Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(egllute @ 2015 01 20, 20:49)
Pritariu.
Anzelika71, koki issirinkote kombaina?

Sveiki, as nieko nesiruosiu nei ikalbineti ,nei klaidinti. Kombaina rinkausi turbut metus perskaiciau begale forumu sia tema ir lietuvos, ir rusu. Padariau isvadas, kad skupus moka dvigubai. Nusipirkau kazkada kombaina is Maximos uz lipdukus... doh.gif
O issirinkau sita ir dabar labai laukiu, kol man ji pristatys thumbup.gif
http://www.kenwoodwo...0---0wkm020007-
Zmogus paklause, as parasiau savo nuomone. O renkasi kiekvienas, pagal savo poreikius ir galimybes.
Atsakyti
Cia toms, kurios draugauja su rusu kalba blush2.gif Gal kam bus naudinga ax.gif
http://www.ferra.ru/...food-processor/
Atsakyti
QUOTE(anzelika71 @ 2015 01 21, 14:36)
Sveiki, as nieko nesiruosiu nei ikalbineti ,nei klaidinti. Kombaina rinkausi turbut metus perskaiciau begale forumu sia tema ir lietuvos, ir rusu. Padariau isvadas, kad skupus moka dvigubai. Nusipirkau kazkada kombaina is Maximos uz lipdukus...

Taigi niekas ir nerase apie skupuma, o juolab apie lipdukus is Maximos. biggrin.gif Diskusija buvo butent del galingumo.
Atsakyti
QUOTE(ajja @ 2015 01 20, 17:14)
Suma nžn gal 400 lt, o jei labai labai tai gal ir šiek tiek daugiau, jei mažiau tai tuo labiau geriau smile.gif Pasižiūrėjau aukštis turėtų būt iki 44 cm. Galvoju gal Philips HR 7762/00 arba Kenwood FPM270. Jie tarkuoja bulves (kugeliui) ir sukapos mėsą?  Kenwood man gražuolis tik galvoju dėl kokybes ar gerai dirbs. Gal kas patars?

Kenwood FPM-250 turi draugė, kokybe patenkinta - pas ją didelė šeima, tai darbo kombainas turi sočiai. Kenwood FPM270 mėsą sukapos ir bulves sutarkuos.
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2015 01 22, 10:54)
Kenwood FPM-250 turi draugė, kokybe patenkinta - pas ją didelė šeima, tai darbo kombainas turi sočiai. Kenwood FPM270 mėsą sukapos ir bulves sutarkuos.

O reiskias neblogai!
Atsakyti
Isigijau Philips HR 7762/00 kolkas labai patenkinta. Mesa sukapojo geriau nei tikejaus, kotletai geri gavos. Vaisini kokteili ir puikiai isplake. Vietos nedaug uzima, gana tylus, lengvai valosi. Iki pilnos laimes reiks ryt patikrinti kaip bulves tarkuoja. Minusas jei butu modelis is prabangesniu medziagu buciau emus, na tarkim metalinis korpusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajja @ 2015 01 22, 21:59)
Isigijau Philips HR 7762/00

Sveikinu su nauju pirkiniu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anzelika71 @ 2015 01 21, 16:36)
Sveiki, as nieko nesiruosiu nei ikalbineti ,nei klaidinti. Kombaina rinkausi turbut metus perskaiciau begale forumu sia tema ir lietuvos, ir rusu. Padariau isvadas, kad skupus moka dvigubai. Nusipirkau kazkada kombaina is Maximos uz lipdukus... doh.gif
O issirinkau sita ir dabar labai laukiu, kol man ji pristatys thumbup.gif
http://www.kenwoodwo...0---0wkm020007-
Zmogus paklause, as parasiau savo nuomone. O renkasi kiekvienas, pagal savo poreikius ir galimybes.

Naudojame tokį traktorių jau 5+ metų.
Super daiktas: bet kokios tešlos, šeimyniniai kiekiai - ir vis dar gyvas. Žvėris. Philips'as tokio elgesio ilgai neatleikė rolleyes.gif
Bet veikia, kaip traktorius "belorus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 23, 08:54)
Naudojame tokį traktorių jau 5+ metų.
Super daiktas: bet kokios tešlos, šeimyniniai kiekiai - ir vis dar gyvas. Žvėris. Philips'as tokio elgesio ilgai neatleikė  rolleyes.gif
Bet veikia, kaip traktorius "belorus"  lotuliukas.gif

kuris konkrečiai philipsas neatlaikė?
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2015 01 23, 14:36)
kuris konkrečiai philipsas neatlaikė?

Koks skirtumas - mirė prieš 6 metus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 01 23, 14:30)
Koks skirtumas - mirė prieš 6 metus.

nu tai gal ne toks kaip mano biggrin.gif mano ne toks senas. aš galvoju ar apsimoka kišti pinigus, puodas 30ey plius pvm, dangtis žiūriu irgi ant ribos. daugiausia tešlas visokias darau, o minkymo kablio nėr sad.gif tai va ir galvoju gal tiesiog naują kombainą pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2015 01 23, 15:42)
nu tai gal ne toks kaip mano biggrin.gif mano ne toks senas. aš galvoju ar apsimoka kišti pinigus, puodas 30ey plius pvm, dangtis žiūriu irgi ant ribos. daugiausia tešlas visokias darau, o minkymo kablio nėr sad.gif tai va ir galvoju gal tiesiog naują kombainą pirkt  g.gif

Tešlos mūsų pilypuką greitai dabaigė biggrin.gif
Atsakyti