reikia "Viskas Viename" varianto
uzsukus i topocentra rekomendavo Virtuvini kombaina KENWOOD KHH326WH gal turite atsiliepimu?
ziurineju ir pati info, bet galva sukasi reikia , kad tarkuotu bulves, smulkintu ir maltu mesa, pjaustytu darzoves (gerai butu kuo ivairiau), tesla maisytu..
Ieškau pirkti tokios dalies,nuo virtuvinio kombaino Bosch MUM4,gal kas turite ir nenaudojate?Peilių nereikia.
O kad nenukrypčiau nuo temos parašysiu savo atsiliepimus.Nors šis Bosch variantas nėra galingas,bet asmeniškai man-labai patogus,užima nedaug vietos,aš naudoju jį pakankamai dažnai,labai geri tarkavimo peiliai.Palyginimui turiu kitą kombainą,brangesnį,galingesnį,su daugiau funkcijų ,pirkau jį vien dėl sulčių spaudimo,o išsispaudus 1kartą-palikau gulėti spintelėje,kalbu apie Bullet express.
Kadangi dažniausiai naudoju kombainą daržovių tarkavimui,su smulkesne nei burokine,tarka-blynams,sriuboms,salotoms,man nereikia labai galingo agregato,svarbiausia yra smulkesnis tarkavimo peilis.O Bullet express turi tik vieną,man per stambų tarkavimo peilį,vienoje pusėje burokinį ir kitoje-riekelėmis,o visų kitų funkcijų tiesiog nenaudoju.
O kad nenukrypčiau nuo temos parašysiu savo atsiliepimus.Nors šis Bosch variantas nėra galingas,bet asmeniškai man-labai patogus,užima nedaug vietos,aš naudoju jį pakankamai dažnai,labai geri tarkavimo peiliai.Palyginimui turiu kitą kombainą,brangesnį,galingesnį,su daugiau funkcijų ,pirkau jį vien dėl sulčių spaudimo,o išsispaudus 1kartą-palikau gulėti spintelėje,kalbu apie Bullet express.
Kadangi dažniausiai naudoju kombainą daržovių tarkavimui,su smulkesne nei burokine,tarka-blynams,sriuboms,salotoms,man nereikia labai galingo agregato,svarbiausia yra smulkesnis tarkavimo peilis.O Bullet express turi tik vieną,man per stambų tarkavimo peilį,vienoje pusėje burokinį ir kitoje-riekelėmis,o visų kitų funkcijų tiesiog nenaudoju.
Sveikos, tenka ir man ieškotis naujo komabaino, nes senasis sugedo. Dažniausiai naudojamas tešloms, daržovėms smulkint, mėsai kapot ir kokteilinė. Žiūrinėju Bosh ir Philips, bet iškilo klausimas, ar Bosh MUM kapoja mėsą? Labai imponuoja naujas jų modelis, bet mėsmalė kaip ir nereikalinga :/.
Ir dar vienoj parduotuvėj sakė, kad MUM5 galima naudot ir savo indą vietoj originalaus metalinio (pvz., tarkuot daržoves sriubai tiesiai į puodą), bet apžiūrėjom, jis fiksuojas ant pagrindo, tai gal turi kažkokį ryšį su varikliu ir su bet kokiu uždėtu puodu ar dubeniu neveiks? Gal turite kas ir bandėt?
Ačiū!
Ir dar vienoj parduotuvėj sakė, kad MUM5 galima naudot ir savo indą vietoj originalaus metalinio (pvz., tarkuot daržoves sriubai tiesiai į puodą), bet apžiūrėjom, jis fiksuojas ant pagrindo, tai gal turi kažkokį ryšį su varikliu ir su bet kokiu uždėtu puodu ar dubeniu neveiks? Gal turite kas ir bandėt?
Ačiū!
Su varikliu tikrai neturi ryšio,fiksuojasi tik dėl stabilumo,o dėl mėsos kapojimo nežinau,gal yra koks spec. priedas
Turiu virtuvės kombainą Braun k 700, man jis patinka, pjausto, smulkina, labai gerai. Nepamainomas daiktas vakuojant burokėlius. O trūkumas šio kombaino, kad jis labai lengvas, plastmasinis, todėl tešlai pagaminti jis nelabai, šokinėja visas, variklis nepaveža, atsiranda kvapas, tas pats yra ir jei norima išsispausti sulčių, tik kvapo nėra. Dar vienas trūkumas būtų dangčio anga, galėtų būtų padaryta ir mažesnė anga pjaustyti daržovesgriežinėliais, tokio kaip agurko dydžio, nes kai pjausto, ar tarkuoja daržoves, daržovės galiausiai nueina kreivai, kaip ir kituose tokio tipo kombainuose
isigijau kenwood multi one KHH326WH
viskuo patenkinta, tik nervuoja, kad dalis darzoves (pvz.: svoguno ar morkos galiukas) naudojant pjaustymo diskelius ,lieka nesupjaustytas, matyt tarpas iki asmenu per didelis,per platus. tai vienintelis minusas koki radau.
viskuo patenkinta, tik nervuoja, kad dalis darzoves (pvz.: svoguno ar morkos galiukas) naudojant pjaustymo diskelius ,lieka nesupjaustytas, matyt tarpas iki asmenu per didelis,per platus. tai vienintelis minusas koki radau.
QUOTE(noraeleo @ 2014 12 13, 18:55)
isigijau kenwood multi one KHH326WH
Zinokit, man atrodo, visuose kombainuose tie darzoviu galiukai lieka, jau sito neisvengsi.
Bosch mcm 5529 nepalieka nesupjaustytu darzoviu galiuku. Taip pat galima sumazinta anga naudoti smulkesnems darzovems smulkinti. O stai bosch mum 56... likdavo galiuku ir smulkesnes angos lyg ir nebuvo, bet lyg ir pagerino modeli
Ką manote apie PHILIPS HR 7776/90 ?
Man nereikia sulčiaspaudės (nes turiu lėtaeigią, aišku, jei bus tai bus) ir bulvių tarkavimo funkcijos.
Noriu, kad:
- galingumas
- maišytų tešlą
- pjaustytų juostelėm, griežinėliais, kubeliais. Kaip suprantu šis modeliukas tik griežinėliais ir "burokine" tarka.
- kokteilinė normali
- smagu, jei būtų mėsmalė. Bet iš karto kaina kyla. Čia, kaip suprantu, yra kapoklė. Girdėjau jos pagalba visai neblogai mėsą sukapoja, vietoj malimo. Gal galite pasidalinti patirtimi?
Arba gal pataryumėte kt modeliuką? Ačiū
Man nereikia sulčiaspaudės (nes turiu lėtaeigią, aišku, jei bus tai bus) ir bulvių tarkavimo funkcijos.
Noriu, kad:
- galingumas
- maišytų tešlą
- pjaustytų juostelėm, griežinėliais, kubeliais. Kaip suprantu šis modeliukas tik griežinėliais ir "burokine" tarka.
- kokteilinė normali
- smagu, jei būtų mėsmalė. Bet iš karto kaina kyla. Čia, kaip suprantu, yra kapoklė. Girdėjau jos pagalba visai neblogai mėsą sukapoja, vietoj malimo. Gal galite pasidalinti patirtimi?
QUOTE(pupune @ 2014 12 14, 22:10)
Noriu, kad:
- galingumas
- maišytų tešlą
- kokteilinė normali
Noriu, kad:
- galingumas
- maišytų tešlą
- kokteilinė normali
Na šis modeliukas kūbeliais nepjaustys. Išvis dabar tai jau rinkčiausi kombainą tik su didžiąja dalimi galimų funkcijų. Nepaprastai patogu turėti vieną daiktą, o ne būti apsikrovus prietaisais prietaisėliais.
Mano turimas HR7778/00 modeliukas pjausto šiaudeliais plonesniais, storesniais, tarkuoja smulkiau ir stambiau, Bulvių tarkavimo yra.
Aukščiau esu rašiusi nemažai apie jį.
Jei kalbėti apie tarkavimo funkciją - nebegrįžčiau prie bulvių tarkavimo mašinos vien dėl plovimo patogumu, nes dabar bent nereikia daug dalių plauti, ištraukinėt iš sspintutės ir pan. Šitas nepalyginamai patogiau. Paprastos sulčiaspaudės gali ir nebūti.
Mėsos kapoklė manau tokia pat kaip ir HR7778/00 tai tikrai sukapoja albai gerai. Mėsmalės neapsigendu. O kai darau faršą, tai sumetu ir svogūnus kartu ir pan.
Tešlą maišo tikrai gerai, bent jau tas pagrindines.
Gal verta palaukti kokios akcijos ir pilną komplektą pasiimti. Juolab, kad su metais ri poreikiai keičiasi. Atrodo, kad dabar nereikia, bet va po metų prireikia kažko, o priedų nedasipirksi...
Sveikos,merginos renkuosi ir aš kombainą skaičiau ,skaičiau ir visai pasimečiau.
Sakykite,o šis kombainas ar labai prastas?
http://pigu.lt/buiti..._814?id=4526084
,nes yra tarsi viskas ko reikia,jei gerai įžiuriu,tai bulvių tarkavimo diskas yra ,patarkite prašau,nes kaina dabar gera,bet apie šį gamintoją nieko nesu girdėjusi,tai ir klausiu.
Sakykite,o šis kombainas ar labai prastas?
http://pigu.lt/buiti..._814?id=4526084
,nes yra tarsi viskas ko reikia,jei gerai įžiuriu,tai bulvių tarkavimo diskas yra ,patarkite prašau,nes kaina dabar gera,bet apie šį gamintoją nieko nesu girdėjusi,tai ir klausiu.
QUOTE(pupune @ 2014 12 14, 22:10)
Vis gi aš šiandien nusipirkau šį. Dar mažai išbandžiau, bet atrodo tai ko norėjau.
Tik kažkaip nepasiklausiau dėl tų papildomai galimų įsigyti pjaustymo diskų - kokia jų kaina? Ir ar būna jaustymas kubeliais?