Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

Labai gundausi siuo kombainu, gal kas nors turit ir galit pakomentuot? 4u.gif http://pigu.lt/buiti...1004?id=4359698
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 08 07, 14:43)
sis kombainas baigia ir mane papirkt  biggrin.gif
o kuom tarkavot bulves cepelinams?
labai lauksiu atsiliepimu apie mesos malima  4u.gif

Yra bulviu tarkavimo diskas, juo ir tarkavau wink.gif

QUOTE(Ypatinga @ 2014 08 07, 14:52)
O man labai idomu, kaip teslos minkymas-ar kokiems koldunams isminkytu? Dekui uz atsakyma.

Rytoj kaip tik koldunus ir gaminsiu, parasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogmile @ 2014 08 07, 18:08)
Labai gundausi siuo kombainu, gal kas nors turit ir galit pakomentuot?  4u.gif http://pigu.lt/buiti...1004?id=4359698

Bet cia pjaustykles nera? Maisytu tai puikiai, panasu g.gif
Atsakyti
Koki kombaina pasiulytumete kad galima butu darzoves pjaustyti kubeliais? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
norejau paklaust..kam yra reikalingas Pulse rezimas? ar jis butinas ar nelabai? 4u.gif blush2.gif
vienas pardavejas pasiule nerealiai gera kaina uz philips hr7776, jau beveik nusipirkau, bet gerai, kad pavyko istrukt i miesta ir apziuret kaip atrodo doh.gif na ir griozdas...tikrai labai didelis...mano mazai virtuvei jos tikrai netinkamas.. unsure.gif
labai nuliudau... kazkaip sunkiai sekasi rinktis...
bet uzmaciau bosch mum4 nebepamenu skaiciu tiksliai(48??), tai jis toks kompaktiskas atrode, galingumas 600, bet gal uztektu? g.gif ir pulse nera... patinka man ir tas bosch mcm68885, bet bijau, kad irgi bus griozdas realiai doh.gif kenwood tokie smulkuciai ir dailuciai...jei nebuciau uzmacius kad kazkas su jais negerai(taip ir neradau kas) ir su ju servisu...nedvejodama rinkciaus kenwood fpm 270
Atsakyti
galite iš čia išsiversti komentarus http://www.amazon.de...e/dp/B0073ZKN5C Sakyčiau ne ypač geri. O aš Bosch mum 56... naudojau vieną kartą pulse - nesužavėjo
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 08 07, 13:26)
Merginos, o su Philips HR7778/00 kombaino sulciaspaude imanoma bulves sutarkuoti cepelinams?

Na, sutarkuoti tai tikrai įmanoma (morkas, burokėlius, moliūgą be problemų tarkuoja). Bet man kaip ir per sausa masė pasirodė. Sprendžiu tik iš morkų, obuolių spaudimo

QUOTE(Ypatinga @ 2014 08 07, 14:52)
O man labai idomu, kaip teslos minkymas-ar kokiems koldunams isminkytu? Dekui uz atsakyma.

Kaip tik vakar prisigaminau koldūnų. Nerealus pagalbininkas. Minkiau su kabliu, bet per kietą tešlą padariau. Tada įpyliau dar pieno, įstačiau peilius, 1 greitis ir be problemų ištaisiau situaciją. Tešlą gaminau iš 3stiklinių miltų.

Kiaušinio baltymą iki putų super išplakė. Puikiai susmulkino pievagrybius padažui. Mėsos dar nemaliau

Prietaisą turiu tik savaitę, naudoju kiekvieną dieną. Nesigailiu nė vieno išleisto lito
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2014 08 07, 18:33)
Yra bulviu tarkavimo diskas, juo ir tarkavau wink.gif

o, tai puiku bigsmile.gif nes daugumoj mano ziuretu Bosch kombainu ji reikia nusipirkti atskirai...o cia net neatkreipiau demesio, kad jis yra, maniau, paprastas smulkinimo diskas smile.gif

QUOTE(Mantė @ 2014 08 08, 07:59)
Na, sutarkuoti tai tikrai įmanoma (morkas, burokėlius, moliūgą be problemų tarkuoja). Bet man kaip ir per sausa masė pasirodė. Sprendžiu tik iš morkų, obuolių spaudimo

bet tai skystis tai lieka, tai ne beda, galima sliukstelti i per sausa mase smile.gif
as cia taip pamasciau, kad turetu buti panasus principas, kaip tu senu tokiu, baltu bulvetarkiu....tevai, pamenu, su ja ne tik bulves cepelinams sutarkuodavo, bet ir obuoliu ar morku sultis isspausdavo...uz tai ir uzklausiau ar imanoma tas su sia sulciaspaude....bet jei yra tam skirtas diskas, tai is vis no problem bigsmile.gif

dar gi idomu pasidare, ar su siuo kombainu galima sutrinti karsta sriuba....ar galima i inda pilti karsta ? g.gif

tikiuosi ne per daug as is jo noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 08 08, 11:56)
bet tai skystis tai lieka, tai ne beda, galima sliukstelti i per sausa mase  smile.gif

Taip, žinoma galima. Man šiaip su sulčiaspaude tas tarkis toks smulkus (kaip sutrintas) gaunasi. Idealiausias tarkis su senoviška rankine tarkute lotuliukas.gif Bet jau čia taip primityvu... brrr biggrin.gif
QUOTE(wikne @ 2014 08 08, 11:56)
dar gi idomu pasidare, ar su siuo kombainu galima sutrinti karsta sriuba....ar galima i inda pilti karsta ?  g.gif

na, tokios info neradau. Su senaja kokteiline darydavau, bet jos indas buvo stiklinis. Čia plastikas. Kiek suprantu karštis nieko gero nei plastikui, nei peiliukams. Bet aš trinsiu, tik nepilsiu visiškai jau verdančios masės unsure.gif
Atsakyti
Kagi kagi...uzsisakiau vakar philipsiuka bigsmile.gif dar pries tai parduotuvej paciupinejau,apziurejau....nors virtuve nediduke,bet kombaino dydis neisgasdino...o ir komplektacija,kaina bei geri atsiliepimai papirko galutinai...tikiuosi nenusivilsiu savo nauju pagalbininku virtuvej wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
viskas, apsisprendziau turet kenwood'a, juolab jau pagaliau atsidare ne atstovybe, o oficialus servisas..
beda tame, kad nebeapsisprendziu tarp 3 modeliu...
FPM 270
FP 735
FP 925

siaip man nereik jokiu sulciaspaudziu, nes turiu letaeige,,
reikia kuo daugiau pjaustymu, kokteilines, plakimo, malunelio, kapojimo, minkymo..

patarkit 4u.gif
but gerai, kad atsilieptu ir turincios kenwood 4u.gif

tiesa, seima 4 asmenu(2 dar mazi smile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2014 08 13, 16:21)
Sveikos, merginos 4u.gif
viskas, apsisprendziau turet kenwood'a, juolab jau pagaliau atsidare ne atstovybe, o oficialus servisas..
beda tame, kad nebeapsisprendziu tarp 3 modeliu...
FPM 270
FP 735
FP 925

siaip man nereik jokiu sulciaspaudziu, nes turiu letaeige,,
reikia kuo daugiau pjaustymu, kokteilines, plakimo, malunelio, kapojimo, minkymo..

patarkit 4u.gif
but gerai, kad atsilieptu ir turincios kenwood 4u.gif

tiesa, seima 4 asmenu(2 dar mazi smile.gif )

visai pasimeciau, nes radau toki varianta - bosch mcm68861 jis neturi kubeliu, bet turi maluneli, jei is tiesu turi...sunku susigaudyt kokia jo komplektacija... :/
jei turi tai galima butu man jamt mcm 68885 plius isigyt ta maluneli ..arba atvirksciai smile.gif
Atsakyti