, be to, Philips galingumas didesnis (1300 W), o ir labai gerą kainą pagavau cool.gif. Žodžiu, apgalvokite, ko Jums labiausiai reikia ir ko baisiai truktų, jei nebūtų smile.gif, ir kiek sau galite leisti.
Atsakyti