QUOTE(pupune @ 2014 12 14, 22:10)
Ką manote apie
PHILIPS HR 7776/90 ?
Man nereikia sulčiaspaudės (nes turiu lėtaeigią, aišku, jei bus tai bus) ir bulvių tarkavimo funkcijos.
Noriu, kad:
- galingumas
- maišytų tešlą
- pjaustytų juostelėm, griežinėliais, kubeliais. Kaip suprantu šis modeliukas tik griežinėliais ir "burokine" tarka.
- kokteilinė normali
- smagu, jei būtų mėsmalė. Bet iš karto kaina kyla. Čia, kaip suprantu, yra kapoklė. Girdėjau jos pagalba visai neblogai mėsą sukapoja, vietoj malimo. Gal galite pasidalinti patirtimi?
Arba gal pataryumėte kt modeliuką? Ačiū
Na šis modeliukas kūbeliais nepjaustys. Išvis dabar tai jau rinkčiausi kombainą tik su didžiąja dalimi galimų funkcijų. Nepaprastai patogu turėti vieną daiktą, o ne būti apsikrovus prietaisais prietaisėliais.
Mano turimas HR7778/00 modeliukas pjausto šiaudeliais plonesniais, storesniais, tarkuoja smulkiau ir stambiau, Bulvių tarkavimo yra.
Aukščiau esu rašiusi nemažai apie jį.
Jei kalbėti apie tarkavimo funkciją - nebegrįžčiau prie bulvių tarkavimo mašinos vien dėl plovimo patogumu, nes dabar bent nereikia daug dalių plauti, ištraukinėt iš sspintutės ir pan. Šitas nepalyginamai patogiau. Paprastos sulčiaspaudės gali ir nebūti.
Mėsos kapoklė manau tokia pat kaip ir HR7778/00 tai tikrai sukapoja albai gerai. Mėsmalės neapsigendu. O kai darau faršą, tai sumetu ir svogūnus kartu ir pan.
Tešlą maišo tikrai gerai, bent jau tas pagrindines.
Gal verta palaukti kokios akcijos ir pilną komplektą pasiimti. Juolab, kad su metais ri poreikiai keičiasi. Atrodo, kad dabar nereikia, bet va po metų prireikia kažko, o priedų nedasipirksi...