QUOTE(egllute @ 2014 08 04, 09:17)
Sveikinu su išsirinkimu, žinau kaip tai sunku
Lauksim atsiliepimų.
Man patinka, kad griežinėlių dydis reguliuojasi. Labai įdomu kaip bulves cepelinams sutarkuoja, ar lieka galiukų. Šio kombaino atsiliepimai amazone tikrai labai geri
Aciu
Esu suzaveta ir nustebinta sio kombaino, dar nedaug funkciju isbandziau, bet kuo toliau tuo labiau jis man patinka. Truputi pergyvenau del plasmasiniu daliu, bet jos tikrai labai kokybiskos, peiliai puikus, viskas veikia be priekaistu. Net citrusiniu sulciaspaude nera kokia zaisline, mums patiko, naudosim. Bulves sutarkavo puikiai, cepelinai gavosi tobuli
liko mazi galiukai, bet su kapoijimo peiliu susmulkinau. Sulciaspaude patenkinti, kokteiline super. Liko tesla pabandyt isminkyti, kremus kokius isplakt, fri ir siaudeliaias nieko nepjausciau, sivakar ir rytoj dar zaisiu. Ai, tikrai reguliuojamas diskas nerealus, patiko baisiai. Taip pat deze priedams labai patinka, patogu viska laikyti. Plauti labai lengva visas dalis. Ir viskas jame iki smulkmenu apgalvota, labai maloniai stebina net keli matavimo indeliai, sepetukas plovimui, mentele begalo patogi isimti masei. Zodziu, negaliu nustoti zavetis savo pirkiniu, nerealus prietaisas
QUOTE(Mantė @ 2014 08 04, 12:40)
2.Išspaudžiau sultis iš kokių 5 morkų ir poros obuolių. Nustebino. Išspaudos sausesnės nei su mano Bosch sulčiaspaude. Na, plovimo čia tai sočiai.
Labai tvirtas indo uždėjimas, stabilus užrakinimas.
Na, kliuvo indų, priedų kiekis
Labai didelė tų visų peilių, priedų dėžė.
O as kaip tik nustebau kaip lengva isplaut sulciaspaude
tinkleli su kempine per kelias akimirkas isvaliau, o is tarkos vos kelis likucius isemiau ir tiek, viska kitka isskalavau ir tiek, maziau reikalu net negu su sulciaspaude
Mes taip pat ibuolius ir morkas spaudem, ai, dar apelsina imetem.
man irgi patiko stabilumas ir tvirtumas. O priedu deze kaip tik patiko, taip kompaktiskai viskas sudeta, be jos neisivaizduoju kur sudeciau viska
, mano dabar kol kas laaabai maza virtuvele
QUOTE(wikne @ 2014 08 07, 13:26)
Merginos, o su Philips HR7778/00 kombaino sulciaspaude imanoma bulves sutarkuoti cepelinams?
dar gi matau, yra peiliukai, kazi mesa sumala i farsa lengvai? daug tos mesos nemalam, bet patogu kai yra tokia galimybe...o del bulviu tarkavimo cepelinams ar bulviniams blynams, tai jau butina funkcija...nes sake mb, tik del to, kad dabar reik rankom tarkuoti, del to ir nevalgom nei bulviniu blynu nei cepelinu
Na, bulviu su sulciaspaude netarkavau, bet gal ir pameginsiu kada, manau, be problemu, morkas akimirksniu isspaude, jauciasi, kad galingas
Mesa smulkinsiu rytoj, parasysiu, itariu, kad problemu nekils. Del tarkavimo parasiau, tarkuoja puikiai