Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 4

QUOTE(Simashka @ 2014 06 12, 19:36)
Gavau. Esu patenkinta! Tikrai geras variantas! Kompaktiškas, tiek, kiek išbandžiau (morka, svogūna tarkavau; sūrį per kubelius supjausčiau), puikiai dirba! Ačiū už patarima✌️

Sveika, vis skaitineju ir renkuosi kombaina..jauciu man labiausiai tiktu jusu issirinktas.. tik turiu dar viena prasyma...gal galit pamatuot ta apatine dali? ilgi, ploti ir aukst? 4u.gif man labai aktualu, nes labai neturiu vietos ant stalvirsio, o jei paslepus laikysiu-nenaudosiu tiek...
aciu smile.gif
Atsakyti
Ir dar įdomu ar tikrai tiko Bosch MCM 6 kombainui MUZ45RS1 bulvių tarkavimo diskas?
Atsakyti
Laba diena, atsiprasau, kad tik dabar rasau, kazkaip primirsau sia tema, tai aciu, kas primine! Taip tiko Bosch MCM 6 kombainui MUZ45RS1 bulvių tarkavimo priedas. Isigijau per internetine svetaine uz 35 lt. Kombaino MCM6 matmenys: plotis- 23-24 cm; aukstis su uzdetu dubeniu ir jo dangciu su tuo ilgu, per kuri metam tarkuoti, - 45-46 cm; o su kokteiline-43; ilgis-32 cm. As tai ji ir laikau taip padejus ant spinteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simashka: 03 rugpjūčio 2014 - 08:53
QUOTE(Simashka @ 2014 08 03, 09:44)
Laba diena, atsiprasau, kad tik dabar rasau, kazkaip primirsau sia tema, tai aciu, kas primine! Taip tiko Bosch MCM 6 kombainui MUZ45RS1 bulvių tarkavimo priedas. Isigijau per internetine svetaine uz 35 lt. Kombaino MCM6 matmenys: plotis- 23-24 cm; aukstis su uzdetu dubeniu ir jo dangciu su tuo ilgu, per kuri metam tarkuoti, - 45-46 cm; o su kokteiline-43; ilgis-32 cm. As tai ji ir laikau taip padejus ant spinteles.

Sveika, aciu kad parasei...
dabar visai pasimeciau... pas mane laabai mazai vietos ant stalo...jau ir taip stovi arbatinis, tosteris, letaeige(beveik nenaudojama)...zodziu...vietos like-minimaliai... tai vat ir pasimeciau... kenwood FPM 270 ziurinejau dar... tai jo padas 20x20, o bosch mcm68885 25x30..tai jau skirtumas...ufff...nebezinau ka daryt doh.gif ta bosch taip norejos gyvai pamatyt...apvaziavau kruva parduotuviu ir ner.. sad.gif
o kas negerai su kenwood servisu? kazkaip praleidau... blush2.gif

kaip apsisprest ko reik? g.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai rinkausi savo pirmaji kombaina, tad skaitinejau kelias sias temas ir dar kelis kitus forumus, manau,padejo issirinkt thumbup.gif
Mano kriterijai buvo tokie:
leduku smulkinimas (dabar beveik visuose normaliuose kombainuose yra)
teslos minkymo funkcija (nebutinai ideali)
plakimo sluoteles (tenka kept tortus karts nuo karto)
bulviu tarkavimas
kavos, riesutu smulkintuvas
pjaustymas siaudeliais ir kubeliais butu idealu
sulciaspaude visai praverstu retkarciais
kokteiline didesne negu 1 l, nes mazesnes neuztektu musu seimai smile.gif
veriklio galingumas
mesmales nereikia, turiu.

Visiskai visko neatitiko nei vienas, aisku biggrin.gif , tad rinkausi is kenwood fp925 (nera bulviu tarkavimo, pjaustymo kubeliais del siaudeliu neatsimenu), philips rh7778 (nera to mazojo malunelio, pjaustymo kubeliais) ir bosch mum52120+priedai (nera sulciaspaudes, malunelio). Kazkaip nepasidaviau visuotinei manijai biggrin.gif ir pasirinkau philipsiuka. Superine kaina ir mazai neigiamu atsiliepimu apie ji mane papirko, poryt turesiu, isleidusi lygiai 575 lt. Savo atsiliepimus parasysiu isbandzius, nebesulaukiu smile.gif

QUOTE(Akviliuks @ 2014 08 03, 23:51)
o kas negerai su kenwood servisu? kazkaip praleidau... blush2.gif

Sako, nesukalbami jie, bet mane ne tas nugasdino, siaip daznai buna kokiu neigiamu atsiliepimu apie kenwood kombainus. Nezinau kiek tiesos, bet as nerizikavau. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su išsirinkimu, žinau kaip tai sunku smile.gif Lauksim atsiliepimų.

Man patinka, kad griežinėlių dydis reguliuojasi. Labai įdomu kaip bulves cepelinams sutarkuoja, ar lieka galiukų. Šio kombaino atsiliepimai amazone tikrai labai geri
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

na, po ilgų paieškų, apmąstymų, skaitymų ir aš išsirinkau savo aparatuką. Penktadienį parsitempiau taip pat Philips Hr7778. Kadangi savaitgalį nebuvau namie, tai išbandyti penktadienio vakare nelabai ką spėjau:
1.Kokteiluką išsiplakėm be priekaištų. Dydis optimalus mūsų 4asm.šeimai
2.Išspaudžiau sultis iš kokių 5 morkų ir poros obuolių. Nustebino. Išspaudos sausesnės nei su mano Bosch sulčiaspaude. Na, plovimo čia tai sočiai. Pirmas ir kol kas vienintelis minusas.
3.Citrusinė irgi veikia normaliai. Nieko stebuklingo, bet ir priekaištų kol kas neturiu.
4.Virimui varškėtukų tešlą ir toliau minkysiu rankomis. Kažkas ten susivėlė, sulipo ant sukimo mechanizmo. Bet gal ką ne taip per skubėjimą dariau biggrin.gif
5.Kiaušinio baltymą iki putų išplakė šauniai
6. Pjaustymas normaliai. Likučių yra, bet kitaip ir neįsivaizduoju. Nes tarpas tarp peilių ir stūmoklio turi būti, kitaip tektų valgyti su plastmasės gabaliukais biggrin.gif Tuos likučius tikrai nesudėtinga išsirankioti. Pastebėjau, jei į angą dedi vieną morką, ji pasvyra ir lieka ilga nesutarkuota liekana. Jei sukišau į angą 4 morkas ir jomis užpldžiau visą ertmę, likučiai liko mizerni. Padavimo anga gali būti 2 dydžių. Stūmoklis yra dar su matavimo indeliu, kuris išsiima ir anga tampa siauresne
Labai tvirtas indo uždėjimas, stabilus užrakinimas.
Na, kliuvo indų, priedų kiekis biggrin.gif Labai didelė tų visų peilių, priedų dėžė.
Tai tokie greiti, trumpi įspūdžiai
Kol kas nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2014 08 04, 08:36)
Sveikos, ilgai rinkausi savo pirmaji kombaina, tad skaitinejau kelias sias temas ir  ir pasirinkau philipsiuka. Superine kaina ir mazai neigiamu atsiliepimu apie ji mane papirko, poryt turesiu, isleidusi lygiai 575 lt. Savo atsiliepimus parasysiu isbandzius, nebesulaukiu smile.gif

labas vakaras smile.gif labai labai lauksiu atsiliepimu smile.gif as berods kaip ir apsisprendziau ties philips hr 7776/90.. gaila kad maziau priedu jame, bet 7778 kaina man truputi kandziojasi sad.gif
Atsakyti
Merginos, o su Philips HR7778/00 kombaino sulciaspaude imanoma bulves sutarkuoti cepelinams? g.gif dar gi matau, yra peiliukai, kazi mesa sumala i farsa lengvai? daug tos mesos nemalam, bet patogu kai yra tokia galimybe...o del bulviu tarkavimo cepelinams ar bulviniams blynams, tai jau butina funkcija...nes sake mb, tik del to, kad dabar reik rankom tarkuoti, del to ir nevalgom nei bulviniu blynu nei cepelinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egllute @ 2014 08 04, 09:17)
Sveikinu su išsirinkimu, žinau kaip tai sunku smile.gif Lauksim atsiliepimų.

Man patinka, kad griežinėlių dydis reguliuojasi. Labai įdomu kaip bulves cepelinams sutarkuoja, ar lieka galiukų. Šio kombaino atsiliepimai amazone tikrai labai geri

Aciu smile.gif Esu suzaveta ir nustebinta sio kombaino, dar nedaug funkciju isbandziau, bet kuo toliau tuo labiau jis man patinka. Truputi pergyvenau del plasmasiniu daliu, bet jos tikrai labai kokybiskos, peiliai puikus, viskas veikia be priekaistu. Net citrusiniu sulciaspaude nera kokia zaisline, mums patiko, naudosim. Bulves sutarkavo puikiai, cepelinai gavosi tobuli thumbup.gif liko mazi galiukai, bet su kapoijimo peiliu susmulkinau. Sulciaspaude patenkinti, kokteiline super. Liko tesla pabandyt isminkyti, kremus kokius isplakt, fri ir siaudeliaias nieko nepjausciau, sivakar ir rytoj dar zaisiu. Ai, tikrai reguliuojamas diskas nerealus, patiko baisiai. Taip pat deze priedams labai patinka, patogu viska laikyti. Plauti labai lengva visas dalis. Ir viskas jame iki smulkmenu apgalvota, labai maloniai stebina net keli matavimo indeliai, sepetukas plovimui, mentele begalo patogi isimti masei. Zodziu, negaliu nustoti zavetis savo pirkiniu, nerealus prietaisas rolleyes.gif

QUOTE(Mantė @ 2014 08 04, 12:40)
2.Išspaudžiau sultis iš kokių 5 morkų ir poros obuolių. Nustebino. Išspaudos sausesnės nei su mano Bosch sulčiaspaude. Na, plovimo čia tai sočiai.

Labai tvirtas indo uždėjimas, stabilus užrakinimas.
Na, kliuvo indų, priedų kiekis biggrin.gif Labai didelė tų visų peilių, priedų dėžė.

O as kaip tik nustebau kaip lengva isplaut sulciaspaude biggrin.gif tinkleli su kempine per kelias akimirkas isvaliau, o is tarkos vos kelis likucius isemiau ir tiek, viska kitka isskalavau ir tiek, maziau reikalu net negu su sulciaspaude thumbup.gif Mes taip pat ibuolius ir morkas spaudem, ai, dar apelsina imetem.

drinks_cheers.gif man irgi patiko stabilumas ir tvirtumas. O priedu deze kaip tik patiko, taip kompaktiskai viskas sudeta, be jos neisivaizduoju kur sudeciau viska biggrin.gif , mano dabar kol kas laaabai maza virtuvele ax.gif

QUOTE(wikne @ 2014 08 07, 13:26)
Merginos, o su Philips HR7778/00 kombaino sulciaspaude imanoma bulves sutarkuoti cepelinams?  g.gif  dar gi matau, yra peiliukai, kazi mesa sumala i farsa lengvai? daug tos mesos nemalam, bet patogu kai yra tokia galimybe...o del bulviu tarkavimo cepelinams ar bulviniams blynams, tai jau butina funkcija...nes sake mb, tik del to, kad dabar reik rankom tarkuoti, del to ir nevalgom nei bulviniu blynu nei cepelinu  biggrin.gif

Na, bulviu su sulciaspaude netarkavau, bet gal ir pameginsiu kada, manau, be problemu, morkas akimirksniu isspaude, jauciasi, kad galingas smile.gif Mesa smulkinsiu rytoj, parasysiu, itariu, kad problemu nekils. Del tarkavimo parasiau, tarkuoja puikiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2014 08 07, 14:16)
Aciu  smile.gif Esu suzaveta ir nustebinta sio kombaino, dar nedaug funkciju isbandziau, bet kuo toliau tuo labiau jis man patinka. Truputi pergyvenau del plasmasiniu daliu, bet jos tikrai labai kokybiskos, peiliai puikus, viskas veikia be priekaistu. Net citrusiniu sulciaspaude nera kokia zaisline, mums patiko, naudosim. Bulves sutarkavo puikiai, cepelinai gavosi tobuli  thumbup.gif liko mazi galiukai, bet su kapoijimo peiliu susmulkinau. Sulciaspaude patenkinti, kokteiline super. Liko tesla pabandyt isminkyti, kremus kokius isplakt, fri ir siaudeliaias nieko nepjausciau, sivakar ir rytoj dar zaisiu. Ai, tikrai reguliuojamas diskas nerealus, patiko baisiai. Taip pat deze priedams labai patinka, patogu viska laikyti. Plauti labai lengva visas dalis. Ir viskas jame iki smulkmenu apgalvota, labai maloniai stebina net keli matavimo indeliai, sepetukas plovimui, mentele begalo patogi isimti masei. Zodziu, negaliu nustoti zavetis savo pirkiniu, nerealus prietaisas rolleyes.gif
O as kaip tik nustebau kaip lengva isplaut sulciaspaude biggrin.gif tinkleli su kempine per kelias akimirkas isvaliau, o is tarkos vos kelis likucius isemiau ir tiek, viska kitka isskalavau ir tiek, maziau reikalu net negu su sulciaspaude thumbup.gif Mes taip pat ibuolius ir morkas spaudem, ai, dar apelsina imetem.

drinks_cheers.gif man irgi patiko stabilumas ir tvirtumas. O priedu deze kaip tik patiko, taip kompaktiskai viskas sudeta, be jos neisivaizduoju kur sudeciau viska biggrin.gif , mano dabar kol kas laaabai maza virtuvele ax.gif
Na, bulviu su sulciaspaude netarkavau, bet gal ir pameginsiu kada, manau, be problemu, morkas akimirksniu isspaude, jauciasi, kad galingas smile.gif Mesa smulkinsiu rytoj, parasysiu, itariu, kad problemu nekils. Del tarkavimo parasiau, tarkuoja puikiai wink.gif

sis kombainas baigia ir mane papirkt biggrin.gif
o kuom tarkavot bulves cepelinams?
labai lauksiu atsiliepimu apie mesos malima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2014 08 07, 14:43)
sis kombainas baigia ir mane papirkt  biggrin.gif
o kuom tarkavot bulves cepelinams?
labai lauksiu atsiliepimu apie mesos malima  4u.gif

O man labai idomu, kaip teslos minkymas-ar kokiems koldunams isminkytu? Dekui uz atsakyma.
Atsakyti