Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(egllute @ 2014 09 01, 11:08)
azijietiskas ir bulviu tarkavimo peilius reikia atskirai pirkti. Siame kombaine nera teslos antgaliu, tai nebent su peiliu bandyti tesla daryti. Jei i az atsiustumete koki recepta, pameginciau vakare ir po to atrasyciau  biggrin.gif

Ar tiks toks, nors rašo, kad MUM serijai tinka g.gif pigu.lt ir pigu.lt bulvių tarkavimo diskas?
Dėl tešlos rusų k. forumuose rašo, kad su universaliu minko, tik nerandu ar gerai suminko smile.gif aš jums atsiųsiu į až kokį receptuką 4u.gif

Kiek skaičiau senas žinutes, tai jūs šį modeliuką turite, ar patinka? Ar pirkote papildomus priedus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išmanioji: 01 rugsėjo 2014 - 13:20
QUOTE(amet @ 2014 09 01, 12:50)
Labai ačiū už greitą atsakymą smile.gif Manau,jau tikrai padėjot apsispręst dėl kombaino smile.gif
Tik dar norėjau paklaust dėl pirkimo. Ar žiūrit kur pigiau ar perkat labiau žinomose parduotuvėse nors ir brangiau? Dabar pažiūrėjau,kad pigiausia yra Topo centre,Euronics ir rde parduotuvėse. Kaina 610Lt. Kur patartumėt pirkti? Ar nėra jokio skirtumo? Tik visose tokia kaina perkant internetu. Ar nebaisu pirkt net neapžiūrėjus prekės? Kaip Jūs darot?
Ir įdomu kaip ten kai kurios išsidera dėl nuolaidų? Maždaug: -Laba diena,pas jus noriu pirkti,bet neapsisprendžiu,tai gal padarytumėt nuolaidą? biggrin.gif

Tikrai nematau skirtumo kur pirkt, jei norisi paciupinet i parduotuve nueinu, o perku dazniausiai internetu, nes dazniausiai pigiau gaunasi. As savaji pirkau Skytech, internete pamaciau geriausia kaina 575 lt, rodos, pas mus mieste yra si parduotuve, tik ten tik kompiuteriai, nuejusi paprasiau, kad uzsakytu, taip dar 15 lt uz siuntima sutaupiau smile.gif O del nuolaidos tai labai graziai suformulavot klausima, taip panasiai ir klausciau biggrin.gif
O koki issirinkot?
Atsakyti
Na lyg ir lieku prie anksčiau žiūrėto PHILIPS HR7778/00 smile.gif Nebent dar kas turi kitų pasiūlymų? biggrin.gif Bet man atrodo,kad kito tokio ir nerasčiau,kuris taip atitiktų mano poreikius ir kainą smile.gif Tikiuosi nepasigailėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2014 09 01, 13:22)
As savaji pirkau Skytech, internete pamaciau geriausia kaina 575  lt,

drinks_cheers.gif as per ten pat pirkau.
Atsakyti
atbegau ir as su klausimeliu. Turiu kenwood kombaina kazkoks multi pro bet jie man rodos visi tokie biggrin.gif zodziu super duper daikciukas, naudoju jau gal 4 metus niekas negedo neluzo vis dar puikiai veikia. ale moraliskai paseno noriu naujo biggrin.gif

gal kas turit atsiliepimu apie megamix kombainus? tokie faini atrodo? ar kazin vel kenwood rinktis? ka manot? nes maciau jie dabar ten is viso neblogu tokiu turi biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip dar nieko nebuvo taip sunku pasirinkti kaip kombaino biggrin.gif reik protingesnių pagalbos biggrin.gif
Renkuosi tarp Bosch ir Kenwood. Bet Bosch kiek suprantu, neturi sulčiaspaudės ne citrusinimas. O ar Kenwood tarkuoja bulves cepelinams? Bosch turi nemažai atsiliepimų apie prastėjančią kokybę schmoll.gif
Ir iš esmės tiek Kenwood, tiek Bosch dizainai, ypač spalvos tai labai ne kažką. Galėtų būti bent jau spalvų pasirinkimas, juk čia daiktas, kurio į spintelę nekiši, matysi kiekvieną dieną doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amet @ 2014 09 01, 17:57)
Na lyg ir lieku prie anksčiau žiūrėto PHILIPS HR7778/00 smile.gif Nebent dar kas turi kitų pasiūlymų?  biggrin.gif  Bet man atrodo,kad kito tokio ir nerasčiau,kuris taip atitiktų mano poreikius ir kainą smile.gif Tikiuosi nepasigailėsiu  ax.gif

Jeigu jau renkates tarp Philipsu, tai atkreipkit demesi ir i Tristar, nes cia imone is tos pacios Olandijos, tik pigesne. Mano galva, kaip uz tokia kaina superinis kombainas http://www.zemakaina...tristar-mx-4163
Atsakyti
Greičiau iš KINIJOS su olando sugalvotu pavadinimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 10 07, 11:08)
Greičiau iš KINIJOS su olando sugalvotu pavadinimu  schmoll.gif

O kas siais laikais kur nors kitur dar gaminama? Manote Philips'as ne ten pat?
Atsakyti
DEMAGOGIJA
Vienas dalykas, gamina Philips gamykloje Kinijoje, kitas - kai kiniečių gamykloje Kinijoje.
Ten dar daug gerų iPhon'ų prigamina, sako jau septintas yra lotuliukas.gif Koks skirtumas, juk ir iPhone gamina produkciją Kinijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 07 spalio 2014 - 11:59
QUOTE(speedy @ 2014 10 07, 11:35)
Vienas dalykas, gamina Philips gamykloje Kinijoje, kitas - kai kiniečių gamykloje Kinijoje.
Ten dar daug gerų iPhon'ų prigamina, sako jau septintas yra  lotuliukas.gif  Koks skirtumas, juk ir iPhone gamina produkciją Kinijoje.

Skirtumas tarp vienos gamyklos Kinijoje ir kitos gamyklos Kinijoje yra tik toks, kurio uzsakovo marketingo biudzetas didesnis. Nes galu gale uz viska sumoka pirkejas.

O siaip reikia lyginti tarpusavyje analogisku savybiu prekes, o ne salis. Nes visa Europa ir Amerika yra pagaminta Kinijoje - tik reikia moketi atsirinkti. Na nebent labai jau norisi permoketi. No offense mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beata11 @ 2014 10 07, 13:56)
.... Nes visa Europa ir Amerika yra pagaminta Kinijoje - tik reikia moketi atsirinkti. Na nebent labai jau norisi permoketi. No offense  mirksiukas.gif

SĖKMĖS. Kai parduosite pakankamai kinietškų Philips kopijų, galėsite įsigyti kinietišką iPhone 7 (jie jau gamina savo gamyklose)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 07 spalio 2014 - 12:05